Heltin arvot

Ihmenelosemme Lempi, Tarmo, Pokka ja Hehku

Arvoistamme on kohistu paljon ja monessa paikassa vuosien saatossa – ja edelleen arvomme Lempi, Pokka, Tarmo ja Hehku tulevat heti ensimmäisenä keskusteluun Heltistä puhuttaessa. Eikä ihme, he ovat kyllä meidänkin mielestämme valloittavia!

Oletko joskus pohtinut miten arvomme syntyivät? Syntytarinan juuret kulkeutuvat Hankoon, jossa eräänä keväisenä päivänä Villa Hummerheimissä koko silloisen helttiäisperheen läsnäollessa Heltti-perheeseen syntyi neljä uutta arvo-jäsentä: Lempi, Pokka, Tarmo ja Hehku. Vaikka olemme kasvaneet huimasti, kehittyneet ja muuttuneet vuosien varrella, ovat arvo-perheenjäsenet edelleen tiivis osa Helttiläisten arkea ja ovat osoittautuneet selvästi vanhempiensa näköisiksi.

Heltin arvot ovat sittemmin tulleet jäsenillemme ja asiakasyrityksillemme hyvinkin tutuiksi. Rekrytoinnissa niillä on silti erityinen rooli: Me helttiäiset olemme rakentamassa maaiman parasta työyhteisöä, joten pohdimme aina arvojen kautta, sopiiko henkilö osaksi Heltin perhettä: Onko hakijassa riittävästi Lempeä, Hehkua sekä Tarmoa ja tietysti sopivasti Pokkaa?

MEIDÄN OMA

Hehku

Hehku on Heltin oma aurinko, joka hohtaa lämpöä, hyvää mieltä ja energiaa niin jäsenille kuin työkavereille. Hehkulla on uniikki taito kääntää negatiiviset asiat positiiviseksi ja vastoinkäymiset mahdollisuuksiksi. Hehku on aidon ilon tuoja ja henkilö joka on tervetullut vieras mihin tahansa tapahtumaan tai tilaisuuteen.

TSEMPPARIMME

Tarmo

Tarmo on Heltin diginatiivi ikiliikkuja ja moniottelija, joka draivaa itseään, asiakkaita, jäseniä ja muita Helttiäisiä kohti yhteisiä tavoitteita. Tarmo ei lukittaudu omaan siiloonsa vaan auttaa aktiivisesti muuta tiimiä. Tarmo muistaa kuitenkin fyysisen kunnon ja etenkin levon merkityksen ja pitää huolen myös muiden Helttiäisten ja jäsenten jaksamisesta.

KAIKKIEN KAVERI

Lempi

Lempi on Heltin oma mummo, joka aidosti välittää, kuuntelee ja huolehtii niin jäsenistä kuin muista Helttiäisistä. Lempi on sosiaalisesti aktiivinen henkisen hyvinvoinnin sanansaattaja, joka ei ole jämähtänyt vanhoihin toimintamalleihin, vaan tapaa ystäviään aktiivisesti niin rokkikonserteissa kuin mindfulness-aamuissa.

ROHKEA JA EROTTUVA

Pokka

Pokka on Heltin rohkea ja urbaani verkostoituja, joka nauttii perinteisten mallien haastamisesta niin toiminnan kuin viestinnänkin osalta. Pokalla on vahva visio erilaisesta, vaikuttavammasta ja etenkin asiakaslähtöisistä työterveys- ja hyvinvointipalveluista. Pokka haastaa, innovoi ja luo uutta sekä insipiroi muuta tiimiä ylittämään itsensä ja luodut raja-aidat.

tilaa heltin uutiskirje

Liity ajatustyöhautomoon

Tilaa ajankohtaiset aiheet ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Saat ensikädessä tietoosi Heltin uudet ladattavat lukupaketit ja raportit, sekä kutsut kiinnostaviin webinaareihin ja tapahtumiin.