Kokemuksia
ja palautetta
asiakkailtamme

Yrityksen työntekijöiden kapasiteetin ja hyvinvoinnin kehittäminen ei tapahdu hetkessä. Muutos työtavoissa, kulttuurissa ja elintavoissa vaatii pidemmän ajan aktiivista tukea yrityksen kaikilla tasoilla – johto, esihenkilöt ja työntekijät.

Me Heltissä tarjoamme kokonaisvaltaista ajatustyöhön erikoistunutta tukea työntekijöille, HR tiimille, johdolle sekä esihenkilöille niin päivittäisen työn, strategisen hyvinvoinnin kuin johtamisen kehittämiseen ja toteuttamiseen.

SUPERCELL

”Pidän siitä, että Heltillä on selkeä ja kattava palveluiden runko, joka sitten viedään asiakkaan näköiseksi. Näin saadaan tehtyä vaikuttavaa ja oikeisiin asioihin keskittyvää yhteistyötä.”

Anna Kettunen, People Lead

Tuemme näidenkin työpaikkojen menestystä

Asiakastarinat

Kokemuksia Heltin työterveydestä

Kokemuksia Heltin mielen palveluista

Kokemuksia Heltin organisaation kehittämisen palveluista

Kokemuksia Heltin johtamisen kehittämisen palveluista

Pk-yrittäjien kokemuksia Heltin työterveydestä

Valote

”Yhteistyössämme Heltin kanssa kaikki nivoutuu vaivattomuuden ympärille. Meidän ei tarvitse lähteä odotusauloihin jonottelemaan, kun kädet on jo valmiiksi täynnä.”

Vili Santala, toimitusjohtaja

Taito research

”Heltti oli selkeä valinta työterveyden kumppaniksi selkeiden palvelumallien, palvelun käytön helppouden, rentouden ja helposti lähestyttävyyden vuoksi.”

Pia Kantola, toimitusjohtaja

GAPPS

“Työntekijöille on ollut mukava yllätys, että työterveys on aiempaa enemmän arjessa läsnä. Heltti on meidänhenkinen kumppani.”

Nina Uhlenius, HR- ja yrityskulttuuriasioista vastaava

Heltti mielen palveluiden kumppanina

Kokemuksia ja palautetta asiakkailtamme

SUPERCELL

”Pidän siitä, että Heltillä on selkeä ja kattava palveluiden runko, joka sitten viedään asiakkaan näköiseksi. Näin saadaan tehtyä vaikuttavaa ja oikeisiin asioihin keskittyvää yhteistyötä.”

Anna Kettunen, People Lead

Suomen ekonomit

”Suurin osa 57 000 jäsenestämme on tietotyössä, jossa suurimman kuormituksen kohteeksi joutuu mieli. Siksi me haluamme kehittää erityisesti mielen hyvinvointia tukevia taitoja. Kumppaniksi halusimme ajatustyön erityisasiantuntijat, ja siksi valitsimme Heltin”

Sirja Kulmala, uravalmentaja

Järvenpään kaupunki

”Yhteistyö Heltin kanssa on ollut sujuvaa. Arvostamme kumppania, joka haluaa rakentaa meidän kanssa kestävää hyvinvointia kokonaisvaltaisesti sekä yksilöitä että koko organisaatiota kehittäen.”

Susanna Puustinen, työhyvinvointipäällikkö

Heltti organisaation ja
johtamisen kehittämisen palveluiden kumppanina

Kokemuksia ja palautetta asiakkailtamme

Alma talent

”Heltin tapa yhdistää teoriaa ja konkretiaa on vaikuttavaa. Jumppasimme systemaattisesti omaa ajatteluamme ja harjoittelimme valmentavaa johtamista.”

Joni Mäkinen, People Development Lead

TRAPLIGHT

”Tämä koko ohjelma ja se kuinka Heltin valmentaja ohjasi meitä, vahvisti itseluottamustamme. Valmentajan avulla ymmärsimme olevamme toimiva tiimi täynnä potentiaalia! Ohjelma on auttanut meitä kukoistamaan sekä tiimitasolla että ihan koko organisaation tasolla.”

Riku Rakkola, toimitusjohtaja

Grönmark

“Olen älyttömän ylpeä meistä kaikista – saimme todella paljon aikaiseksi. Heltin valmentajan kanssa oli kiva tehdä töitä, ja hän sai rakennettua luottamuksen ilmapiirin, jossa meidän oli helppo käsitellä asioita avoimesti. Oma sisäinen energiani on nyt myös tämän prosessin uudistusten myötä paremmalla tasolla.”

Petri Grandell, toimitusjohtaja

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Katriina Kanto | LinkedIn
katriina.kanto@heltti.fi
044 712 9505

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!