Oppiminen

Luento

Oppimisen johtaminen

2 200 € / luento

Jatkuva ja ketterä oppiminen on organisaatioiden uudistumisen elinehto. Esihenkilöt ovat merkittävässä roolissa oppimisen mahdollistajina.

Palvelukuvaus

Oppiminen on yksi tärkeimmistä tämän päivän työelämässä vaadittavista taidoista. Puheenvuorossa perehdymme siihen, mitä oppimisen johtaminen tarkoittaa tämän päivän työelämässä ja miksi se on niin tärkeää. Puheenvuoron myötä esihenkilöt ymmärtävät kuinka luoda tiimilleen jatkuvaa oppimista tukevat puitteet. 

Puheenvuorossa käsiteltäviä teemoja ovat:

• Miten voimme vahvistaa kasvun asennetta ja oppimismyönteistä kulttuuria organisaatiossa?

• Oppimista tukevan ympäristön merkitys ja psykologinen turvallisuus oppimisen edellytyksenä.

• Yhteisölliset oppimista tukevat käytänteet

• Oppimisen mahdollisuuksien ja mahdollisten esteiden tunnistaminen

Mitä palvelu sisältää?

Hinnoittelu

2 200 € (+alv) / luento

Miia on niitä ihmisiä, joiden tapaamisen jälkeen tuntuu koko kroppa kuplivan ilosta. Mikään ei ole liian suurta tai liian vaikeaa. Hänen valtavan laaja ja visionäärinen ymmärryksensä suurista linjoista konkretisoitu salamannopeasti pikkutarkoiksi ja ammattimaisiksi suunnitelmiksi. Se on kerrassaan hämmästyttävää.

Karoliina Jarenko

Kenelle palvelu soveltuu?

Palvelu sopii kaikille esihenkilöille.

Asiantuntijat

Miia Järvilehto on coachauksen, fasilitoivien menetelmien, kollektiivisen oppimisen ja tiimivalmentamisen asiantuntija sekä oppivien organisaatioiden intohimoinen kehittäjä. Iloa ja valoa huokuva Miia pitää prosessimaisesta työskentelystä ja on mestari luomaan henkisiä ja sosiaalisia tiloja, joissa ihmiset ovat parhaimmillaan ja pääsevät ajattelemaan laadukkaammin yhdessä.

Miia Järvilehto

Kaipaatko apua verkko-ostamiseen? Ota yhteyttä!