Supercell: Kattava kehityshanke pelialan huippuosaajien mielen ja työkyvyn tueksi

Case Supercell

AJATUSTYÖSSÄ TÄRKEIN TYÖKALU ON PÄÄ – MITEN PELIALAN HUIPPUOSAAJIEN TÄRKEINTÄ TYÖKALUA HUOLLETAAN JA PIDETÄÄN KUNNOSSA?

Supercell on pelialan organisaatio, johon halutaan ja jossa halutaan pitää maailman huippuosaajia.  Työpaikassa, joka muodostuu intohimoisesti ja kunnianhimoisesti työhönsä suhtautuvista osaajista, on jaksamisen ja mielen johtamiseen kiinnitettävä erityistä huomiota – niin yksilöiden kuin liiketoiminnankin menestyksen varmistamiseksi. 

”Itseohjautuvuus, työnimu, kunnianhimo,  ja nopeatahtisuus voivat inspiroida ja toisaalta myös kuormittaa. Meidänkaltaisessa ajatustyöpaikassa on oltava koko ajan hereillä ja tietoisia mielen haasteista sekä proaktiivisesti tukemassa ja johtamassa työkykyä,” kertoo Supercellin People Lead Anna Kettunen.

Supercell työskentelee Heltin ja muiden kumppaniensa kanssa aktiivisesti jaksamisen johtamisen ja mielen hyvinvoinnin teemojen parissa. Lue alta esimerkkejä miten Supercellissä tuetaan mieltä

Yhteistyö kiteytetysti

Haaste ja lähtötilanne

Ajatustyössä mieli ja jaksaminen voivat kuormittua monenlaisista syistä – riskiryhmässä ovat erityisesti intohimoisesti työhönsä suhtautuvat ja high-performing tiimit. Tyypillisiä syitä ovat esimerkiksi liiallinen työn imu, työn luonne, arjen ja työn yhdistämiseen liittyvät asiat ja vaativuus itseä kohtaan.

Miten tilannetta ratkottiin

Supercell ja Heltti käynnistivät laajan yhteistyön supercelliläisten mielen hyvinvoinnin edistämiseksi. Jedis of the Mind -ohjelmassa koulutettiin työntekijöitä keskustelemaan avoimesti mielenterveysasioista, Mental Wellbeing Coaching tarjosi esihenkilöille valmennusta johtamiseen ja työhyvinvointiin. Lisäksi käytössä oli muitakin palveluita kuten in-house psykologin vastaanottoja, lyhytterapiaa ja strategista työkykyjohtamisen sparrausta.

Mitä saatiin aikaiseksi

Supercelliläiset kokevat, että mielenterveyden stigmaa on onnistuttu murtamaan. Tietoisuuden lisääminen, avoimuus sekä aktiivinen dialogi, yhdessä roolikohtaisten palvelujen ja valmennusten kanssa, ovat johtaneet konkreettisiin tuloksiin, jotka näkyvät esim. parempana johtamisena ja lisääntyneenä psykologisena turvallisuutena.

Hyödynnetyt Heltin palvelut:

  • In-house psykologi
  • Työkykyjohtamisen tuki
  • Lyhytterapia
  • Esihenkilöiden Coaching

Kuuntele ja lue

Miten työkykyä johdetaan ja mieltä tuetaan Supercellin arjessa? Mikä on kenenkin rooli? Millaisia havaintoja ja kokemuksia Supercellillä on tehty mielen hyvinvoinnin ja työkyvyn johtamiseen liittyen?

Kuuntele #nollatyöuupumusta -podcastin jakso, jossa vieraana Supercellin Anna Kettunen. Anna valottaa miksi Supercellillä puhutaan ja panostetaan paljon mielenterveyden tukemiseen ja mitä konkreettisesti tehdään organisaatio- ja tiimitasoilla.

Kauppalehden artikkelissa ’Huippuprosessorikaan ei suojaa työuupumukselta’ Heltin Tanja Lappi ja Supercellin Anna Kettunen valottavat millaista tukea ja johtamista huippuosaajien täyttämä organisaatio edellyttää.

Jotta voit katsoa sisällön, hyväksy ensin nämä evästeet: statistics, marketing

Mielen ja työkyvyn johtamisen tulee olla proaktiivista ja ulottua yksilötasolta myös koko organisaation tasolle.

Supercellissä työskentelemme Heltin ja muiden kumppaneidemme kanssa ja kaikilla organisaation tasoilla, jotta saamme vaikutettua yksilöihin, johtamiseen, tiimeihin ja koko työyhteisöön.

Anna Kettunen, People Lead, Supercell

Sukella tarkemmin yhteistyöhön

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Katriina Kanto | LinkedIn
katriina.kanto@heltti.fi
044 712 9505

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

MUUTAMA MINUUTTI VIELÄ AIKAA? JATKA LUKEMISTA NÄISTÄ