Yrittäjän työterveys

Heltti välittää siitä, miten voit.

Työterveys ei ole yrittäjälle tai freelancerille pakollinen, mutta järkevää on huolehtia omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Heltin modernit työterveyden, sairaanhoidon ja hyvinvoinnin palvelut yksinyrittäjille ja freelancereille tukevat arkeasi  huolehdimme sinusta sekä terveenä että sairauden yllättäessä.

Kiinteällä kuukausimaksulla saat käyttöösi Heltin yhteisöpalvelut ja rajattoman Heltin palveluaulan, missä sairaanhoidon ammattilaiset arvioivat hoidon tarpeesi, hoitavat sinua etänä konsultoiden tarvittaessa lääkäriä ja varaavat tilanteesi vaatiessa ajan sopivimmalle ammattilaiselle.

Sopimuksesi kautta saat käyttöösi laaja-alaiset sairaanhoidon ja terveyden edistämisen ammattilaisten palvelut sekä Heltissä että kumppaneillamme. Palvelut laskutetaan käytön mukaisesti. 

Heltin yrittäjän työterveyspalvelut ovat käytettävissä ajatus- ja tietotyötä tekeville yrittäjille, jotka työskentelevät Heltin paikkakunnilla (Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Turun seutu ja Oulun seutu).

 

Tilaa tästä

 

Kannattaako yrittäjän ottaa työterveyspalvelut itselleen?

Yrittäjyys on monelle elämäntapa ja työtä tehdään rakkaudesta lajiin. Mielekäskin työ voi kuormittaa ja yrittäjyyden haasteet saattavat yllättää. Pidä huolta itsestäsi ja jaksamisestasi ennaltaehkäisevästi ottamalla yrittäjän sairaanhoito- ja hyvinvointipalvelut käyttöösi.

Heltin työterveyspalveluiden jäsenenä saat:

 • Järjestettyä työterveys-, sairaanhoito- ja hyvinvointipalvelut  ketterästi yrityksesi kautta ilman vakuutusta
 • Nopeammin ja helpommin hoitoa (ei jonotusta julkisella puolella) Heltissä ja laajassa sairaanhoidon verkostossamme
 • Mutkattoman pääsyn mm. fysioterapeutille ja psykologille lääkäri- ja sairaanhoitopalvelujen lisäksi
 • Rajattoman pääsyn MyHeltti -sovelluksen materiaaleihin ja Heltin hyvinvointitapahtumiin
 • Säästät rahaa kun hyödynnät työterveyspalveluiden Kela-korvaukset ja verohyödyt

Älä siis jää yksin haasteiden kanssa, vaan ota Heltin palvelut käyttöön
sairaanhoitoosi ja työssä jaksamisen tueksi. 

 

Tilaa tästä
extraimage

Työterveyden palvelut käyttöön mutkattomasti

1. Ota meihin yhteys

Laita meille viesti lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä!

Saat sähköpostiisi sopimuksen, jonka liitteistä löydät myös suoriteperusteisten palvelujen ja vastaanottojen hinnaston. Kun olet tutustunut soppariin, voit allekirjoittaa sen sähköisesti.

2. Palvelut käynnistyvät

Kun palvelut käynnistyvät, saat tunnukset MyHeltti -sovellukseen. Sovelluksesta löydät terveyskyselyn, joka antaa tärkeää tietoa terveydestäsi.

3. Palvelut käytössäsi 24/7

Me emme tue sinua vain silloin kun olet kipeänä, vaan erityisesti myös silloin kun voit hyvin ja olet terveenä.

Käytössäsi on rutkasti erilaisia digitaalisia hyvinvoinnin palveluita, rahanarvoisia jäsenetuja sekä webinaareja ja tapahtumia.

4. Entä jos sairastut?

Kun sairastut tai tarvitset ennaltaehkäisevästi moniammatillisen työterveyden tiimin, kuten sairaanhoitajien, psykologien, fysioterapeuttien tai lääkäreiden tukea, voit olla meihin yhteydessä helposti HelttiLinjan tai HelttiChatin kautta.

34 € / kk

Helttiä ja hyvinvointia kiinteään kuukausihintaan!

Kiinteällä kuukausimaksulla saat käyttöösi rajattoman Heltin palveluaulan, missä sairaanhoidon ammattilaiset arvioivat hoidon tarpeesi, hoitavat sinua etänä konsultoiden tarvittaessa lääkäriä mm. reseptien uusimiseksi ja varaavat tarvittaessa ajan parhaalle ammattilaiselle tilanteeseesi liittyen.

Kiinteällä kuukausimaksulla saat käyttöösi myös Heltin yhteisöpalvelut mukaanlukien vuosittaisen terveyskyselyn. MyHeltti -sovelluksella hoidat asioinnin nopeasti ja helposti. Saat myös Kela-korvaushakemukset osana kiinteää kuukausimaksua.

Voit hyödyntää Heltin ja kumppaneidemme sairaanhoito-, diagnostiikka-, psykologi- ja fysioterapiapalveluita, hyvinvointivalmennuksia sekä muita palveluita suoriteperusteisesti, eli palvelut laskutetaan käytön mukaan.

Ensimmäisen kuukausimaksun yhteydessä veloitamme sinulta 390 €:n aloitusmaksun, mikä pitää sisällään palveluiden käynnistyessä tehtävän työpaikkaselvityksen ja toimintasuunnitelman.

Mitä yrittäjän työterveys sisältää?

Nämä palvelut saat käyttöösi

Tehokasta sairaanhoitoa ja ennaltaehkäisyä

 • Akuuteissa terveysasioissa tavoitat päivystävän sairaanhoitajan HelttiChatin ja HelttiLinjan kautta. Sairaanhoitaja kartoittaa tilanteesi, neuvoo ja tekee sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Tuttuihin vaivoihin ja kysymyksiin löytyy usein heti apua, esimerkiksi reseptin uusinta ja lääkkeiden määräys.
 • Sinut ohjataan tarvittaessa lääkärin, hoitajan, fysioterapeutin, psykologin tai terapeutin vastaanotoille tai tutkimuksiin, joista maksat suoriteperusteisesti silloin kun niitä tarvitset.

Lakisääteisen työterveyden palvelut

 • Toteutamme työpaikkaselvityksen ja toimintasuunnitelman, mitkä ovat perusteena sille, että voit hakea yrittäjän työterveydestä Kela-korvauksia ja saada vähennettyä hyvinvointipalveluiden kustannuksia verotuksessa.
 • Saat esitäytetyn Kela-korvaushakemuksen kaksi kertaa vuodessa, millä voit hakea Kela-korvauksia
 • Tutustu tarkemmin Kela-korvauksiin

Heltti yhteisö ja hyvinvoinnin digitaaliset palvelut

 • Vuosittainen terveyskysely hyvinvoinnin kartoittamiseen
 • Materiaalipankki, jossa vinkkejä ja ohjeita mm. parempaan uneen, itsensä johtamiseen ja fiksuihin työtapoihin
 • Heltin hyvinvointitapahtumat ja -webinaarit
 • Hyvinvointia tukevat jäsenedut yhteistyökumppaneiltamme

Pidä huoli tärkeimmästä – sinusta

Hanki tästä Heltin työterveyspalvelut

Laita meille viestiä ja otamme sinuun yhteyttä. Saat Heltin palvelut käyttöösi nopeasti ja helposti.

Heltin yrittäjän työterveyspalvelut ovat käytettävissä ajatus- ja tietotyötä tekeville yrittäjille, jotka työskentelevät Heltin paikkakunnilla (Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Turun seutu ja Oulun seutu).

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

 

”Intohimoni on istuttaa hyvinvoinnin taimia työkulttuuriin ja auttaa kyseenalaistamaan perinteisiä työterveysmalleja. Ota yhteyttä!”

Aino Ahola | LinkedIn
aino.ahola@heltti.fi
040 823 5393

Varaa aika

Heltti numeroina

13 000
jäsentä eli asiakasyritysten työntekijää
95 %
jäsenistä ajatus- ja tietotyöläisiä
65%
toiminnasta ennaltaehkäisevää
68
asiakastyytyväisyys
NPS