Ajatustyön johtaminen ja esihenkilötyön kehittäminen

Autamme esihenkilöitä, johtajia ja johtoryhmiä uudistamaan ajatustyön johtamista

Selkeät rakenteet ja roolit: Ajatustyön johtaminen edellyttää selkeitä rakenteita ja rooleja, jotka tukevat tiimin sujuvaa yhteistyötä ja motivaatiota. Heltti tarjoaa työkaluja ja valmennuksia, joiden avulla organisaatiosi voi kehittää näitä taitoja.

Tehokas vuorovaikutus: Hybridityöympäristössä vuorovaikutustaidot ja tunneäly ovat avainasemassa. Heltti auttaa kehittämään näitä taitoja, mikä parantaa tiimien suoriutumista ja lisää luottamusta.

Johtajan oman jaksamisen tukeminen: Johtajien ja esihenkilöiden jaksaminen on kriittistä organisaation menestykselle. Heltin palvelut tukevat johtajia stressinhallinnassa, resilienssin kehittämisessä ja tunnejohtamisen taidoissa. Tarjoamme yksilö- ja ryhmäcoachingia sekä räätälöityjä valmennuksia, jotka perustuvat johtamistutkimukseen ja parhaisiin käytäntöihin. Näin varmistetaan, että johtajat voivat tukea tiimejään parhaalla mahdollisella tavalla ja ylläpitää omaa hyvinvointiaan.

vuonna 2024 Asiakkaamme ovat työstäneet kanssamme seuraavia:

Johtoryhmät: Mistä ajatustyön johtamisessa on kyse? Miten johtaa ajatustyön tuottavuutta?

Esihenkilöt ja johtajat: Miten johtaa sisäistä
motivaatiota ja tuottavuutta?

Kaikille johtamistyötä tekeville: Mitä työpaikallamme tarkoittaa siirtymä tietotyöstä ajatustyöhön? Miten johtaa innostusta hybridityössä? Miten kehitän omaa
johtajuuttani ja vaikuttamistaitojani hybridityössä?

Onko organisaatiossasi linjakkuuden puutetta, epäselvyyksiä rooleissa ja vastuissa tai haasteita kommunikaatiossa? Mietityttääkö, kuinka ajatustyöntekijöitä johdetaan, miten johtaa ajatustyötä tekevän sisäistä motivaatiota ja tuottavuutta?

Johtajilta ja esihenkilöiltä vaaditaan uudenlaista osaamista ja lähestymistapaa ajatustyön johtamiseen. Organisaatiopsykologimme, coachimme ja työelämätutkimusta ammatikseen tekevät asiantuntijamme auttavat organisaatioita kehittämään johtajuutta ja johtamiskäytäntöjä, jotka tukevat tuottavaa ajatustyötä sekä työntekijöiden hyvinvointia. Työskentelemme erityisesti tietotyöhön ja ajatustyöhön keskittyneiden organisaatioiden kanssa.

Johtamisen kehittäminen on välttämätöntä selkeyden, yhteisöllisyyden ja tuottavuuden parantamiseksi.

Ajatustyön suunta -raportti 2024

Tyypilliset toteutusmuodot ja hinnoittelu

Kesto: 60-90 minuuttia

Kokeneiden valmentajien ja työelämätutkijoiden puheenvuorot tarjoavat ajankohtaiseen tietoon, tutkimukseen ja parhaisiin ajatustyön käytäntöihin pohjautuvia näkökulmia sekä konkreettisia työkaluja luovempaan, tuottavampaan  ja motivoivampaan ajatustyöhön.

HINTA: 1200–3500 €

Kesto: 2 x 3h

Kokeneiden valmentajien tarjoamat täsmävalmennukset keskittyvät tiettyyn teemaan, kuten johtoryhmän, esihenkilöiden, tietyn tiimin tai osaajaryhmän osaamisen päivittämiseen.

Täsmävalmennukset tarjoavat tietoa sekä konkreettisia työkaluja ja harjoituksia, joita osallistujat voivat hyödyntää arjessaan heti.

HINTA: 4200–6500 €

Kesto: 4 x 3h

Organisaation muutokset, siirtymä tietotyöstä ajatustyöhön ja uudet työskentelytavat edellyttävät uudenlaista osaamista, poisoppimista, johtamista ja joustavuutta.

Pidemmät valmennukset tarjoavat yksilöille, tiimeille ja johtajille syvällistä tietoa ja tukea uudistumiseen.

HINTA: alkaen 12 000 €

Kesto: 3-5 kertaa

Coaching on napakka, tavoitteellinen, uutta ajattelua ja uusia toimintatapoja luova prosessi työelämän viitekehyksessä. Coaching voidaan toteuttaa yksilöllisesti tai pienryhmässä. 

Tyypillinen kesto:

  • Yksilöcoaching 3-5 krt, 1,5 h / kerta
  • Ryhmäcoaching 3 x 2 h, ryhmäkoko max. 8 hlöä

ajatustyöpaikkojen organISaation kehittämisen asiakkaitamme

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Tanja Lappi | LinkedIn
tanja.lappi@heltti.fi
040 521 7981

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!