Työterveys

Ajatustyöhön erikoistunut työterveys pk-yrityksille.

Kiinteä kuukausihinta, ei yllätyskuluja. Modernit palvelukanavat ja nopea hoitoonpääsy.

Työterveys, josta saat palvelua muttet yllätyslaskuja. Työterveyspalvelumme on suunniteltu tukemaan erityisesti nykyajan ajatus- ja tietotyötä.

Olemme Suomen ainoa ajatteluintensiiviseen ja moderniin tietotyöhön erikoistunut toimija. Asiakkaistamme 95 % on tietotyöyrityksiä ja valtaosa pk-yrityksiä. 

Toimimme pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa sekä kumppaneillamme ympäri Suomen. Lue lisää millainen on työterveyshuolto, jossa ymmärretään paitsi modernin työterveyshuollon kumppanin rooli, myös se mikä ajatustyössä kuormittaa.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Katriinaan!

+90 %

asiakkaistamme pk-yrityksiä, startuppeja ja kasvuyrityksiä

70 %

it-alan, LUOVIEN ALOJEN, kaupan JA sosiaalialan yrityksiä

100 %

ajatustyöhön ja tietotyöhön keskittyneitä työpaikkoja

Millaista arjen työterveysyhteistyö on Heltin asiantuntijatiimin kanssa?

Heltin työterveysasiakkaana yrityksellenne nimetään oma työterveystiimi, johon kuuluu työterveyshoitaja, työpsykologi, työterveyslääkäri ja työfysioterapeutti.

Nimetty tiimi tapaa säännöllisesti yrityksen johtoa lukujen, raportoinnin, kuulumisten ja suositusten näkökulmasta ja myös esihenkilöillä on mahdollisuus konsultoida nimettyä tiimiä omaan rooliinsa ja tiimiläisten tukemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Kaikilla työntekijöilläsi on käytössään modernit yhteydenottokanavat. Yhteydenottoon vastaa aina terveydenhuollon asiantuntija, joka osaa ammattitaitoisesti ja kokonaisvaltaisesti arvioida tilanteen. Tilastojemme mukaan noin 40% yhteydenotoista ratkeaa jo ensimmäisellä yhteydenotolla hoitajan, lääkärin, psykologin tai fysioterapeutin kanssa. Kun tarvitaan hoitoa, hoitoonpääsy on mutkatonta Heltin omissa toimipisteissä tai Suomen laajimman hoitoverkostomme kautta.

Millaista on kumppanuus Heltin työterveyden asiantuntijatiimin kanssa?
Miten saan apua Heltin työterveydestä?

Mitä Heltin työterveys maksaa?

Ymmärrämme pk-yritysten arkea ja tarpeen ennakoida kustannuksia, ja siksi hinnoittelemme työterveyssopimuksemme pääsääntöisesti kiinteähintaisesti. Ennustettavuus tuo turvaa ja lisäksi kiinteä hinnoittelumalli ohjaa meitä kohti yhteistä tavoitetta: pitää työntekijät terveinä ja työkykyisinä. Me emme ansaitse rahaa hoidettujen sairauksien määrällä, vaan sitoudumme ennen kaikkea ennaltaehkäisevään yhteistyöhön ja vaikuttavaan hoitoon. 

Kaikissa työterveyden palvelupaketeissamme on helposti budjetoitava kiinteä hinta sekä mahdollisuus laajentaa palveluita tilanteen salliessa.

Kiinteä kuukausi-hinta / työntekijä pitää sisällään:

  • lakisääteiset työterveyspalvelut
  • yleis- ja työterveyslääkäritasoisen sairaanhoidon laboratorio- ja kuvantamistutkimuksineen Heltissä ja Heltin kumppaneilla
  • asiakasyhteistyön ja ennaltaehkäisevää tukea yksilöille ja esihenkilöille.

Halutessasi voit lisätä palvelukokonaisuuteen käytön mukaan laskutettavia lisäpalveluita, kuten erikoissairaanhoidon palvelut, työterveyshammashuollon, lyhytterapian, terveystarkastukset sekä organisaation kehittämisen tai johtamisen tuen palveluita, kuten esihenkilövalmennuksia. Myös sairaskuluvakuutus on helppo yhdistää palveluihimme.

Mitä Heltin kiinteähintainen työterveys maksaa?

GAPPS

“Työntekijöille on ollut mukava yllätys, että työterveys on aiempaa enemmän arjessa läsnä. Heltti on meidänhenkinen kumppani.”

Nina Uhlenius, HR- ja yrityskulttuuriasioista vastaava

ajatustyöpaikkojen Työterveyden asiakkaitamme

Jäi tunne, että terveydestäni välitetään enkä ole yksin haasteiden kanssa.

Heltti is the most human and efficient medical care in Finland. Thank you.

Tosi helppo asioida ja mahtavaa, kun monet asiat hoituu online-asioinnilla.

Miksi Heltti?

Heltti on täysin suomalainen yritys, jonka omistavat työntekijät ja suomalaiset yksityissijoittajat.

  • Palvelemme jo liki 1.000 ajatustyöyritystä valtakunnallisesti pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa sekä Suomen laajimman sairaanhoidon kumppaniverkostomme kautta.
  • Jäsenistämme yli 25 % puhuu äidinkielenään muuta kuin suomea, joten kaikki palvelut ovat luonnollisesti saatavilla myös englanniksi.
  • Meidät tunnetaan aidosta välittämisestä. Palvelumme perustuvat mutkattomuuteen ja kumppanuuteen arjen eri tilanteissa. Arvomme Lempi, Hehku, Tarmo ja Pokka näkyvät niin yritysyhteistyössä kuin työntekijöidesi auttamisessa ja hyvinvoinnin tukemisessa.
  • Heltillä terveydenhuollon perinteiset toimintatavat on romutettu ja rakennettu modernin ajatustyön ajankohdista. Meillä myös työntekijät voivat hyvin, josta osoituksena Great Place to Work tutkimuksessa keskisuurten yritysten 2. sija vuonna 2019.

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Katriina Kanto | LinkedIn
katriina.kanto@heltti.fi
044 712 9505

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!