Dare to Lead -ohjelma psykologisen turvallisuuden ja johtajuuden vahvistamiseksi

Case Citec

Citecin Suomen haara on yksi Suomen johtavista insinööripalveluiden ja teknisen dokumentoinnin yrityksistä yli 30 vuoden kokemuksella ja työllistää tällä hetkellä noin 400 asiantuntijaa. Yrityksessä haluttiin panostaa entistä enemmän työhyvinvoinnin ja arvopohjaisen johtajuuden tukemiseen, psykologiseen turvallisuuteen, sekä aitojen, positiivisten vuorovaikutustilanteiden lisäämiseen.

Virtuaalisessa Dare to Lead -yrityskulttuurin kehittämisen koulutusohjelmassa sukellettiin mm. edellä mainittuihin teemoihin. Millainen kokemus koulutusohjelma oli yritykselle ja millaisia vaikutuksia sillä oli? Lue Citecin asiakastarina.

Yhteistyö kiteytetysti

Lähtötilanne

Citecissä haluttiin panostaa entistä enemmän työhyvinvoinnin ja arvopohjaisen johtajuuden tukemiseen, psykologiseen turvallisuuteen, sekä aitojen, positiivisten vuorovaikutstilanteiden lisäämiseen. 

Miten tilannetta ratkottiin

Virtuaalisen, Dare to Care -koulutusohjelman tavoitteina oli lisätä sekä yksilöllistä että yhteistä ymmärrystä psykologisesta turvallisuudesta, välittämisestä ja arvopohjaisesta johtajuudesta sekä niiden yhteisvaikutuksesta työntekijän työhyvinvointiin, sitoutumiseen, tuottavuuteen ja asiakkaan saamaan arvoon. 

Mitä saatiin aikaiseksi

Dare to Care, eli ”uskalla välittää” –koulutukseen osallistui yli 100 esihenkilöä ja projektipäällikköä. Koulutuksen jälkeen Citecin työntekijät ovat pienten jokapäiväisten tekojen kautta omaksuneet ihmisläheisen ja välittävän asenteen osaksi työkulttuuria.

Hyödynnetyt Heltin palvelut:

  • Dare to Care -koulutusohjelma
  • “Aikansa arvoinen ja merkittävä koulutus”
  • Lue yrityskulttuurin kehittämisen palveluista lisää painiketta klikkaamalla

Virtuaalinen koulutusohjelma aitojen kohtaamisten
ja yhteisöllisyyden merkityksestä

Tunteet ja psykologinen turvallisuus kulkevat käsi kädessä tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kanssa

Citecin insinöörit tarjoavat sekä vahvaa käytännön tietoa esimerkiksi koneenrakennuksesta että vankkaa teoreettista osaamista. Lujan asiantuntijuuden ja kansainvälisyyden hyödyntämisen lisäksi yrityksen menestystä siivittää tehokas viestintä asiakkaiden ja projektitiimien välillä niin Suomessa, kuin muissakin Citec-maissa.

Dare to Care, eli ”uskalla välittää” -koulutusohjelma järjestettiin Citecille virtuaalisesti ja koulutukseen osallistuikin yli 100 esihenkilöä ja projektipäällikköä. Yrityksen vahvaan taloudelliseen ajattelutapaan haluttiin tuoda laajempaa ymmärrystä myös ihmisläheisestä näkökulmasta ja siitä, miten suuri merkitys aidoilla välittävillä kohtaamisilla onkaan työhyvinvoinnille ja yhteisöllisyydelle. 

Koulutuksen tavoitteina oli lisätä sekä yksilöllistä että yhteistä ymmärrystä psykologisesta turvallisuudesta, välittämisestä ja arvopohjaisesta johtajuudesta sekä niiden yhteisvaikutuksesta työntekijän työhyvinvointiin, sitoutumiseen, tuottavuuteen ja asiakkaan saamaan arvoon. 

Koulutus sisälsi huiman skaalan erilaisia harjoitteita ja menetelmiä, tutkittua tietoa ja käytännön esimerkkejä. Harjoitus, jossa teemaa tarkasteltiin tarinallisuuden kautta koettiin erityisen vaikuttavaksi.

Citecin työntekijä

Sukella tarkemmin yhteistyöhön

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Anni Tuominen | LinkedIn
anni.tuominen@heltti.fi
0400 792 488

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

MUUTAMA MINUUTTI VIELÄ AIKAA? JATKA LUKEMISTA NÄISTÄ