TYÖTERVEYS

Heltin työkalut ja digitaaliset palvelut työterveysasiakkaille

Olemme kehittäneet asiakkaillemme ja asiakkaidemme työntekijöille työkalut ja digitaaliset palvelut, jotka mahdollistavat sujuvan asioinnin ja sekä yrityksen että työntekijöiden terveyden johtamisen modernilla tavalla.

Tutustu lisää:

Taustalla oma terveydenjohtamisjärjestelmä

Mikään perinteinen potilastietojärjestelmä ei taipunut tarpeisiimme – johtaa asiakkaidemme ja työntekijöidemme työkykyä ja terveyttä modernilla tavalla ennakointia ja data-analytiikkaa hyödyntäen. Siksi kehitimme oman modernin terveyden johtamisen järjestelmän. Kerromme siitä hieman lisää sekä avaamme palveluitamme asiakkaan edustajalle, esihenkilöille ja työntekijöille. 

TYÖNANTAJILLE JA JOHDOLLE

 • Räätälöity raportointi ja data-analytiikka
 • Yhteyshenkilö- ja esihenkilökanavat
 • HelttiView-portaali

TYÖNTEKIJÖILLE ELI HELTIN TYÖTERVEYDEN JÄSENILLE

 • MyHeltti mobiilisovellus ja selainversio
 • Digitaaliset kanavat
 • Sisältöjen, verkko-kurssien ja materiaalien kirjasto

Työnantajan työkalut

Työterveysyhteistyö on parhaimmillaan kun yhteydenpito on proaktiivista ja vaivatonta oman työterveystiimin kanssa ja kaikilla osapuolilla on aito tilannekuva yritykseen työkyvyn ja terveyden tilanteesta ja sitä johdetaan dataa hyödyntäen yhteistyössä. 

Ennakoivat hyvinvointi- ja työkykymittarit mahdollistavat varhaisen puuttumisen yhteisötason haasteisiin. Heltin moniammatillinen tiimi analysoi dataa ja kehittää työkykyjohtamista kanssasi. Räätälöimme raportoinnin ja mittarit yrityksenne tarpeisiin! 

Työkalumme tukevat saumatonta yhteistyötämme ja auttavat keskittymään olennaiseen ja puuttumaan riskeihin. 

Tutustu tarkemmin raportointiimme, yhteyskanaviimme sekä HelttiView -portaaliimme alta.

Työnantajan työkalut kootusti

RÄÄTÄLÖITY RAPORTOINTI JA DATA-ANALYTIIKKA

Heltin eri alojen asiantuntijoiden muodostama asiakkuustiimisi analysoi dataa asiakkuuden hoitomallin mukaisesti 1-4 kertaa vuodessa. Raportista näet organisaatiosi datan, benchmark-datan sekä työkykyjohtamisen kehittämiseen liittyvät tiedot. Taustalla on Heltin uniikki hiljaisiin signaaleihin pohjautuva datan keruutapa jokaisesta kontaktipisteestä. Datan avulla voimme tunnistaa varhaisen vaiheen työkykyriskissä olevat ja tarjota heille proaktiivista tukea ennen tilanteen eskaloitumista. 

YHTEYSHENKILÖ- JA ESIHENKILÖKANAVAT

Yhteistyömme keskiössä on matalan kynnyksen yhteydenpito sekä HR:n että esihenkilöiden kanssa. Avaamme yhteyshenkilöille ja esihenkilöille omat yhteyskanavat MyHelttiin Heltin työterveystiimille, minkä myötä yhteydenpito muun muassa työkykyasioihin liittyen on helppoa.

Heltin asiakaspalvelukanavassa asiakkaamme saavat näiden kanavien lisäksi avun muun muassa sopimus- ja laskutusasioihin.

HELTTIVIEW-PALVELU

HelttiView -asiakasportaali on asiakasyritysten yhteyshenkilöiden työkalu, jonka avulla voi hoitaa asiakkuuteen liittyviä asioita kätevästi, kuten:

 • Jäsentietojen muutokset (mahdollista toteuttaa myös integraationa HR-järjestelmän kautta)
 • Sopimus- ja asiakastietojen tarkastelu
 • Dokumenttien välitys salatulla yhteydellä

Työntekijän eli Heltin jäsenen työkalut

Heltin työterveyden yhteydenotto ja omien tietojen seuranta on nopeaa ja vaivatonta digitaalisten palveluiden kautta:

 • MyHeltti kulkee työntekijän mukana 24/7 mobiilissa tai desktopilla.
 • HelttiChatin ja HelttiLinjan kautta työntekijä tavoittaa suoraan sairaanhoitajan ja saa heti asiantuntijan apua tilanteeseen. Saman yhteydenoton aikana jäsen saa tarvittaessa ohjauksen ja ajan jatkotutkimuksiin.
 • HelttiChatin ja HelttiLinjan kautta työntekijä tavoittaa tarvittaessa myös oman työterveystiimin vaivattomasti.

Lisäksi työterveyden jäsenillä on käytössä monipuolinen itsehoidollisten sisältöjen, verkkokurssien ja materiaalien kirjasto. Teemoina mm. mielenterveys ja mielen hyvinvointi, uni, ravinto ja liikunta.

Työntekijän työkalut kootusti

MYHELTTI -PALVELU JA SOVELLUS

MyHeltti on työkalu, josta löydät kaikki sinun hyvinvointiasi koskevat asiat ja saat yhteyden Heltin eri alojen ammattilaisiin. MyHeltti kulkee mukanasi 24/7 sekä mobiilisovelluksena että selainversiona.

Mitä löydät MyHeltistä?

 • Kaikki Heltin palveluihin liittyvät asiat ja käytössäsi olevat Heltin palvelut
 • Voit ottaa yhteyttä ja viestitellä HelttiChatin kautta 
 • Näet ajanvarauksesi, toimipisteet vastaanotoille ja voit aloittaa helposti etävastaanoton
 • Löydät digitaaliset kyselyt, hyvinvointikirjastot ja digivalmennukset

DIGITAALISET KANAVAT

Me olemme täällä sinua varten! Oma terveystiimisi auttaa kiireettömissä työkykyyn ja terveyteesi liittyvissä asioissa. Älä epäröi laittaa meille viestiä missä tahansa mieltäsi askarruttavassa terveysasiassa.

HelttiChatin ja HelttiLinjan kautta tavoitat suoraan sairaanhoitajan ja saat heti asiantuntijan apua tilanteeseen. Saman yhteydenoton aikana saat tarvittaessa ohjauksen ja ajan jatkotutkimuksiin. HelttiChat on käytettävissä myHeltti-palvelussa arkisin klo 8-16. HelttiLinja palvelee numerossa 020 1470 770 arkisin 7-21 ja viikonloppuisin 9-17. 

SISÄLTÖJEN, VERKKO-KURSSIEN JA MATERIAALIEN KIRJASTO

Omat terveyskyselyt: Löydät omat terveys- ja työn kuormitustekijäkyselyt myHeltti palvelusta. Yksilöllinen jatkohoitopolku määritellään sinulle kyselyn tulosten perusteella.

Hyvinvointikirjasto ja digivalmennukset: MyHelttiin kirjautumalla käytössäsi on asiantuntijoidemme laatimia uneen, ravintoon, liikuntaan ja palautumiseen keskittyneitä digivalmennuksia, videoita ja muita sisältöjä. Aloita digivalmennus silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja voi paremmin! 

with.heltti.fi -osoitteesta löydät mielen hyvinvoinnin tietoa, tukea ja terapiaa – saatavilla 24/7: kokeneiden ja suosittujen terapeuttien ja psykologien luomaa sisältöä erilaisista mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin teemoista.

Sukella Heltin sairaanhoitoon syvemmin

Tilaa verkko-kaupasta

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Katriina Kanto | LinkedIn
katriina.kanto@heltti.fi
044 712 9505

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!