Aivoergonomia ja fiksut työn tekemisen taidot

Autamme uudistamaan ajatustyön tekemisen tapoja

Tuntuuko, että kiire, liiallinen työmäärä ja epämääräisyys
hallitsevat työpäiviä? Onko työyhteisössäsi keskittymisongelmia ja stressiä, jotka heikentävät suoriutumista? On aika päivittää työpaikan käytännöt tukemaan ajatustyötä ja varmistaa, että organisaation rakenteet edistävät sekä työntekijöiden hyvinvointia että tuottavuutta.

Tarjoamme koko työyhteisöille ja yksittäisille tiimeille kohdennettuja valmennuksia, jotka auttavat omaksumaan tehokkaita ja aivoterveellisiä työtapoja sekä tekemään tuottavaa ajatustyötä. Annamme tarvittaessa yksilöllistä ohjausta ja työkaluja jokaisen työntekijän omien työskentelytapojen ja aivoterveyden parantamiseksi.

Valmennamme esihenkilöitä ja johtajia johtamaan ajatustyötä ja sen erityispiirteitä. Tuemme johtoryhmiä ajatustyön tuottavuuden lisäämisessä.

vuonna 2024 Asiakkaamme ovat työstäneet kanssamme seuraavia:

Johtoryhmät: Miten ajattelua voi johtaa? Mitä ajattelu on ja miten ajattelun taitoja voi kehittää työyhteisön tasolla? 

Työyhteisöt ja tiimit: Tiimin ja työyhteisön pelisäännöt ajatustyölle. Miten teemme työpaikastamme aivoterveellisen ja tuottavan?

Yksilöiden työn tuki: Oman työn johtaminen ja aivoterveellisen työn taidot.

Tietotyölle tyypilliset erityispiirteet, kuten jatkuvat keskeytykset, vaade laadukkaalle ja tuottavalle ajattelulle, nopeat kontekstinvaihdokset sekä hybridityö, edellyttävät uudenlaisia työn tekemisen ja johtamisen tapojen omaksumista.

Ei ihmekään, että 61% ajatustyötä tekevistä pitää oman työn johtamisen ja hyvinvoinnin johtamisen taitojen kehittämistä tärkeimpänä kehityskohteena seuraavien kahden vuoden aikana.

Heltin asiantuntijoiden tieteeseen, tutkimukseen ja aivoterveyteen pohjautuvat valmennukset ja puheenvuorot auttavat omaksumaan järkevämpiä tapoja tehdä tuottavaa ajatustyötä.

68 % ajatustyötä tekevistä tai sitä johtavista kokee tärkeimmäksi työpaikan kehityskohteeksi yhteisten pelisääntöjen ja työtapojen uudistamisen.

Ajatustyön suunta -raportti 2024

Tyypilliset toteutusmuodot ja hinnoittelu

Kesto: 60-90 minuuttia

Kokeneiden valmentajien ja työelämätutkijoiden puheenvuorot tarjoavat ajankohtaiseen tietoon, tutkimukseen ja parhaisiin ajatustyön käytäntöihin pohjautuvia näkökulmia sekä konkreettisia työkaluja luovempaan, tuottavampaan  ja motivoivampaan ajatustyöhön.

HINTA: 1200–3500 €

Kesto: 2 x 3h

Kokeneiden valmentajien tarjoamat täsmävalmennukset keskittyvät tiettyyn teemaan, kuten johtoryhmän, esihenkilöiden, tietyn tiimin tai osaajaryhmän osaamisen päivittämiseen.

Täsmävalmennukset tarjoavat tietoa sekä konkreettisia työkaluja ja harjoituksia, joita osallistujat voivat hyödyntää arjessaan heti.

HINTA: 4200–6500 €

Kesto: 4 x 3h

Organisaation muutokset, siirtymä tietotyöstä ajatustyöhön ja uudet työskentelytavat edellyttävät uudenlaista osaamista, poisoppimista, johtamista ja joustavuutta.

Pidemmät valmennukset tarjoavat yksilöille, tiimeille ja johtajille syvällistä tietoa ja tukea uudistumiseen.

HINTA: alkaen 12 000 €

Kesto: 3-5 kertaa

Coaching on napakka, tavoitteellinen, uutta ajattelua ja uusia toimintatapoja luova prosessi työelämän viitekehyksessä. Coaching voidaan toteuttaa yksilöllisesti tai pienryhmässä. 

Tyypillinen kesto:

  • Yksilöcoaching 3-5 krt, 1,5 h / kerta
  • Ryhmäcoaching 3 x 2 h, ryhmäkoko max. 8 hlöä

ajatustyöpaikkojen organISaation kehittämisen asiakkaitamme

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Tanja Lappi | LinkedIn
tanja.lappi@heltti.fi
040 521 7981

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Suosituimmat innostuspuheenvuorot nyt myös verkkokaupassa

Puheenvuoro

Inhimillinen tekoäly

Inhimillinen tekoäly -puheenvuorossa opit ymmärtämään miten tekoäly muuttaa työelämää, ja miten voit hyödyntää sitä oman työn johtamisen ja tiimityön tukena.

3 400 € / luento

Tilaa tuote Lue lisää

Puheenvuoro

Kestävä työtahti

Kestävä työtahti -puheenvuoron myötä osallistujat ymmärtävät tietotyön perusteita muistin ja keskittymisen kannalta, ja saavat konkreettisia vinkkejä ja työkaluja työtapojen kehittämiseen.

2 200 € / luento

Tilaa tuote Lue lisää

Puheenvuoro

Oman työn johtaminen & ajatustyön taidot

Haluatko oppia ymmärtämään mielen ja aivojen toimintaa ajatustyössä, ja kehittämään entistä parempia ja vaikuttavampia työtapoja?

2 200 € / luento

Tilaa tuote Lue lisää