PALVELUT

Mielen palvelut työpaikoille

Yrityksesi tarpeisiin skaalautuvat ja vaikuttavat palvelut, joiden avulla työntekijäsi saavat oikeanlaisen ja oikea-aikaisen tuen riippumatta miten mieli voi.

Me Heltissä olemme erikoistuneita erityisesti työikäisten mielen hyvinvoinnin ja mielenterveyden tukemiseen. Mielen palvelumme skaalautuvat eri kokoisiin tarpeisiin – aina kansainvälisistä yrityksistä pk-sektorin organisaatioihin, nopeasti kasvaviin kasvuyrityksiin ja yksinyrittäjiin.

Heltin mielen palveluita työpaikoille tuottavat yli 90 psykologia ja psykoterapeuttia, sekä työterveyspsykologeja ja organisaatiopsykologeja, jotka palvelevat ajatustyöpaikkoja ja niiden työntekijöitä ympäri Suomen usealla eri kielellä.

Ota yhteyttä ja kerron lisää heltin mielen palveluiden kokonaisuudesta.

Heltin mielen palvelut työpaikoille

Mielenhuolto

In-house psykologi

Lyhytterapia

Ketkä käyttävät Heltin Mielen palveluita?

SUPERCELL

”Pidän siitä, että Heltillä on selkeä ja kattava palveluiden runko, joka sitten viedään asiakkaan näköiseksi. Näin saadaan tehtyä vaikuttavaa ja oikeisiin asioihin keskittyvää yhteistyötä.”

Anna Kettunen, People Lead

ajatustyöpaikkojen MIELEN PALVELUIDEN asiakkaitamme

Mielen palvelumme perustuvat siihen, että jokainen saa oikeanlaisen ja oikea-aikaisen tuen – ja organisaatiotasoisen datan kautta työnantaja saa tietoa mikä työpaikalla tukee tai heikentää mieltä. Tämä auttaa korjaamaan juurisyitä.

Katri Kanninen, psykologian tohtori ja kouluttajapsykoterapeutti, Heltin mielen palveluiden kehitysjohtaja

Miksi Heltti?

Vastuullisuus, palveluiden vaikuttavuus ja palvelukokemuksen laatu, tietoturva ja inhimilliset kohtaamiset kaiken keskiössä.

  • Kustannusten ennakoitavuus ja selkeä hinnoittelu: Mielen palvelumme ovat läpinäkyvästi hinnoiteltuja ja voit työnantajana määritellä palveluihin käyttörajoituksia.
  • Laaja palveluiden saatavuus – etänä, Helttilöissä tai suoraan työpaikallasi: Yli 110 psykologia ja psykoterapeuttia, työterveyspsykologia ja organisaatiopsykologia, jotka palvelevat mielen palveluiden asiakkaita etänä sekä Helttilöissä Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Oulussa, Vaasassa ja Närpiössä.
  • Vaikuttava palvelu ja hyvä asiakaskokemus: Erityisesti mielen palveluiden vaikuttavuuden kannalta on tärkeää, että palvelun käyttäjä löytää itselleen sopivan mielen ammattilaisen – riippumatta oliko kyseessä esimerkiksi mielenhuollon kertakäynti tai pidempi lyhytterapia. Meillä työntekijäsi voi etukäteen tutustua mielen ammattilaisiin kuvien, tekstien ja esittelyvideoiden muodossa ja varata haluamalleen ammattilaiselle ajan.
  • Tietoturvallinen ja luottamuksellinen: Kaikki mielen palvelumme, järjestelmämme ja kirjauskäytäntömme noudattavat hyviä tietoturvakäytäntöjä.

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Katriina Kanto | LinkedIn
katriina.kanto@heltti.fi
044 712 9505

Varaa juttuhetki

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi