Yrittäjän työterveys

Heltti välittää siitä, miten voit.

Heltin modernit työterveyden, sairaanhoidon ja hyvinvoinnin palvelut yksinyrittäjille ja freelancereille tukevat arkeasi  huolehdimme sinusta sekä terveenä että sairauden yllättäessä.

Kiinteällä kuukausimaksulla saat käyttöösi Heltin yhteisöpalvelut, vuosittaisen terveyskyselyn ja rajattoman Heltin palveluaulan, missä sairaanhoidon ammattilaiset arvioivat hoidon tarpeesi, hoitavat sinua etänä konsultoiden tarvittaessa lääkäriä ja varaavat tilanteesi vaatiessa ajan sopivimmalle ammattilaiselle.

Sopimuksella saat käyttöösi laaja-alaiset käytön mukaan laskutettavat sairaanhoidon ja terveyden edistämisen ammattilaisten palvelut sekä Heltissä että kumppaniverkostossamme. 

Heltin yrittäjän työterveyspalvelut ovat suunnattu ajatus- ja tietotyötä tekeville yrittäjille, jotka työskentelevät Heltin paikkakunnilla (Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Turun seutu ja Oulun seutu).

Tilaa tästä

 

Kannattaako yrittäjän ottaa työterveyspalvelut itselleen?

Yrittäjyys on monelle elämäntapa ja työtä tehdään rakkaudesta lajiin. Mielekäskin työ voi kuormittaa ja yrittäjyyden haasteet saattavat yllättää. Pidä huolta itsestäsi ja jaksamisestasi ennaltaehkäisevästi ottamalla yrittäjän sairaanhoito- ja hyvinvointipalvelut käyttöösi.

Heltin työterveyspalveluiden jäsenenä saat:

 • Järjestettyä työterveys-, sairaanhoito- ja hyvinvointipalvelut  ketterästi yrityksesi kautta ilman vakuutusta
 • Nopeammin ja helpommin hoitoa (ei jonotusta julkisella puolella) Heltissä ja laajassa sairaanhoidon verkostossamme
 • Mutkattoman pääsyn mm. fysioterapeutille ja psykologille lääkäri- ja sairaanhoitopalvelujen lisäksi
 • Rajattoman pääsyn MyHeltti -sovelluksen materiaaleihin ja Heltin hyvinvointitapahtumiin
 • Säästät rahaa kun hyödynnät työterveyspalveluiden Kela-korvaukset ja verohyödyt

Älä siis jää yksin, vaan ota Heltin palvelut käyttöön sairaanhoitoosi ja työssä jaksamisen tueksi.

 

Tilaa yrittäjän työterveys

extraimage

Tilaa Heltin työterveyspalvelut käyttöösi
nopeasti ja mutkattomasti

1. Tee tilaus Heltin verkkokaupassa

Saatettuasi tilauksen loppuun saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Työterveyssopimuksesi tulee voimaan Heltin hyväksyttyä tilauksen olemalla sinuun yhteydessä, ja palvelut käynnistyvät seuraavan kuukauden ensimmäisenä päivänä. Heltillä on oikeus olla hyväksymättä tilausta.

2. Palvelut käynnistyvät

Kun palvelut käynnistyvät, saat tunnukset MyHeltti -palveluun. MyHeltistä löydät terveyskyselyn, joka antaa tärkeää tietoa terveydestäsi.

3. Palvelut käytössäsi 24/7

Me emme tue sinua vain silloin kun olet kipeänä, vaan erityisesti myös silloin kun voit hyvin ja olet terveenä.

Käytössäsi on rutkasti erilaisia digitaalisia hyvinvoinnin palveluita, rahanarvoisia jäsenetuja sekä webinaareja ja tapahtumia.

4. Entä jos sairastut?

Kun sairastut tai tarvitset ennaltaehkäisevästi moniammatillisen työterveyden tiimin, kuten sairaanhoitajien, psykologien, fysioterapeuttien tai lääkäreiden tukea, voit olla meihin yhteydessä helposti HelttiLinjan tai HelttiChatin kautta.

Pidä huoli tärkeimmästä – sinusta

Tilaa tästä yrittäjän työterveys

 

Helttiä ja hyvinvointia kiinteään kuukausihintaan!

 

Kiinteällä kuukausimaksulla saat käyttöösi rajattoman Heltin palveluaulan, missä sairaanhoidon ammattilaiset arvioivat hoidon tarpeesi, hoitavat sinua etänä konsultoiden tarvittaessa lääkäriä mm. reseptien uusimiseksi ja varaavat tarvittaessa ajan parhaalle ammattilaiselle tilanteeseesi liittyen.

 

Saat käyttöösi myös Heltin yhteisöpalvelut mukaanlukien vuosittaisen terveyskyselyn. MyHeltti -sovelluksella hoidat asioinnin nopeasti ja helposti. Saat myös Kela-korvaushakemukset osana kiinteää kuukausimaksua.

Voit hyödyntää Heltin ja kumppaneidemme, kuten Aavan ja Mehiläisen sairaanhoito-, diagnostiikka-, psykologi- ja fysioterapiapalveluita, hyvinvointivalmennuksia sekä muita palveluita suoriteperusteisesti, eli palvelut laskutetaan käytön mukaan Heltin kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

 

Ensimmäisen kuukausimaksun yhteydessä veloitamme sinulta 390 €:n aloitusmaksun, mikä pitää sisällään palveluiden käynnistyessä tehtävän työpaikkaselvityksen ja toimintasuunnitelman.

 

Kun ostat Heltin työterveys- ja hyvinvointipalvelut verkosta, hyväksyt Heltin yrittäjän työterveys- ja hyvinvointipalveluiden palveluehdot liitteineen. Palvelut käynnistyvät seuraavan kuukauden ensimmäisenä päivänä. Heltillä on oikeus olla hyväksymättä tilausta.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksestasi, saat meidät kiinni osoitteesta verkkokauppa@heltti.fi. Voit myös olla yhteydessä meihin tältä sivulta löytyvällä lomakkeella, tai vaikka soittaa suoraan Ainolle.

 


Mitä yrittäjän työterveys sisältää?

Nämä palvelut saat käyttöösi

Tehokasta sairaanhoitoa ja ennaltaehkäisyä

 • Akuuteissa terveysasioissa tavoitat päivystävän sairaanhoitajan HelttiChatin ja HelttiLinjan kautta. Sairaanhoitaja kartoittaa tilanteesi, neuvoo ja tekee sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Tuttuihin vaivoihin ja kysymyksiin löytyy usein heti apua, esimerkiksi reseptin uusinta ja lääkkeiden määräys.
 • Sinut ohjataan tarvittaessa lääkärin, hoitajan, fysioterapeutin, psykologin tai terapeutin vastaanotoille tai tutkimuksiin, joista maksat suoriteperusteisesti silloin kun niitä tarvitset.

Lakisääteisen työterveyden palvelut

 • Toteutamme työpaikkaselvityksen ja toimintasuunnitelman, mitkä ovat perusteena sille, että voit hakea yrittäjän työterveydestä Kela-korvauksia ja saada vähennettyä kustannuksia verotuksessa.
 • Huom! Sopimukseen kuuluvia työpaikkaselvityksiä tehdään vain Heltin paikkakunnilla. Mikäli teet töitä pääsääntöisesti kotoa käsin, voidaan työpaikkaselvitys toteuttaa myös videoyhteydellä, jonka lisäksi selvityksen vaatima fyysinen tapaaminen toteutetaan Heltissä.
 • Saat esitäytetyn Kela-korvaushakemuksen kaksi kertaa vuodessa, millä voit hakea Kela-korvauksia
 • Tutustu tarkemmin Kela-korvauksiin

Heltti yhteisö ja hyvinvoinnin digitaaliset palvelut

 • Vuosittainen terveyskysely hyvinvoinnin kartoittamiseen
 • Materiaalipankki, jossa vinkkejä ja ohjeita mm. parempaan uneen, itsensä johtamiseen ja fiksuihin työtapoihin
 • Heltin hyvinvointitapahtumat ja -webinaarit
 • Hyvinvointia tukevat jäsenedut yhteistyökumppaneiltamme

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Jos haluat kysyä jostain lisää, olethan yhteydessä!

Saku Eerola 
saku.eerola@heltti.fi
0400247718

Voit ostaa pienyrityksen työterveyspalvelut kätevästi suoraan verkkokaupasta.