Mielen palvelut työpaikoille

Yrityksesi tarpeisiin skaalautuvat matalan kynnyksen keskustelutuen palvelut sekä terapiapalvelut. Tutustu palveluidemme vaikuttavuuteen ja siihen miten varmistamme, että työntekijäsi saavat oikeanlaisen ja oikea-aikaisen tuen riippumatta miten mieli voi.

Me Heltissä olemme erikoistuneita erityisesti työikäisten mielen hyvinvoinnin ja mielenterveyden tukemiseen. Olemme rakentaneet uniikin, joustavan ja vaikuttavan palvelukokonaisuuden, joka skaalautuu eri kokoisten organisaatioiden tarpeisiin. Palveluitamme käyttävät niin kansainväliset pörssiyritykset ja kasvuyritykset, kuin lukuisat julkisen sektorin organisaatiot ja järjestötkin.

Ota yhteyttä ja kerron lisää heltin mielen palveluiden kokonaisuudesta.

2190

mielen palveluiden asiakasta vuonna 2023.

19 683

mielen vastaanottoa vuonna 2023, lähi- ja etätapaamisina.

98

psykoterapeuttia ja psykologia vuonna 2023.

Palveluvalikoima

Millaisia mielen palveluita meiltä saat?

Ainutlaatuinen mielen palvelukokonaisuutemme on modulaarinen kokonaisuus, josta työnantajana voit valita juuri ne palvelut, jotka kussakin ajanhetkessä ovat organisaatiollesi tarpeellisia. Palvelumme kattavat eri tasoiset mielen palvelut matalan kynnyksen keskustelutuesta terapiaan.

Mielen terveystarkastus • Mielenhuolto, matalan kynnyksen keskustelutuki • Lyhytterapia • Lyhytpsykoterapia • In-house psykologi • Mielen koulutukset, luennot, anonyymit Q&A hetket

Maksat aina vain palveluiden toteutuneista käyttömääristä – kustannustehokasta, joustavaa ja vaikuttavaa.

ajatustyöpaikkojen MIELEN PALVELUIDEN asiakkaitamme

SUPERCELL

”Pidän siitä, että Heltillä on selkeä ja kattava palveluiden runko, joka sitten viedään asiakkaan näköiseksi. Näin saadaan tehtyä vaikuttavaa ja oikeisiin asioihin keskittyvää yhteistyötä.”

Anna Kettunen, People Lead

Teemapaketit ja menetelmät

Näin palvelut toimivat

Varaa esittely ja demo

Vaikuttavuus ja laatu

Näin mittaamme mielen palveluiden vaikuttavuutta ja laatua

Olemme asettaneet itsellemme korkean laatu- ja vaikuttavuusvaatimuksen. Siksi mittaamme myös kevyempiä mielen palveluitamme, kuten mielenhuoltoa, kansainvälisen, tuoreimman terapiaan liittyvän tutkimustiedon suositusten mukaan. Tilaajana voit luottaa, että teemme vaikuttavaa työtä.

Laadun ja kokemuksen mittaaminen

Mielenhuollon, lyhytterapian sekä lyhytpsykoterapian laatua mittaamme WAI-mittariston avulla. WAI-mittaristo tutkii tarkemmin ja laajemmin asiakkaan kokemusta terapiasuhteesta kuin perus NPS.

Kun NPS mitataan tyypillisesti jälkikäteen, tehdään WAI-mittaus jo terapiasuhteen alussa. Tutkimuksista tiedämme, että korkea WAI-pistemäärä heti alussa ennustaa hoidon vaikuttavuutta ja mahdollistaa muutoksen asiakkaan voinnissa. Katso videolta lisätietoa.

Vaikuttavuuden mittaaminen

Hoidon vaikuttavuutta mittaamme CORE10-mittariston avulla hoidon alussa ja lopussa, jotta ymmärrämme millainen muutos yksilön voinnissa on tapahtunut. COREn lisäksi mittaamme kokemusta omasta työkykyisyydestä hoidon alussa ja hoidon lopussa.

Vaikuttavuudessa emme tutki pelkästään yleistä muutosta lähtötilanteeseen (CORE-pistemäärän lasku), vaan erityisesti meitä kiinnostaa merkittävä kliininen muutos (CORE-pistemäärä laskenut 4 pistettä tai enemmän) ja tätä kautta yksilön oireiden vähentyminen.

Videolla psykologian tohtori, psykoterapeuttikouluttaja ja Heltin mielen palveluiden kehitysjohtaja Katri Kanninen kertoo tarkemmin vaikuttavuusmittauksesta.

Miksi Heltin mielen palvelut?

kustannustehokkaat, Vaikuttavat ja laadukkaat palvelut, joiden tekijät ymmärtävät tietotyön ja ajatustyön kokonaiskuormitusta sekä organisaatioiden ilmiöitä.

  • Kustannustehokkuus ja joustavuus: Maksat aina palveluista käytön mukaan. Me emme veloita pakettikohtaisia hintoja, vaan toteutuneista käynneistä.
  • Laatu ja vaikuttavuus: Lyhyet interventiot ovat haastavia – nopeassa ajassa täytyy saada tarjottua työntekijälle oikeanlaista tukea. Siksi kaikki mielen palveluita tarjoavat ammattilaisemme ovat joko psykologeja tai psykoterapeutteja. Kaikilla tekijöillämme on Valvira-pätevyys.
  • Tietoturvallinen ja luottamuksellinen: Kaikki mielen palvelumme, järjestelmämme ja kirjauskäytäntömme noudattavat hyviä tietoturvakäytäntöjä.
  • Laaja palveluiden saatavuus – etänä, Helttilöissä tai suoraan työpaikallasi: Yhteensä 110 psykologia ja psykoterapeuttia, työterveyspsykologia ja organisaatiopsykologia, jotka palvelevat mielen palveluiden asiakkaita etänä sekä Helttilöissä Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Oulussa, Vaasassa ja Närpiössä.
  • Asiakkaistamme yli 25 % puhuu äidinkielenään muuta kuin suomea, joten kaikki palvelut ovat luonnollisesti saatavilla myös englanniksi ja ruotsiksi. Lisäksi meillä on terapeutteja, jotka tarjoavat palveluita espanjaksi, venäjäksi ja muilla kielillä.
Miksi Heltin mielen palvelut?

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Katriina Kanto | LinkedIn
katriina.kanto@heltti.fi
044 712 9505

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!