Kiinteähintainen työterveys alle 20 työntekijän ajatustyöpaikoille

Tilaa työterveys verkkokaupasta!

Ajatustyöpaikoille, joiden toimipisteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudun, Pirkanmaan, Turun tai Oulun alueella.

 • Suomen laajin hoitoverkosto – nopea hoitoon pääsy
 • Lyhyimmät vasteajat etäpalveluissa
 • Kiinteä hinta – ei yllätyksiä kuukausilaskuissa
 • Henkilökohtaista palvelua ja koulutusta yrityksesi tueksi
 • Yhteisenä tavoitteena nolla työuupumusta

Tutustu paketteihin ja tilaa verkkokaupasta

Ota yhteyttä

Huom! Veloitamme aloittavilta työterveysasiakkailtamme aloitusmaksun, joka kattaa perustyöpaikkaselvityksen sekä toimintasuunnitelman teon.
Aloitusmaksun suuruus on 390 € / yritys ja se maksetaan vain kerran.

Miksi Heltti?

Olemme Suomen ainoa ajatustyöpaikkoihin ja ajatustyöntekijöihin erikoistunut työterveys. 

 • Nopea ja mutkaton hoitoonpääsy: Suomen laajin hoitoverkosto, kattaen yli 80 Heltin, Aavan ja Mehiläisen toimipistettä ympäri Suomen. Helppo ja sujuva hoitoketju Heltin, kumppaneiden ja vakuutusyhtiöiden välillä. Lue lisää sairaanhoidosta Heltissä.
 • Ennustettava ja läpinäkyvä hinnoittelu: Kiinteän kuukausihinnan ansiosta budjetointi ja ennakointi on helppoa – sairaanhoidon sisältäviin paketteihin kuuluvat mm. vastaanotot ja laajat tutkimukset! Sopimukseen on helppo lisätä suoriteperusteisia lisäpalveluja tarvittaessa. (mm. lyhytterapia, rokotukset, fysioterapia, erikoislääkärit).
 • Tavoitteena nolla työuupumusta! Kiinteän hinnan myötä meillä on yhteinen tavoite kanssanne, pitää ihmiset terveinä ja työkykyisinä. Työuupumus on nykyajan ajatustyöntekijän työtapaturma, joka on ehkäistävissä jaksamista johtamalla ja työkykyä tukemalla. Rakennetaan yhdessä työpaikka, jossa ei polteta ihmisiä loppuun!
 • Henkilökohtaista palvelua ja koulutusta yrityksesi tueksi. Olemme läsnä arjessanne. Työterveyspalveluidemme perusta on helppo yhteydenpito omaan työterveyshoitajaan ja matalan kynnyksen palvelut työntekijöille.
extraimage

Useimmin kysytyt kysymykset (FAQ)

Miten Heltin työterveys toimii? Mitä ajatustyö tarkoittaa? Lue tästä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin!

Olette ajatustyöhön erikoistunut työterveys. Mitä se tarkoittaa?

MITÄ AJATUSTYÖ TARKOITTAA?

Ajatus- ja tietotyöllä tarkoitamme työmuotoa ja työtehtäviä, jossa keskitytään fyysisen työn sijaan luovaan ja analyyttiseen ajatteluun. Työ voi sisältää mm. tiedonhallinnan ja -käsittelyn tehtäviä, joissa hyödynnetään tietoteknisiä välineitä tiedon luomiseen, jakamiseen ja analysointiin. Ajatus- ja tietotyötä tehdään monenlaisissa työympäristöissä, kuten toimistoissa, tutkimuslaboratorioissa, hallituksissa ja julkishallinnossa. Tietotyö voi sisältää esimerkiksi tietokoneohjelmien käyttöä, raporttien laatimista, viestinnän hallintaa ja projektien hallintaa.

AJATUSTYÖHÖN ERIKOISTUNUT TYÖTERVEYS

Maailma muuttuu ja fyysisten kipujen sijaan ajatustyöntekijöiden yleisin työterveydellinen uhka on työuupumus. Juuri siksi ajatustyöläiset tarvitsevat aidosti huolehtivan, uupumusta vastaan taistelevan ja mielen haasteita ymmärtävän toimijan tuekseen. Sellaisen, joka ymmärtää ajatustyön erityispiirteet ja kuormitustekijät, ja ehdottaa oikea-aikaisia toimenpiteitä. Me Heltissä olemme juuri sitä.

Aloitusmaksut

Veloitamme aloittavilta työterveysasiakkailtamme aloitusmaksun, joka kattaa perustyöpaikkaselvityksen sekä toimintasuunnitelman teon. Aloitusmaksun suuruus on 390 € / yritys ja se maksetaan vain kerran. Käynnistyksen jälkeen jokaisesta uudesta työntekijästä veloitetaan myös aloitusmaksu, joka vastaa yhden kuukauden kiinteää kuukausimaksua / hlö. Työntekijän aloitusmaksulla katetaan aloittamiseen liittyviä kustannuksia.

Palvelulaajennukset

Palvelulaajennukset ovat Heltin tarjoamia palveluita, joita voit tilata yrityksesi ja työntekijöidesi tueksi. Palvelulaajennukset eivät sisälly kiinteään kuukausihintaan, vaan ne laskutetaan käytön mukaisesti. Palvelulaajennukset voidaan lisätä Huolehtija- ja Edelläkävijä -palvelupaketteihin tilausvaiheessa tai myöhemmin yhteistyön aikana.

SUOSITUIMPIA PALVELULAAJENNUKSIA OVAT:

 • Erikoislääkäreiden palvelut: Erikoislääkärikonsultaatiot tarvittavine tutkimuksineen max. 3 kertaa / vuosi / työntekijä.
 • Rokotukset: Kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvat rokotteet ja kausi-influenssarokotus.
 • Lyhytterapia: Lyhytterapia Heltin lääkärin tai psykologin lähetteellä 5-10 kertaa / vuosi / työntekijä. Tyypillisesti noin 7 % työntekijöistä tarvitsee lyhytterapiaa.
 • Hoidollinen fysioterapia: Hoidollinen fysioterapiajakso lääkärin lähettellä. Max. 5 kertaa / vuosi / työntekijä.
 • Pienkirurgiset yleislääkäritasoiset toimenpiteet: Pienkirurgiset yleislääkäritasoiset toimenpiteet, esim. haavan ompelu, luomen tai patin poisto paikallispuudutuksessa.
Kiinteä kuukausihinta ja muut kulut

Kiinteä kuukausihinta sisältää aina palvelupaketeissa mainitut palvelut, vastaanotot ja tutkimukset Heltissä ja Heltin kumppaneilla. Kuukausihinta siis sisältää myös vastaanottojen palvelumaksut. Halutessasi voimme yhdessä sopia erilaisista lisäpalveluista, kuten rokotukset, erikseen ja niistä laskutamme voimassaolevan hinnastomme mukaisesti.

KUUKAUSIHINTAAN EIVÄT SISÄLLY SEURAAVAT MAKSUT:
Kanta-kirjauksista syntyvät pienet viranomaismaksut per kirjaus

 • Perumattamattomista ajoista veloitamme vastaanottomaksun, mikäli peruutus ei liity sairastumiseen.
 • Vastaanottojen peruutusehtomme on 24h ja yritystapahtumien 7 vrk.
 • Sähköinen laskutus on veloituksetonta.
 • Maksumuistutuksista ja paperilaskuista veloitamme erikseen. Kun yrityksessäsi aloittaa uusi työntekijä, veloitetamme kertaluontoisen aloitusmaksun, jonka suuruus vastaa yhden henkilön kk-hintaa.
 • Jos Heltti palveluita tarjotakseen vierailee Asiakkaan toimipisteessä, Heltti laskuttaa toteutuneet matkakulut

Ajantasaiset hinnat löydät sopimuksen liitteenä olevasta hinnastosta. Kun tilaat työterveyden, veloitamme kertaluonteisen aloitusmaksun. Aloitusmaksu sisältää työpaikkaselvityksen ja toimintasuunnitelman, jotka tarvitset saadaksesi Kela-korvauksia työterveyden palveluista.

Minimilaskutus, hinnan muutokset ja irtisanomisaika

Onko Heltin työterveyspaketeissa minimilaskutus-rajaa? Kyllä. Pienyritysten kiinteähintaisten työterveyspalvelujen minimiveloitus on aina kahdesta henkilöstä. Muuttuuko hinta yhteistyön aikana? Seuraamme palveluiden käyttöä ja päivitämme hintaa tarpeen mukaisesti vuosittain. Hintojen muutoksissa noudatamme kolmen kuukauden ilmoitusaikaa. Sopimuksen irtisanomisaika on kolme kuukautta.

Sairauskuluvakuutukset

Onko yrityksellänne sairauskuluvakuutus tai aiotteko ottaa sellaisen? Kaikki Heltin työterveyden palvelupaketit ovat yhdistettävissä sairauskuluvakuutuksiin. Ohjaus vakuutuksen palveluiden piiriin tapahtuu ensisijaisesti Heltin kautta. Näin varmistamme, että olennainen tieto siirtyy Heltin ja vakuutuskumppaneiden välillä. Mikäli sinulla on jo vakuutus tai olet harkitsemassa vakuutusta, ota yhteyttä meihin, niin varmistetaan, vakuutus ja palvelupakettimme sopivat hyvin yhteen!

KELA -korvaukset

Saako Heltin työterveyspalveluista Kela-korvauksia? Kyllä. Kela ei korvaa kiinteää kuukausihintaa, vaan korvausta voi hakea kaikista Heltin ja alihankkijoidemme Kela-korvauksiin edellyttävistä kirjatuista tapahtumista, vastaanotoista ja tutkimuksista. Koostamme vuosittain Kela-korvaukseen edellyttävät tapahtumat asiakkaan Kela-korvaushakemukselle, jolla asiakas voi hakea Heltin palveluista Kela-korvaukset. Ehkäisevän työterveyshuollon korvaus on 60 % ja sairaanhoidon 50 % hyväksytyistä kustannuksista. Huolehtija- ja Edelläkävijäpaketeissa keskimääräinen Kela-korvaus asiakkaillamme on ollut noin 20 €/kk/hlö.

Toimipisteet eli Helttilät

Heltin toimipisteet sijaitsevat Mannerheimintiellä Helsingissä, Keilaniemessä Espoossa, Yliopistonrinteellä Tampereella, Turun keskustassa ja Oulun keskustassa.

Heltin toimipisteet palvelevat arkisin toimistoaikoina. Heltin toimipisteissä käytettävissänne ovat työterveyslääkärin, yleislääkärin, sairaanhoitajan, työterveyshoitajan, työterveyspsykologin ja työfysioterapeutin vastaanotot, laboratoriopalvelut sekä terapiapalvelut.

Heltin toimipisteiden lisäksi käytettävissänne on Heltin laaja kumppaniverkosto, mikä kattaa Aavan ja Mehiläisen toimipisteet valtakunnallisesti. Kumppaneiden toimipisteet palvelevat akuuteissa sairaanhoidon tilanteissa silloin kun Helttilä ei ole lähellä tai Helttilät ovat suljettuina iltaisin ja viikonloppuisin.

HelttiLinjassa sairaanhoitajat palvelevat ma-pe klo 7-21 ja la-su klo 9-17 ja HelttiChatissä ma-pe 8-16. Päivystävät terveydenhuollon ammattilaisemme arvioivat työntekijän tilanteen, antavat hoito-ohjeita tai varaavat ajan esimerkiksi lääkärille jatkotoimenpiteisiin.

Mitä asiakkaamme sanovat?

84% työterveyden asiakkaistamme, eli yli 700 organisaatiota, on pienyrityksiä

Ensimmäinen terveyspalvelu mitä käytän mielelläni. Lekuriin meno on yleensä tuskaisaa, ja joskus jää menemättäkin. Mutta ei Heltillä 🙂

– Heltin jäsen

Hoitaja lähetti viestiä seuraavana päivänä rokotuksesta ja kysyi, oliko käsi tullut kipeäksi. Tuli lämmin olo tällaisesta välittämisestä ja huolenpidosta.

– Heltin jäsen

Tosi helppo asioida ja mahtavaa, kun monet asiat hoituu online-asioinnilla.Kiitos, sain reseptini uusittua chatin kautta todella näppärästi!

– Heltin jäsen

 

”Meille oli tärkeää tietää, mistä maksamme ja mitä sillä summalla saamme. Heltissä nämä eriteltiin meille selkeästi. Palvelun hinnoittelu oli läpinäkyvää ja kulut helposti ennakoitavissa”

– Vili Santala, toimitusjohtaja, Valote

 

”Pelkkä lakisääteinen työterveys ei riitä kaltaisellemme yritykselle. Tarvitsimme työterveyden, joka keskittyy tukemaan ajatustyötä tekeviä, asiantuntijarooleissa työskenteleviä ihmisiä. Sellaisen, joka ymmärtää alamme kuormitustekijöitä ja on vähän erilainen.”

– Essi Wäck, HRD manageri, Unfair

 

 

Koska olen meillä ainoa HR-ihminen, on todella antoisaa saada Heltin ammattilaisilta sparrausta työhöni ja meidän johtamisen kehittämiseen.

– Nina Uhlenius, HR, Gapps

Haluatko tietää meidän työterveydestä lisää?

Jos Heltin palvelut pienyrityksille kiinnostaa, niin ole Sakuun yhteydessä!