Työpaikoille
ja ihmisille,
jotka ajattelevat
työkseen.

Me autamme rakentamaan
työpaikastasi sellaisen,
jossa ihmisten on mahdollista voida hyvin,
onnistua työssään ja tehdä tulosta.


extraimage

Työterveys

Tutustu Heltin työterveyteen

Suomen ainoa tietotyöhön ja ajatustyöpaikkoihin erikoistunut työterveys

  • Suomen laajin hoitoverkosto – nopea hoitoonpääsy
  • Työkykyjohtamisen strateginen kumppani, jolta saatte henkilökohtaista palvelua
  • Meillä on unelma – uskomme, että työuupumusilmiö voidaan kukistaa työelämästä

Heltin työterveys pähkinänkuoressa

 

Tutustu työterveyspalveluihimme eri kokoisille työpaikoille:

Asiakkaitamme

Heltti palvelee jo +1000 asiakasyritystä valtakunnallisesti

”Meille oli tärkeää tietää, mistä maksamme ja mitä sillä summalla saamme. Heltissä nämä eriteltiin meille selkeästi. Palvelun hinnoittelu oli läpinäkyvää ja kulut helposti ennakoitavissa”

– Vili Santala, toimitusjohtaja, Valote

Lue asiakastarina

”Pelkkä lakisääteinen työterveys ei riitä. Tarvitsimme työterveyden, joka keskittyy tukemaan asiantuntijarooleissa työskenteleviä ihmisiä. Sellaisen, joka ymmärtää alamme kuormitustekijöitä.”

– Essi Wäck, HRD manageri, Unfair

Lue asiakastarina

Koska olen meillä ainoa HR-ihminen, on todella antoisaa saada Heltin ammattilaisilta sparrausta työhöni ja meidän johtamisen kehittämiseen.

– Nina Uhlenius, HR, Gapps

Lue asiakastarina

Ensimmäinen terveyspalvelu mitä käytän mielelläni. Lekuriin meno on yleensä tuskaisaa, ja joskus jää menemättäkin. Mutta ei Heltillä 🙂

– Heltin jäsen

Hoitaja lähetti viestiä seuraavana päivänä rokotuksesta ja kysyi, oliko käsi tullut kipeäksi. Tuli lämmin olo tällaisesta välittämisestä ja huolenpidosta.

– Heltin jäsen

Tosi helppo asioida ja mahtavaa, kun monet asiat hoituu online-asioinnilla.Kiitos, sain reseptini uusittua chatin kautta todella näppärästi!

– Heltin jäsen


Mielen hyvinvoinnin ja mielenterveyden palvelut

Mielen palvelut työpaikoille

Suuri osa sairauspoissaoloista johtuu mielenterveysperusteisista syistä.

Meiltä saat yrityksellesi sopivat mielen hyvinvointia ja mielenterveyttä tukevat palvelut – etänä, työpaikallasi tai Heltin toimipisteissä. Heltissä työskentelee +90 lyhytterapiaan kouluttautunutta psykologia ja psykoterapeuttia. Saatavilla yksilömuotoisia ja ryhmämuotoisia palveluita useilla eri kielillä. Mielen palvelut ovat tarjolla kaikille yrityksille, riippumatta onko yritykselläsi Heltin työterveys.

Tutustu mieltä tukeviin palveluihimme:

** Kuluttajille suunnatut terapiapalvelut, +90 lyhytterapiaan kouluttautunutta psykologia ja psykoterapeuttia, laaja mielenterveyskirjasto ja yhteisö ovat saatavilla 24/7 osoitteessa with.heltti.fi  tai katso suoraan vapaat ajat ajanvaraussivulta. **

extraimage
extraimage

Työyhteisön, tiimien ja yksilöiden tueksi

Työkykyjohtamisen ja organisaatioiden kehittäminen

Strategisen työkykyjohtamisen sekä organisaatioiden ja johtamisen kehittämisen huippuyksikkömme

Työelämää ei korjata vain yksilöitä tukemalla. Kokeneista työkykyjohtamisen asiantuntijoista ja organisaatiopsykologeista muodostuva asiantuntijatiimi tukee ja sparraa sekä valmentaa eri kokoisia organisaatioita ympäri Suomen.

Tutustu organisaatioiden ja johtamisen kehittämisen palveluihimme:

Tutustu näkemyksiimme

Vastuullisen työelämän kumppani

Haluamme varmistaa, että ajatustyö lisää ajatustyöläisen hyvinvointia töissä ja kotona.

Meillä on unelma: me uskomme, että työuupumusilmiö saadaan nujerrettua ja sekä liiketoiminta, että ihmiset voivat samanaikaisesti kukoistaa. Hyvinvointia tuottavaa työelämää ei voida rakentaa vain yksilöitä tukemalla, vaan samanaikaisesti on kehitettävä, tuettava ja uudistettava koko systeemiä: organisaatiota, yksilöitä ja johtajuutta.

Olemme suomalainen ajatustyöläisiin ja ajatustyöpaikkoihin erikoistunut johtamisen, organisaatiokehittämisen, työterveyden ja terapiapalveluiden kumppani, joka tuntee ajatustyöläisen arjen. Me tuemme työpaikkoja, yksilöitä, johtajuutta sekä työyhteisöjä.

Lue lisää Vastuullisen työelämän mallista ja tutustu sen osa-alueisiin.

extraimage

Haluatko sparrailla tai kysyä lisää?

Laita viestiä tai soittele meille

”Filosofiamme perustuu siihen, että terve ja hyvinvoiva työntekijä kannattaa kaikille ja epämieluisat yllätykset vältetään. Olemme aktiivisesti läsnä tukemassa yrityksiä henkilöstön hyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen kehityksessä.”

Aino Ahola | LinkedIn
aino.ahola@heltti.fi
040 823 5393

Varaa aika

extraimage

Helttis! Me olemme Heltti.

Tätä Heltti on nykyisin

Työterveys • Mielen palvelut • Organisaatioiden ja johtamisen kehittäminen • Terapiapalvelut kuluttajille • Terapiakoulutus sote-alan ammattilaisille

Heltti on 2013 perustettu suomalainen yritys. Meidän tehtävämme on varmistaa, että ihmiset ja ajatustyöyritykset voivat hyvin ja ovat elinvoimaisia. Tuotamme palveluita yli 1000 yritysasiakkaalle. Työterveyspalveluidemme piirissä on yli 15 000 jäsentä. Kuluttajille suunnattuja withHeltin terapiapalveluita tuotimme vuonna 2022 20 000:n psykoterapia- ja lyhytterapia-vastaanoton verran yli 2000 asiakkaalle. Helttiin kuuluu lisäksi terapiakoulutusta tarjoava Shortum, joka on kouluttanut jo +1000 mielen ammattilaista lyhytterapeuttiseen työotteeseen.

Heltissä työskentelee +160 ajatustyöhön perehtynyttä huippuosaajaa: lääkäreitä, psykoterapeutteja, psykologeja, työterveyshoitajia ja fysioterapeutteja sekä organisaatioiden ja yrityskulttuurien kehittäjiä. Heltille on aina ollut tärkeää erottuvan, helttimäisen yrityskulttuurin rakentaminen. Great Place to Work -tutkimuksessa vuonna 2019 Heltti valittiin Suomen toiseksi parhaaksi työpaikaksi ja Euroopan parhaaksi terveysalan työpaikaksi.

Työterveytemme toimipisteet, eli tutummin Helttilät sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa, ja meiltä löytyy myös ketteriä ratkaisuja jos yrityksellänne on työntekijöitä muilla paikkakunnilla. Muut palvelumme, kuten terapiat sekä johtamis- ja työyhteisöpalvelumme kattavat koko Suomen. Terapiatoimipisteemme ja terapeutit löydät täältä. 

Lue lisää Heltistä

Asiakkaidemme kokemuksia  Jäsentemme kokemuksia