TYÖTERVEYS

Tietoa työterveyshuollosta ja työterveydestä

Tuntuuko työterveyshuolto ja termiviidakko kimurantilta? Asiantuntijamme keräsivät sinulle vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Milloin työterveys on lakisääteistä? Mikä on työpaikkaselvitys? Pitääkö kaikille työntekijöille tarjota samanlaiset palvelut? Työterveyshuolto ja työterveyden käytännöt herättävät työnantajille ja työntekijöille monenlaisia kysymyksiä. Me Heltissä haluamme tehdä työterveyshuollon viidakosta selkeämpää.

Useimmin kysyttyjä kysymyksiä työterveydestä

Työterveyshuollon termistö

Mikä on työpaikkaselvitys ja milloin se tehdään? Mikä on riskien arviointi? Entä milloin ja miten toimintasuunnitelma tehdään?

Tästä osiosta löydät neuvoja ja vastauksia työterveyden termiviidakkoon.

Tutustu Heltin työterveyteen

Olemme erikoistuneet ajatustyöpaikkoihin ja ajatustyöntekijöihin

Me haluamme pitää sinut, sekä henkilökuntasi, terveinä ja työkykyisinä. Modernit, vaikuttavat palvelumme tukevat ja edistävät työkykyä, resilienssiä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tarjoamme työterveyspalveluja juuri Sinulle – olitpa yksinyrittäjä, pienen kasvavan yrityksen edustaja tai suuren organisaation työntekijä.

Heltin työterveyden palvelut on rakennettu ja suunniteltu tukemaan modernin ajatustyön tarpeita. Meillä kaikilla on sama pää töissä ja kotona – siksi meidän on pidettävä huolta tästä tärkeistä pääomastamme. Meillä on unelma. Uskomme, että työuupumus ilmiönä on päihitettävissä. #Nollatyöuupumusta.

Tutustu Heltin työterveyden palveluihin: