Työpaikoille ja ihmisille,
jotka ajattelevat työkseen.

Me autamme rakentamaan työpaikastasi sellaisen,
jossa ihmisten on mahdollista voida hyvin, onnistua työssään ja tehdä tulosta.


Heltin palvelut yrityksille

Vastuullisen työelämän kumppani

Haluamme varmistaa, että ajatustyö lisää ajatustyöläisen hyvinvointia töissä ja kotona.

Meillä on unelma: me uskomme, että työuupumusilmiö saadaan nujerrettua ja sekä liiketoiminta, että ihmiset voivat samanaikaisesti kukoistaa. Hyvinvointia tuottavaa työelämää ei voida rakentaa vain yksilöitä tukemalla, vaan samanaikaisesti on kehitettävä, tuettava ja uudistettava koko systeemiä: organisaatiota, yksilöitä ja johtajuutta.

Olemme suomalainen ajatustyöläisiin ja ajatustyöpaikkoihin erikoistunut johtamisen, organisaatiokehittämisen, työterveyden ja terapiapalveluiden kumppani, joka tuntee ajatustyöläisen arjen. Me tuemme työpaikkoja, yksilöitä, johtajuutta sekä työyhteisöjä.

Lue lisää Vastuullisen työelämän mallista ja tutustu sen osa-alueisiin.

extraimage
extraimage

Työterveys

Tutustu Heltin työterveyteen

Suomen ainoa tietotyöhön ja ajatustyöpaikkoihin erikoistunut työterveys

Haluamme pitää sinut ja työntekijäsi terveenä ja työkykyisenä. Olitpa kasvavan pienyrityksen päättäjä, suuren konsernin edustaja tai yksinyrittäjä– meiltä löytyy modernit ja vaikuttavat työkykyä, jaksamista ja hyvinvointia edistävät palvelupaketit juuri teille.

Heltin työterveyspalvelut on rakennettu ja suunniteltu vastaamaan modernin ajatustyön tarpeita. Ajasta ja paikasta riippumaton sairaanhoito, Meillä kaikilla on sama pää töissä ja kotona – ja tätä tärkeintä pääomaa on huollettava. Meillä on unelma – uskomme, että työuupumusilmiö voidaan kukistaa työelämästä.

Tutustu työterveyspalveluihimme eri kokoisille työpaikoille:

Mielen hyvinvoinnin ja mielenterveyden palvelut

Heltin mielen palvelut

Meillä jokaisella on sama pää töissä ja kotona.
Siksi mieltä pitää tukea riippumatta miten mieli voi.

Mielen palvelut
työpaikoille

Suuri osa sairauspoissaoloista johtuu mielenterveysperusteisista syistä. Heltin mielen palvelukokonaisuus kattaa mielen hyvinvoinnin ja mielenterveyden palvelut työpaikoille – riippumatta miten työntekijän mieli voi.  Saatavilla yksilömuotoisia ja ryhmämuotoisia palveluita, sekä tuemme työpaikkojen datavetoista jaksamisen johtamista. Mielen palvelukokonaisuus kootaan työpaikkasi tarpeisiin.

Mielen palvelut ovat tarjolla kaikilla yrityksille, riippumatta onko yritykselläsi Heltin työterveys.

Kysy lisää

Lyhytterapia työpaikoille

Heltin palvelut yksityishenkilöille

Terapiaan pääsee kyllä! w/ Heltin kautta kuka tahansa voi varata ajan psykologin tarjoamaan lyhytterapiaan tai psykoterapeuttien perheterapiaan, pariterapiaan tai psykoterapiaan.

Terapiapalvelut, +90 lyhytterapiaan kouluttautunutta psykologia ja psykoterapeuttia, laaja mielenterveyskirjasto ja yhteisö ovat saatavilla 24/7 osoitteessa with.heltti.fi.

Terapiapalvelut kuluttajille ovat saatavissa kaikille, vaikket olisikaan Heltin työterveyden jäsen.

Varaa aika terapiaan

Tutustu w/ Helttiin

extraimage

Työyhteisön, tiimien ja yksilöiden tueksi

Työkykyjohtamisen ja organisaatioiden kehittäminen

Strategisen työkykyjohtamisen sekä organisaatioiden ja johtamisen kehittämisen huippuyksikkömme

Työelämää ei korjata vain yksilöitä tukemalla. Siksi perustimme työkykyjohtamiseen, organisaatioisen kehittämiseen ja johtamisen kehittämiseen erikoistuneen asiantuntijayksikön.

Kokeneista työkykyjohtamisen asiantuntijoista ja organisaatiopsykologeista muodostuva asiantuntijatiimi tukee ja sparraa sekä uudistaa eri kokoisia organisaatioita ympäri Suomen.

Tutustu työkykyjohtamisen, organisaatioiden ja johtamisen palveluihimme:

Haluatko sparrailla tai kysyä lisää?

Laita viestiä tai soittele meille

Filosofiamme perustuu siihen, että terve ja hyvinvoiva työntekijä kannattaa kaikille ja epämieluisat yllätykset vältetään. Olemme aktiivisesti läsnä tukemassa yrityksiä henkilöstön hyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen kehityksessä.

Ota yhteyttä!

Kimmo Laine | LinkedIn
kimmo.laine@heltti.fi
050 410 0908

Varaa aika

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.
extraimage

Helttis! Me olemme Heltti.

Tätä Heltti on nykyisin

Työterveys • Mielen palvelut • Organisaatioiden ja johtamisen kehittäminen • Terapiapalvelut kuluttajille • Terapiakoulutus sote-alan ammattilaisille

Heltti on 2013 perustettu täysin suomalainen yritys. Olemme alusta asti kehittäneet palveluitamme erityisesti ajatustyöläisten hyvinvoinnin lähtökohdista vastaamaan modernin ajatustyön vaatimuksiin. Tuotamme palveluita yli 1000 yritysasiakkaalle. Lisäksi työterveyspalveluidemme piirissä on yli 15 000 jäsentä. Helttiin kuuluu lisäksi terapiakoulutusta tarjoava Shortum sekä terapiapalveluja tarjoava mielenterveyden yhteisö w/ Heltti.

Heltissä työskentelee +160 ajatustyöhön perehtynyttä huippuosaajaa: organisaatioiden ja yrityskulttuurien kehittäjiä, lääkäreitä, terapeutteja, psykologeja, työterveyshoitajia ja fysioterapeutteja. Meidän tehtävämme on varmistaa, että ihmiset ja ajatustyöyritykset voivat hyvin ja ovat elinvoimaisia. Heltille on aina ollut tärkeää erottuvan, helttimäisen yrityskulttuurin rakentaminen. Great Place to Work -tutkimuksessa vuonna 2019 Heltti valittiin Suomen toiseksi parhaaksi työpaikaksi ja Euroopan parhaaksi terveysalan työpaikaksi.

Työterveytemme toimipisteet, eli tutummin Helttilät sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa, ja meiltä löytyy myös ketteriä ratkaisuja jos yrityksellänne on työntekijöitä muilla paikkakunnilla. Muut palvelumme, kuten terapiat sekä johtamis- ja työyhteisöpalvelumme kattavat koko Suomen. Terapiatoimipisteemme ja terapeutit löydät täältä. 

Lue lisää Heltistä

Asiakkaidemme kokemuksia  Jäsentemme kokemuksia