Heltin työterveys

Ajatustyöpaikoille suunnattu työterveys

Suomen ainoa ajatustyöhön erikoistunut työterveys – laajin hoitoverkosto ja kiinteä kuukausihinnoittelu.

Heltin työterveys on moderniin ajatustyöhön erikoistunut työterveys, jossa on huomioitu lisääntyneet mielenterveyden haasteet, tietotyön kuormitustekijät työn tekemisen tapojen ja ihmisten arjen murros sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vaade. 

Työterveyspalvelumme on suunnattu ajatustyöhön keskittyneille työpaikoille, joiden henkilöstöä työskentelee pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja/tai Pirkanmaan, Turun tai Oulun seuduilla.

Kiinnostaako Heltin työterveyden malli? Ota meihin yhteyttä!

Heltin työterveyden ja työelämän palvelut ajatustyöpaikoille

Pienyrityksen työterveys

(2-10 hlö)

PK-yrityksen työterveys

(11-150 hlö)

Ison yrityksen työterveys

(yli 150 hlö)

Yrittäjän työterveys

Suomen ainoa ajatustyöhön erikoistunut työterveys

Suomalainen työterveys on vuosikymmeniä keskittynyt hoitamaan sairaita, eikä pitämään ihmisiä terveinä. Samalla maailma ja työelämä on kuitenkin muuttunut – mielenterveyden haasteet ovat lisääntyneet ja ajatustyöntekijöiden yleisin työterveydellinen uhka on työuupumus.

Heltin työterveyspalvelut on suunniteltu vastaamaan modernin ajatustyön tarpeita ja olemmekin Suomen ainoa ajatustyöhön erikoistunut työterveyspalvelujen tarjoaja.

Ensisijainen tehtävämme on auttaa pitämään ajatustyöläiset terveenä töissä. Me työskentelemme kanssasi sen eteen, että jokainen yksilö voi työssä hyvin ja tekee tulosta. Tämä edellyttää ihmisen kokonaisvaltaista huomioimista, juurisyiden tunnistamista sekä koko organisaation kattavaa strategista jaksamisen johtamista.

tutustu heltIN TYÖTERVEYTEEN TARKEMMIN:

Nopea hoitoonpääsy ja Suomen laajin hoitoverkosto

Laajat palvelut ja +90 toimipistettä käytössänne

Työtä tehdään nykyisin missä ja milloin tahansa, siksi hoitoonkin pitää päästä joustavasti. Sairaanhoidon konseptimme on rakennettu tukemaan liikkuvaa ja hektistä ajatus- ja tietotyötä.

Meillä on Suomen laajin hoitoverkosto, joka muodostuu +90 toimipisteestä ympäri maan. Omat lääkärimme, sairaanhoitajamme sekä muut työterveyshuollon ammattilaisemme pitävät jäsenistämme huolta Helsingin, Espoon, Tampereen, Oulun ja Turun Helttilöissä.

Meidät tunnetaan ketteristä  ja ammattitaitoisista etäpalveluistamme. Meillä on poikkeuksellisen lyhyet vasteajat puhelin- ja chat-palveluissamme, joista vastaa suoraan sairaanhoitaja – yli 40% yhteydenotoista ratkeaakin jo heti chatissa ja puhelimessa.

Schibsted Suomi

“Heltti on nykypäivän ja tulevaisuuden työterveyshuolto. Ei pelkkää sairaudenhoitoa. Lisäksi saamme lisäksi tukea HR-asioihin ja yrityskulttuuriin.”

Sanni Moilanen, People & Culture Manager

ajatustyöpaikkojen Työterveyden asiakkaitamme

Miksi Heltti?

  • Heltti on 100 % suomalainen yritys, jonka omistavat työntekijät ja suomalaiset yksityissijoittajat (mm. The English Tea Room (Pauligin suku) ja Risto Siilasmaan First Fellow Partners)
  • Palvelemme jo liki 1.000 ajatustyöyritystä valtakunnallisesti
  • Heltillä terveydenhuollon perinteiset toimintatavat on romutettu ja rakennettu modernin ajatustyön lähtökohdista
  • Jäsenistämme yli 25 % puhuu äidinkielenään muuta kuin Suomea, joten kaikki palvelut ovat luonnollisesti saatavilla myös englanniksi

Asiantuntijamme

Heltin moniammatillisessa tiimissä 200 helttiäistä, joista jokainen on erikoistunut oman ammattinsa lisäksi ajatustyöhön. Joukossamme on lääkäreitä, psykologeja, psykoterapeutteja, työterveyshoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, johtamiseen ja organisaatioiden kehittämiseen erikoistuneita organisaatiopsykologeja. Asiantuntijoidemme tyypillisiä erikoistumisalueita ajatustyön lisäksi ovat business coaching, työnohjaus sekä lyhytterapeuttinen työote.

Meillä on lisäksi oma teknologiakehitykseen keskittynyt asiantuntijatiimi, sekä asiakkaidemme ja helttiäisten arjen sujuvuuden mahdollistavat asiakkuudenhoidon, myynnin, viestinnän ja taloushallinnon asiantuntijatiimit.

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Katriina Kanto | LinkedIn
katriina.kanto@heltti.fi
044 712 9505

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!