extraimage

HelttiLinja

Akuuteissa asioissa soita HelttiLinjaan

Kun tarvitset apua nyt heti, soita päivystävälle työterveyshoitajallemme HelttiLinjaan (020 1470 770). Langan toisessa päässä oleva terveydenhuollon ammattilainen arvioi tilanteesi välittömästi. Saat ohjeet akuuttiin vaivaan tai sinut ohjataan esimerkiksi lääkärille jatkotoimenpiteisiin. Tapaaminen hoituu kätevästi etänä tai lähimmässä Helttilässä. Muistathan varata ajan etukäteen. Puhelinpalvelumme HelttiLinja on auki ma-pe klo 8-20 ja la-su klo 10-15 välillä.

HELTTILINJA

020 1470 770

Ma-pe klo 8-20 ja la-su 10-15
(*puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / min.)

Tallenna puhelimeesi yhteystietona

Heltti.me

Viestiyhteys omaan terveystiimiin

Heltissä sinulla on muutaman klikkauksen päässä apuna oma terveystiimisi. Voit olla tiimiisi yhteydessä Heltti.me-viestipalvelun kautta mistä ja milloin tahansa. Työterveyshoitajasta, lääkäristä, psykologista ja fysioterapeutista koostuva terveystiimi vastaa viestiisi Heltti.me:ssa viimeistään vuorokauden sisällä. Älä epäröi laittaa meille viestiä missä tahansa terveyteesi liittyvässä asiassa. Olemme täällä sinua varten.

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy uutena käyttäjänä

extraimage

Tule paikan päälle

Helttilät ympäri Suomea

Heltin työterveysasemat, Helttilät, eivät ole perinteisiä desinfiointiaineen katkuisia lääkäriasemia, vaan todellisia Hyvinvoinnin Huoltamoita. Helttilään saapuminen tuntuu kuin astuisit sisään parhaan ystäväsi kotiin. Sinulle avataan ovi hymyillen, ojennetaan lämmin kuppi kahvia käteen ja pyydetään tekemään olosi kotoisaksi. Helttilämme sijaitsevat Helsingissä (Ydinkeskustan EmoHelttilä sekä Ruoholahti ja Ruskeasuo), Espoossa (Otaniemi), Tampereella (Yliopistonkatu) ja Oulussa (Kauppurienkatu).

Katso toimipisteiden yhteystiedot

Asiakasyritysten yhteyshenkilöt

Muutokset ja palaute

Ilmoita meille henkilöstöä koskevista muutoksista tänne:

muutokset@heltti.fi

Laitathan palautteesi toiminnastamme tänne:

palaute@heltti.fi

Kiitos, arvostamme. Olemme Sinuun pikimmiten yhteydessä!

Seuraavaksi tapahtuu

mailicon

Tilaa

Tapahtumakutsut sähköpostiisi

Varmista paikkasi Heltin hyvinvoinnin tapahtumista. Paikalla alan asiantuntijoita kertomassa kuumimmista yritysmaailmaa kutkuttavista aiheista muutosjohtamisesta stressinhallintaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.