Traplight: Esihenkilövalmennus pelifirman nopean kasvun tueksi

Case Traplight Gaming

Jotta yritys voi kasvaa ja menestyä, on yrityksen henkilöstön ja johdon välillä vallittava luottamus toisiaan kohtaan. Johdon on myös osattava inspiroida, motivoida ja kannustaa henkilöstöään tuloksekkaaseen työskentelytapaan esimerkein ja positiivisen palautteen avulla.

Mitä kävi, kun mobiilipelejä kehittävä ja tuottava TrapLight osallistui Heltin johtajuuden kehittämisohjelmaan? Lue Traplightin asiakastarina Dare to Lead-ohjelmasta ja siitä, miten suuri merkitys itsetuntemuksella ja luottamuksella on yrityksen menestykselle.

Yhteistyö kiteytetysti

Lähtötilanne

TrapLightissa koettiin, että kasvaakseen ja menestyäkseen, on välttämätöntä luoda vahva luottamus henkilöstön ja johdon välille. Johdon roolina on innostaa, motivoida ja kannustaa työntekijöitä tehokkaaseen työskentelyyn positiivisen palautteen ja omien esimerkkien avulla.

Miten tilannetta ratkottiin

Dare to Lead -johtajuuden kehittämisohjelman tavoitteena oli tarkastella johtamisen periaatteita ja luoda yhteistä ymmärrystä yrityksen johtajuuskulttuurista ja siitä, mitä johtajilta odotetaan yksilötasolla. Johtajuusajattelun lisäksi ohjelmassa pureuduttiin kehittämään osallistujien esihenkilövalmiuksia, sekä kehittämään itsetietoisuutta ja itsetuntemusta kriittisten tilanteiden sekä henkilöstökokemuksen näkökulmista. 

Mitä saatiin aikaiseksi

Ohjelman tuloksena syntyivät yrityksen uudet arvot, jotka ohjaavat TrapLightin koko toimintaa, toimivat työskentelyn kulmakivinä ja edesauttavat yrityksen matkaa menestykseen. Valmennus auttoi rikkomaan rajoittavia uskomuksia ja vahvisti esihenkilöiden luottamusta niin toisiinsa, kuin itseensä. 

Hyödynnetyt Heltin palvelut

Heltin yrityskulttuurin kehittämisen palvelut:

  • Dare to Lead -johtajuuden kehittämisohjelma
  • Esihenkilövalmiuksien kehittäminen
  • Johtajuuskulttuurin ja -ajattelun yhtenäistäminen
  • Workshop-työskentelyä yhdessä valmentajan kanssa

Kukoistavan yrityskulttuurin rakentaminen
alkaa inspiroivasta johtajuusajattelusta

Traplight on perustettu vuonna 2010 ja sen kansainvälinen tiimi koostuu tällä hetkellä lähes 40 henkilöstä. Traplightin menestyksen salaisuus piilee heidän selkeässä visiossaan sekä mobiilipelimarkkinoiden syvässä tuntemuksessa. Tämän lisäksi yrityksessä on sitouduttu kunnianhimoisiin tavoitteisiin. Tavoitteet on asetettu niin peleille, tiimityölle kuin koko toiminnalle.

Kasvaakseen ja menestyäkseen yrityksen henkilöstön ja johdon välillä on kuitenkin vallittava luottamus toisiaan kohtaan. Johdon on myös osattava inspiroida, motivoida ja kannustaa henkilöstöään tuloksekkaaseen työskentelytapaan esimerkein ja positiivisen palautteen avulla.

Positiivista energiaa ja rajoittavien uskomusten rikkomista

Dare to Lead -johtajuuden kehittämisohjelman tavoitteena oli tarkastella johtamisen periaatteita ja luoda yhteistä ymmärrystä yrityksen johtajuuskulttuurista ja siitä, mitä johtajilta odotetaan yksilötasolla.

Johtajuusajattelun lisäksi ohjelmassa pureuduttiin kehittämään osallistujien esihenkilövalmiuksia, sekä kehittämään itsetietoisuutta ja itsetuntemusta kriittisten tilanteiden sekä henkilöstökokemuksen näkökulmista. Ohjelman avulla kaikkien silmät avautuivat sille, mitä todellinen johtajuus on ja miten suuri merkitys vuoropuhelulla, kannustavalla palautteella ja positiivisuudella onkaan mm. tiimin yhteishengelle ja motivaatiolle.

TÄMÄ KOKO OHJELMA JA SE KUINKA HELTIN VALMENTAJA OHJASI MEITÄ, VAHVISTI ITSELUOTTAMUSTAMME. VALMENTAJAN AVULLA YMMÄRSIMME OLEVAMME TOIMIVA TIIMI TÄYNNÄ POTENTIAALIA! OHJELMA ON AUTTANUT MEITÄ KUKOISTAMAAN SEKÄ TIIMITASOLLA ETTÄ IHAN KOKO ORGANISAATION TASOLLA.

Riku Rakkola, CEO

Yhteistyön eteneminen ja kokemukset

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Anni Tuominen | LinkedIn
anni.tuominen@heltti.fi
0400 792 488

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

MUUTAMA MINUUTTI VIELÄ AIKAA? JATKA LUKEMISTA NÄISTÄ