Taito Research: Kattava työterveys HR-asiantuntijoiden arjen tueksi

Case Taito Research

Taito Research on suomalainen konsulttitoimisto ja moderni suorahaun edelläkävijä, jossa työhön suhtaudutaan intohimolla ja uteliaisuudella. Kilpailukykyään ja elinvoimaisuuttaan yritys on edistänyt esimerkiksi panostamalla työntekijöidensä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

“Konsulttityö on melko paineistettua ja vie veronsa. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että pystymme työpaikkana tarjoamaan monenlaista tukea ja panostamaan työntekijän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – ei vain työhyvinvointiin,” Pia Kantola, Taito Researchin toimitusjohtaja ja yksi perustajista, kertoo taustoja Taito Rearchin ja Heltin yhteistyölle.

Yhteistyö kiteytetysti

Lähtötilanne

Taito Rearchissa tiedostettiin, että konsulttiala voi olla osaltaan hyvinkin stressaavaa, ja että asiantuntijatyössä työasiat pyörivät joskus vapaa-ajallakin mielessä. Siksi yritys tarvitsi kumppanikseen sellaisen työterveyden, jossa ihminen huomioidaan kokonaisuutena.

Miten tilannetta ratkottiin

Työntekijöidensä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Taito Research valitsi käyttöönsä Heltin Edelläkävijä -työterveyspaketin, johon kuuluu mm. voimavaravalmennuksia työntekijöille, vuosittaiset työterveys- ja työyhteisökyselyt sekä jaksamisen johtamisen valmennuksia johtajille. 

Katsaus nykytilanteeseen

Taito Researchin toimitusjohtajan Pia Kantolan mukaan Taitolaiset ovat olleet todella tyytyväisiä Helttiin: lääkärille pääsee aina kun tarve vaatii ja hoitajan saa nopeasti kiinni. Palveluita on helppo käyttää ja yhteistyössä arvostetaan rentoutta ja helposti lähestyttävyyttä.

Hyödynnetyt Heltin palvelut:

  • Edelläkävijä -työterveyspaketti

    Edelläkävijä-paketin avulla varmistat yhdessä kanssamme, että työntekijäsi voivat hyvin, onnistuvat työssään ja tekevät tulosta.

Sirpa Ahtiainen | LinkedIn
sirpa.ahtiainen@heltti.fi
040 045 5061

Lomailen 8.7.- 4.8.2024. Voit laittaa viestiä osoitteeseen myynti@helttti.fi josta kollegat ottavat asiasi hoitaakseen. 

→ Varaa lyhyt etätapaaminen

Kestävä kumppanuus hyvinvoinnin taustavoimana

Taito Researchin tiimi koostuu suorahaun, rekrytoinnin, myynnin ja HR:n ammattilaisista. Konsulttiala voi osaltaan olla hyvinkin stressaavaa, joten Taitolaisille onkin aina ollut tärkeää, että omassa työyhteisössä voidaan hyvin.  

Heltti on ollut Taito Rearchin yhteistyökumppani jo yrityksen alusta saakka. Heltti oli selkeä valinta, sillä siinä korstuivat kaikki ne elementit, mitä työterveyden palveluntarjoajalta toivottiin. Päätökseen vaikuttivat muun muassa palvelumallien ja toiminnan selkeys, palvelun käytön helppous, rentous ja helposti lähestyttävyys.

“On tärkeää, että rinnalla kulkee työterveyspalveluja tarjoava ulkopuolinen toimija, joka on lähellä työyhteisöä ja tarjoaa työntekijöille sellaista apua, jota työpaikka ei välttämättä itse pysty tarjoamaan”, Taito Researchin toimitusjohtaja Pia pohtii.

“Ihmisillä on sama pää töissä ja kotona – se mitä tapahtuu kotona vaikuttaa työhön ja toisinpäin. Siksi on tärkeää huomioida ihminen kokonaisuutena”.

Pia Kantola, CEO, Taito Research

Sukella tarkemmin yhteistyöhön

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai osta suoraan verkkokaupasta

Ota yhteyttä

Sirpa Ahtiainen LinkedIn
sirpa.ahtiainen@heltti.fi
040 045 5061

Lomailen 8.7.- 4.8.2024. Voit laittaa viestiä osoitteeseen myynti@helttti.fi josta kollegat ottavat asiasi hoitaakseen. 

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Voit ostaa työterveyspalvelut kätevästi myös suoraan verkkokaupasta.

MUUTAMA MINUUTTI VIELÄ AIKAA? JATKA LUKEMISTA NÄISTÄ