Meille pk-yritykset ovat avainasiakkaita

Me ymmärrämme, että pk-yrityksissä henkilöstön terveys ja hyvinvointi ovat erityisen tärkeässä roolissa, sillä jo yhdenkin työntekijän vajaus voi vaikuttaa merkittävästi arkeen.

Me loimme kiinteähintaiset, pk-yritysten arkea tukevat työterveyspalvelut, joihin kuuluu aina lakisääteinen työterveys ja halutessasi mutkaton sairaanhoito ja terveyttä edistävät palvelut. Meillä yrityksesi saa oman nimetyn työterveyshoitajan sekä monialaisen terveystiimin, jotka välittävät ja joihin saatte helposti yhteyden. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa sekä tarpeen mukaan myös kumppaneillamme ympäri Suomen.

 

Pyydä tarjous

Me välitämme

Yhteinen ideologia Heltin toimintamallin taustalla. Kiinteähintaisen liiketoimintamallimme myötä meillä on yhteinen tavoite kanssanne – pitää työntekijäsi terveenä ja hyvinvoivina. Työterveyspalvelumme on suunniteltu tukemaan erityisesti nykyajan ajatus- ja tietotyötä. Asiakkaistamme 95 % onkin tietotyöyrityksiä ja valtaosa pk-yrityksiä. 

Meidät tunnetaan aidosta välittämisestä. Palvelumme perustuvat mutkattomuuteen ja kumppanuuteen arjen eri tilanteissa. Käytössäsi on Heltin kattavat etäpalvelut, työkyvyn tuen palvelut ja sairaanhoito Heltin toimipisteissä Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa sekä tarpeen mukaan myös kumppaneillamme ympäri Suomen. 

Ymmärrämme pienyritysten arkea ja tarpeen ennakoida kustannuksia. Siksi kaikissa työterveyden palvelupaketeissamme on helposti budjetoitava kiinteä hinta sekä mahdollisuus laajentaa palveluita tilanteen salliessa.

”Jäi tunne, että terveydestäni välitetään enkä ole itsekseni haasteiden kanssa.”

”Heltti is the most human and efficient medical care in Finland. Thank you.”

extraimage

Olemme osa pk-yritysten arkea

Miksi Heltti?

Ajatustyöntekijöille räätälöity työterveys nopeasti käyttöön

Heltin työterveyden saat nopeasti käyttöösi.  Pyydä tarjous tai varaa aika asiantuntijamme kanssa.
Saat yrityksellesi dedikoidun ajatustyöhön ja pk-yrityksiin erikoistuneen työterveyshoitajan sekä terveystiimin, työterveyden palvelut ja sähköiset työkalut käyttöösi sekä infomateriaalit henkilöstöllesi. Työterveyden palveluihimme sisältyy aina lakisääteisen sairaanhoidon palvelut, jotka on laajennettavissa lisäpalveluilla.

Heltti -yhteisö on suunniteltu tukemaan pk-yritysten arkea. Tarjoamamme jäsenedut, hyvinvointikirjasto, mielenterveyden yhteisö ja tapahtumat mahdollistavat merkittävän henkilöstöedun työntekijöille ja tarjoavat vertaissparrausryhmän yrittäjille.

Kiinteä hinta – ei yllätyksiä

Heltillä palvelut perustuvat kiinteään kuukausihintaan. Me emme ansaitse siitä, että ovipumppu käy vaan kiinteähintainen sopimus ohjaa yhteiseen tavoitteeseen – työntekijöiden pitämiseen terveenä.

Kiinteä kuukausihinta tuo selkeyttä ja ennustettavuutta kokonaiskustannuksiin. Valitsemalla kiinteähintaiset työterveyspalvelut, tiedät mistä maksat ja vältät sairastumisista tai työkykyprosesseista koituvia yllättäviä kustannuksia. Lopullinen hinta määräytyy Heltin toteuttaman tausta-analyysin ja valitsemanne palvelulaajuuden mukaan.

Yhteys omaan terveystiimiin helposti ja vaivattomasti

Meillä ei tarvitse jonotella tuntikausia hissimusiikkia kuunnellen eikä miettiä saako pienyritys palvelua.

Yritykselläsi on oma työterveyshoitaja ja terveystiimi, joihin yhteydenpito on helppoa MyHeltti-palvelussa. Akuuteissa asioissa HelttiChatin ja HelttiLinjan kokeneet sairaanhoitajat ja moniammatillinen tiimi ratkaisevat terveyspulmat samantien tai varaavat ajan suoraan tarvittavalle asiantuntijalle. Matalan kynnyksen psykologipalvelut varmistamat mielen jaksamisen.

Käytössäsi on etäpalveluiden lisäksi Heltin toimipisteet Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa sekä tarpeen mukaan myös kumppaneidemme toimipisteet ympäri Suomen. 

Yrityksesi tavoitteita tukeva työterveys kiinteään kuukausihintaan

Ratkaisuja yrityksen eri vaiheisiin

Kasvuyrityksenä jo varmasti tiedätte, miten suuri merkitys hyvinvoivalla henkilöstöllä onkaan yrityksen menestymiselle. Me Heltissä olemme erikoistuneet ajatustyöntekijöiden työkyvyn ylläpitoon ja tarjoamme laajasti erilaisia ratkaisuja työkykyjohtamiseen sekä mielenterveyden haasteisiin.

Heltti kasvaa ja kehittyy jatkuvasti myös itse. Tämän ansiosta ymmärrämme kavuyritysten haasteet ja tunnistamme kuormitustekijät. Näin ollen osaamme tarjota ratkaisuja ja tehokkaita toimenpide-ehdotuksia yrityksenne elinvoimaisuuden takaamiseksi.

Mikäli haluat tarjota ajatustyöntekijöillesi kattavat ja mutkattomat työterveyden palvelut, lähetä meille tarjouspyyntö! Otamme sinuun yhteyttä ja rakennamme yrityksellesi juuri teidän tarpeitanne vastaavan palvelupaketin.

 

Pyydä tarjous

extraimage

Asiakkaitamme

”Heltin ideologia ihmisten terveinä pitämisestä sopii myös meidän arvomaailmaamme ja koemme toimintatavat notkeiksi ja ketteriksi.”

– Terhi Norokorpi, Holvi

Lue asiakastarina

“Ihmiset ovat olleet erityisen tyytyväisiä MyHelttiin, ja miten helposti hoitotiimi on tavoitettavissa. Se on toiminut meille erinomaisesti.”

– Tuomas Nuotio, NHG

Lue asiakastarina

       

100% Suomalainen yritys

Yrityksesi arvoihin ja kulttuuriin sopiva kumppani

  • Heltti on 100 % suomalainen yritys, jonka omistavat työntekijät ja suomalaiset yksityissijoittajat
  • Palvelemme jo liki 1.000 ajatustyöyritystä valtakunnallisesti pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa.
  • Heltillä terveydenhuollon perinteiset toimintatavat on romutettu ja rakennettu modernin ajatustyön ajankohdista. Yhtenä osoituksena siitä Great Place to Work tutkimuksessa keskisuurten yritysten toinen sija vuonna 2019.
  • Jäsenistämme yli 25 % puhuu äidinkielenään muuta kuin Suomea, joten kaikki palvelut ovat luonnollisesti saatavilla myös englanniksi
extraimage

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai varaa aika Ainolle

”Intohimoni on istuttaa hyvinvoinnin taimia työkulttuuriin ja auttaa kyseenalaistamaan perinteisiä työterveysmalleja. Ota yhteyttä!”

Aino Ahola | LinkedIn
aino.ahola@heltti.fi
040 823 5393

Varaa aika

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

Heltti numeroina

13 000
jäsentä eli asiakasyritysten työntekijää
95 %
jäsenistä ajatus- ja tietotyöläisiä
65%
toiminnasta ennaltaehkäisevää
68
asiakastyytyväisyys
NPS