Työterveys

Meille pk-yritykset ovat avainasiakkaita

Heltin malli muuttaa työterveyden kustannuksesta investoinniksi

Hyvinvointi on tulevaisuuden suurimpia kilpailuetuja. Voittajia ovat ne työnantajat ja johtajat, jotka valitsevat johtaa hyvinvointia ja työkykyä aktiivisesti. Juuri sellaisia työpaikkoja varten olemme luoneet Heltin ajatustyöpaikkoihin erikoistuneen työterveyden.

Toimimme pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa sekä kumppaneillamme ympäri Suomen. Lue lisää millainen on työterveyshuolto, jossa ymmärretään paitsi modernin työterveyshuollon kumppanin rooli, myös se mikä ajatustyössä kuormittaa.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Katriinaan!

Me välitämme

Yhteinen ideologia Heltin toimintamallin taustalla. Kiinteähintaisen liiketoimintamallimme myötä meillä on yhteinen tavoite kanssanne – pitää työntekijäsi terveenä ja hyvinvoivina. Työterveyspalvelumme on suunniteltu tukemaan erityisesti nykyajan ajatus- ja tietotyötä. Asiakkaistamme 95 % onkin tietotyöyrityksiä ja valtaosa pk-yrityksiä. 

Meidät tunnetaan aidosta välittämisestä. Palvelumme perustuvat mutkattomuuteen ja kumppanuuteen arjen eri tilanteissa. Käytössäsi on Heltin kattavat etäpalvelut, työkyvyn tuen palvelut ja sairaanhoito Heltin toimipisteissä Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa sekä tarpeen mukaan myös kumppaneillamme ympäri Suomen. 

Ymmärrämme pk-yritysten arkea ja tarpeen ennakoida kustannuksia. Siksi kaikissa työterveyden palvelupaketeissamme on helposti budjetoitava kiinteä hinta sekä mahdollisuus laajentaa palveluita tilanteen salliessa.

”Jäi tunne, että terveydestäni välitetään enkä ole itsekseni haasteiden kanssa.”

”Heltti is the most human and efficient medical care in Finland. Thank you.”

OLEMME OSA PK-YRITYSTEN ARKEA

Miksi Heltti?

Ajatustyöntekijöille räätälöity työterveys

Hoitoa nopeasti ja vaikuttavasti
– etänä ja livenä

Aitoa, aktiivista ja läsnäolevaa kumppanuutta

Yrityksesi tavoitteita tukeva työterveys kiinteään kuukausihintaan

Ratkaisuja yrityksen eri vaiheisiin

Kasvuyrityksenä jo varmasti tiedätte, miten suuri merkitys hyvinvoivalla henkilöstöllä onkaan yrityksen menestymiselle. Me Heltissä olemme erikoistuneet ajatustyöntekijöiden työkyvyn ylläpitoon ja tarjoamme laajasti erilaisia ratkaisuja työkykyjohtamiseen sekä mielenterveyden haasteisiin.

Heltti kasvaa ja kehittyy jatkuvasti myös itse. Tämän ansiosta ymmärrämme kavuyritysten haasteet ja tunnistamme kuormitustekijät. Näin ollen osaamme tarjota ratkaisuja ja tehokkaita toimenpide-ehdotuksia yrityksenne elinvoimaisuuden takaamiseksi.

Mikäli haluat tarjota ajatustyöntekijöillesi kattavat ja mutkattomat työterveyden palvelut, lähetä meille tarjouspyyntö! Otamme sinuun yhteyttä ja rakennamme yrityksellesi juuri teidän tarpeitanne vastaavan palvelupaketin.

GAPPS

“Työntekijöille on ollut mukava yllätys, että työterveys on aiempaa enemmän arjessa läsnä. Heltti on meidänhenkinen kumppani.”

Nina Uhlenius, HR- ja yrityskulttuuriasioista vastaava

ajatustyöpaikkojen Työterveyden asiakkaitamme

100% suomalainen yritys

Heltti on 100 % suomalainen yritys, jonka omistavat työntekijät ja suomalaiset yksityissijoittajat

  • Palvelemme jo liki 1.000 ajatustyöyritystä valtakunnallisesti pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa.
  • Heltillä terveydenhuollon perinteiset toimintatavat on romutettu ja rakennettu modernin ajatustyön ajankohdista. Yhtenä osoituksena siitä Great Place to Work tutkimuksessa keskisuurten yritysten toinen sija vuonna 2019.
  • Jäsenistämme yli 25 % puhuu äidinkielenään muuta kuin suomea, joten kaikki palvelut ovat luonnollisesti saatavilla myös englanniksi

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Katriina Kanto | LinkedIn
katriina.kanto@heltti.fi
044 712 9505

Varaa juttuhetki

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi