Yksilöcoaching ja ryhmäcoaching

Johdon coaching on avain parempaan johtajuuteen. Heltin kokeneet coachit auttavat ymmärtämään johtamistapoja pintaa syvemmältä, kehittämään reflektointikykyä ja johtamaan organisaatiotasi kohti pysyviä uudistuksia.

Olemme coaching-kumppani, joka yhdistää syvällisen psykologisen ja ajattelutaitojen osaamisen vahvaan ajatustyön ja liiketoiminnan osaamiseen. Tarjoamme pysähtymisen hetken ja ajattelun tukea, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin omaa käyttäytymistäsi, ohjaavia tekijöitäsi ja löytämään uusia ajattelun ja toiminnan työkaluja.

Miten johtaja suojelet itseäsi ja tiimiäsi burnouteilta? Miten varmistat, että itselläsi on tilaa reflektoida?

Tanja Lappi, business coach, työuupumusaktivisti ja työterveyspsykologi

johtajille, asiantuntijoille, esihenkilöille

Yksilöcoaching

Coaching on napakka, tavoitteellinen, uutta ajattelua ja uusia toimintatapoja luova prosessi työelämän viitekehyksessä. Coaching mahdollistaa coachattavan henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalin täysipainoisen hyödyntämisen.

Coaching on lyhyt ja tehokas tyypillisesti 3-5 kerran prosessi.

Yksilöcoachingia tarjoavat Heltin kokeneet organisaatiopsykologit ja filosofit, joilla vahva osaaminen coachingista, johtamisesta ja ajatustyön kehittämisestä.

Yksilöille suunnattua coaching-prosessia hyödynnetään tyypillisesti silloin, kun yksilön rooli kehittyy tai muuttuu, yksilö työskentelee vaativissa asiantuntija- tai johtotehtävissä tai yksilön henkilökohtaista ja ammatillista potentiaalia halutaan kirkastaa tai vahvistaa.

Hinnoittelu

  • Esihenkilön tai asiantuntijan coaching -prosessi, 3 coaching-kertaa:
    850 € / 3 x 1 h
  • Johdon coaching -prosessi, 5  coaching-kertaa:
    2 500 € / 5 x 1,5 h 

max 8 henkilön pienryhmille

Ryhmäcoaching

Ryhmämuotoinen coaching-prosessi tarjoaa kustannustehokkaan tavan hyödyntää ajatustyöhön erikoistuneen coachin tukea pienryhmälle. Ryhmämuotoinen coaching mahdollistaa sekä yksilöllisen kehittymisprosessin että vertaisoppimisen muiden kanssa.

Ryhmäcoachingia hyödynnetään tyypillisesti, kun halutaan tarjota esimerkiksi esihenkilöille mahdollisuus sparrailla omaan esihenkilörooliin liittyviä haasteita kokeneen coachin johdolla. Ryhmäcoaching tarjoaa mahdollisuuden oppia yhdessä työkavereiden kanssa, jakaa arvokasta tietoa, parhaita käytäntöjä ja edistää yhdessä kehittämistä vaativia asioita. Ryhmäcoaching-tapaamisissa sovitaan lisäksi arjen kokeiluista ja mikroteoista, joiden vaikutusta seurataan matkan aikana. 

Tyypillisesti ryhmä kokoontuu 3-5 kertaa. Ryhmäcoaching-prosessi on ns. elävä, eli se suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja sisällöt tarkentuvat matkan edetessä ryhmän tarpeet huomioon ottaen.

Hinnoittelu:

  • Ryhmäcoaching-prosessi, 3 coaching-kertaa ryhmälle, max. 8 hlö:
    4 500 € / 3 x 2 h / ryhmä

Miksi Heltti coaching-kumppaniksi?

Keitä olemme?

Ajatustyöhön erikoistuneet coachit

Olemme coaching-kumppani, joka yhdistää syvällisen psykologisen ja ajattelutaitojen osaamisen vahvaan ajatustyön ja liiketoiminnan osaamiseen. Coachimme ovat taustaltaan psykologeja tai sosiaalipsykologeja, joilla on coaching-täydennyskoulutusten lisäksi kattava kokemus johto- ja esihenkilötehtävistä.

Tarjoamme ajattelun tukea, autamme ymmärtämään paremmin omaa käyttäytymistä ohjaavia tekijöitä sekä löytämään uusia ajattelun ja toiminnan työkaluja.

erityisosaamisemme

Modernin tietotyön ja ajatustyön syväymmärrys

Ajatustyön tekeminen ja ajatustyöntekijöiden johtaminen etä- ja hybridimaailmassa on vaativaa. Me olemme erikoistuneet ajatustyöpaikkoihin ja modernia tietotyötä ja ajatustyötä tekevien coachaamiseen. Työskentelemme suomeksi ja englanniksi.

Osaamisemme ydintä on pohtia yhdessä coachattavien kanssa johtajuutta ajatustyössä, auttaa pysähtymään hetkeen, kirkastaa ajatuksia, laajentaa näkökulmia ja kehittää ajatustaitoja.

Heltistä löydät myös kokeneet työnohjaajat yksilöiden ja tiimien tueksi.

Työnohjaus ja ryhmätyönohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla.

Tutustu Heltin kokeneisiin coacheihin

Coachimme ovat paitsi ihmisen mielen asiantuntijoita, myös itsekin kokeneita johtajia, jotka ovat itsekin kulkeneet esimiestehtävissä ja tietävät ajatustyön johtamisen haasteet. Coachimme tarjoavat tukea, sparrausta, ymmärrystä ja sopivasti haastamista, jotta kehittyminen voi tapahtua.

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Tanja Lappi | LinkedIn
tanja.lappi@heltti.fi
040 521 7981

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!