"Olemme onnistuneet yhteistyössä
kun saamme sinulta avaimet toimistollenne"

Kokemuksia
ja palautetta
asiakkailtamme

Yrityksen työntekijöiden kapasiteetin ja hyvinvoinnin kehittäminen ei tapahdu hetkessä. Muutos työtavoissa, kulttuurissa ja elintavoissa vaatii pidemmän ajan aktiivista tukea yrityksen kaikilla tasoilla – johto, esihenkilöt ja työntekijät.

Me tarjoamme kokonaisvaltaista, ajatustyöläisiin erikoistunutta tukea HR tiimillesi, yrityksesi johdolle ja esihenkilöille niin päivittäisen työn, strategisen hyvinvoinnin kuin johtamisenkin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Tuemme näidenkin työpaikkojen menestystä:

         

                 

Jo 13 000 ajatustyöläistä Heltin työterveyden piirissä

Heltti – Helsinki, Espoo, Tampere, Oulu ja Turku

Lukaise myös asiakastarinoita

Asiakastarinoita työterveydestä

 

 

Yhteistyössämme Heltin kanssa kaikki nivoutuu vaivattomuuden ympärille. Ei tarvitse lähteä odotusauloihin jonottelemaan, kun kädet on jo valmiiksi täynnä.”

– Vili Santala, Valote

Lue asiakastarina

”Yhteistyö on ollut paljon kattavampaa, kuin yksittäisen työntekijän terveydenhuolto. Meitä on kuultu ja toiveisiin on vastattu tosi hyvin.”

– Sanni Moilanen, Tori

Lue asiakastarina

“Työntekijöille on ollut mukava yllätys, että työterveys on aiempaa enemmän arjessa läsnä. Heltti on meidänhenkinen kumppani.”

– Nina Uhlenius, Gapps

Lue asiakastarina

”Heltin ideologia ihmisten terveinä pitämisestä sopii myös meidän arvomaailmaamme ja koemme toimintatavat notkeiksi ja ketteriksi.”

– Terhi Norokorpi, Holvi

Lue asiakastarina

Jutellaanko lisää?

Varaa juttuhetki Kimmon kanssa tai lähetä meille viesti lomakkeella.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.