Työelämän vuorovaikutustaidot ja tunnetaidot

Vuorovaikutus ja tunnetaidot modernissa ajatustyössä

Vuorovaikutus- ja tunnetaidot ovat olennaisia menestyksekkäälle ajatustyölle. Hybridityöympäristössä tehokas viestintä ja tunneäly korostuvat entisestään, sillä ne edistävät luottamusta ja parantavat tiimien suoriutumista.

Kehittämällä tunne- ja vuorovaikutustaitoja organisaatiot voivat varmistaa, että tiimit toimivat saumattomasti ja innovatiivisesti, mikä suoraan tukee liiketoiminnan tavoitteita ja kasvua​​.

Organisaatiopsykologimme, työnohjaajamme ja coachimme auttavat organisaatioita kehittämään näitä kriittisiä taitoja ja löytämään työyhteisölle uusia, modernin ajatustyön pelisääntöjä.

vuonna 2024 Asiakkaamme ovat työstäneet kanssamme seuraavia:

Johtoryhmät: Tunnetaitojen kehittäminen johtamistyössä. 

Työyhteisöt ja tiimit: Vaikeiden keskusteluiden taidot ja työkalut, luottamus ja psykologinen turva huipputiimissä.

Yksilöiden työn tuki: Tehokkaan viestinnän pelisäännöt.

Onko työyhteisössäsi tai tiimissäsi konflikteja ja jännitteitä? Ovatko viestintävälineet epämääräisiä ja haastavat vuorovaikutustilanteet yleisiä? Haluaisitko parantaa kommunikaatiota ja tunnetaitoja työyhteisössäsi?

Nopeat muutokset, muutostilanteet, monikulttuuriset organisaatiot, nopeassa tahdissa muuttunut työelämä ja työn tekemisen tavat, sekä ajasta ja paikasta riippumaton hybridityö haastavat meidät kaikki syventämään työelämän tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Ajatustyön suunta -raportin mukaan yli 60 % ajatustyöntekijöistä kokee, että selkeät viestintäkäytännöt ja emotionaalinen tuki parantaisivat merkittävästi työhyvinvointia ja tuottavuutta.

68 % ajatustyötä tekevistä korostaa yhteisen työn johtamisen taitojen, kuten luottamuksen ja psykologisen turvallisuuden, tärkeyttä tiimityössä.

Ajatustyön suunta -raportti 2024

Tyypilliset toteutusmuodot ja hinnoittelu

Kesto: 60-90 minuuttia

Kokeneiden valmentajien ja työelämätutkijoiden puheenvuorot tarjoavat ajankohtaiseen tietoon, tutkimukseen ja parhaisiin ajatustyön käytäntöihin pohjautuvia näkökulmia sekä konkreettisia työkaluja luovempaan, tuottavampaan  ja motivoivampaan ajatustyöhön.

HINTA: 1200–3500 €

Kesto: 2 x 3h

Kokeneiden valmentajien tarjoamat täsmävalmennukset keskittyvät tiettyyn teemaan, kuten johtoryhmän, esihenkilöiden, tietyn tiimin tai osaajaryhmän osaamisen päivittämiseen.

Täsmävalmennukset tarjoavat tietoa sekä konkreettisia työkaluja ja harjoituksia, joita osallistujat voivat hyödyntää arjessaan heti.

HINTA: 4200–6500 €

Kesto: 4 x 3h

Organisaation muutokset, siirtymä tietotyöstä ajatustyöhön ja uudet työskentelytavat edellyttävät uudenlaista osaamista, poisoppimista, johtamista ja joustavuutta.

Pidemmät valmennukset tarjoavat yksilöille, tiimeille ja johtajille syvällistä tietoa ja tukea uudistumiseen.

HINTA: alkaen 12 000 €

Kesto: 3-5 kertaa

Coaching on napakka, tavoitteellinen, uutta ajattelua ja uusia toimintatapoja luova prosessi työelämän viitekehyksessä. Coaching voidaan toteuttaa yksilöllisesti tai pienryhmässä. 

Tyypillinen kesto:

  • Yksilöcoaching 3-5 krt, 1,5 h / kerta
  • Ryhmäcoaching 3 x 2 h, ryhmäkoko max. 8 hlöä

ajatustyöpaikkojen organISaation kehittämisen asiakkaitamme

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Tanja Lappi | LinkedIn
tanja.lappi@heltti.fi
040 521 7981

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Suosituimmat innostuspuheenvuorot nyt myös verkkokaupassa

Puheenvuoro

Muutoksessa eläminen & resilienssi

Haluatko vahvistaa työyhteisönne muutoskyvykkyyttä ja sopeutumista nopeasti muuttuvaan maailmaan? Resilienssi -puheenvuoro tarjoaa konkreettisia työkaluja mielen hyvinvointiin ja menestyksekkääseen tiimityöskentelyyn muutosten keskellä.

2 200 € / luento

Tilaa tuote Lue lisää

Puheenvuoro

Oman työn johtaminen & ajatustyön taidot

Haluatko oppia ymmärtämään mielen ja aivojen toimintaa ajatustyössä, ja kehittämään entistä parempia ja vaikuttavampia työtapoja?

2 200 € / luento

Tilaa tuote Lue lisää

Puheenvuoro

Sisäinen motivaatio & työn merkityksellisyys

Haluatko lisätä työn merkityksellisyyttä päivittäisessä arjessa? Puheenvuoron myötä opit, mikä motivoi ihmisiä ja miten motivaatiotekijöitä voi integroida osaksi päivittäistä työtä.

3 400 € / luento

Tilaa tuote Lue lisää