extraimage

HelttiLinja ja Livechat

Akuuteissa asioissa soita HelttiLinjaan tai laita viestiä Livechatissa

Kun tarvitset apua nyt heti, soita päivystävälle työterveyshoitajallemme HelttiLinjaan (020 1470 770) tai laita viestiä Livechatissa, jonka löydät MyHeltti-palvelusta. Päivystävä terveydenhuollon ammattilainen arvioi tilanteesi välittömästi. Saat ohjeet akuuttiin vaivaan tai sinut ohjataan esimerkiksi lääkärille jatkotoimenpiteisiin. Tapaaminen hoituu kätevästi etänä tai lähimmässä Helttilässä. Muistathan varata ajan etukäteen. Puhelinpalvelumme HelttiLinja on auki ma-pe klo 7-21 ja la-su klo 9-17 sekä Livechat on auki ma-pe klo 8-17. 

HELTTILINJA

020 1470 770

Ma-pe klo 7-21 ja la-su 9-17
(*puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / min.)

Tallenna puhelimeesi yhteystietona

 

Livechat

Ma-pe klo 8-17

Kirjaudu MyHelttiin

OmaHoitaja -viestikanava

Viestiyhteys omaan terveystiimiin

Heltissä sinulla on muutaman klikkauksen päässä apuna työterveyshoitajasta, lääkäristä, psykologista ja fysioterapeutista koostuva oma terveystiimisi. Voit olla tiimiisi yhteydessä ei akuuteissa asioissa MyHeltti-palvelun OmaHoitaja -viestikanavan kautta mistä ja milloin tahansa.  OmaHoitaja vastaa viestiisi viimeistään vuorokauden sisällä. Älä epäröi laittaa meille viestiä missä tahansa terveyteesi liittyvässä asiassa. Olemme täällä sinua varten.

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy uutena käyttäjänä

extraimage

Tule paikan päälle

Helttilät ympäri Suomea

Heltin työterveysasemat, Helttilät, eivät ole perinteisiä desinfiointiaineen katkuisia lääkäriasemia, vaan todellisia Hyvinvoinnin Huoltamoita. Helttilään saapuminen tuntuu kuin astuisit sisään parhaan ystäväsi kotiin. Sinulle avataan ovi hymyillen, ojennetaan lämmin kuppi kahvia käteen ja pyydetään tekemään olosi kotoisaksi. Helttilämme sijaitsevat Helsingissä (Ydinkeskustan EmoHelttilä sekä Terveyspuisto), Espoossa (Keilaniemi), Tampereella (Keskusta ja Hervanta) ja Oulussa (Lääkäritalo).

Katso toimipisteiden yhteystiedot

Asiakasyritysten yhteyshenkilöt

Muutokset ja palaute

Ilmoita meille henkilöstöä koskevista muutoksista tänne:

muutokset@heltti.fi

Laitathan palautteesi toiminnastamme tänne:

palaute@heltti.fi

Kiitos, arvostamme. Olemme Sinuun pikimmiten yhteydessä!

Seuraavaksi tapahtuu

mailicon

Tilaa

Tapahtumakutsut sähköpostiisi

Varmista paikkasi Heltin hyvinvoinnin tapahtumista. Paikalla alan asiantuntijoita kertomassa kuumimmista yritysmaailmaa kutkuttavista aiheista muutosjohtamisesta stressinhallintaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.