Ensiapukoulutukset

Ensiapukoulutus on osa yrityksen työturvallisuutta. Työturvallisuuslain mukaan työnantajan on huolehdittava riittävästä ensiapuvalmiuden toteuttamisesta. Ensiaputaitojen karttumisen lisäksi koulutus toimii työyhteisössä tapaturmia ennaltaehkäisevänä kokonaisuutena.

 

”Suositus on, että vähintään 5 prosenttia työpaikan henkilöstöstä on saanut ensiapukoulutuksen”

 

Heltti tarjoaa ensiapukoulutukset sekä avoimina koulutuksina, että yrityksen henkilöstölle suunnattuina tilauskoulutuksina yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin kokeneiden kouluttajien kanssa. SPR:n ensiapukurssien sisällöt ja ensiapukouluttajat täyttävät Kelan ja sairausvakuutuslain edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta osana työterveys- ja työsuojelutoimintaa.

extraimage
extraimage

Avoimet koulutukset

SPR Ensiavun avoimet koulutukset tarjoavat laajan valikoiman jatkuvasti pyöriviä koulutuksia, joihin on helppo ilmoittautua ja kehittää omaa ensiapuvalmiutta. Tämä on oiva vaihtoehto, kun työnantajalla on tarve ensiapukouluttaa vain muutamia työntekijöitään. Lisäksi tämä kurssimuoto mahdollistaa työntekijöille joustavan mallin osallistua koulutuksiin itselleen parhaiten sopivana ajankohtana ja koulutusmuotona.

 

Avoimien koulutusten koulutuskalenteri

Alta pääset hakemaan avoimien koulutusten aikatauluja aiheen, koulutustavan ja sijainnin mukaan. Jokaisen kurssin kohdalla näkyy lisätietoa, kuten kurssin sisältö ja hinta. Kurssien hinnat ovat alkaen 85 € (alv 0%)

Huom! Muistathan kirjata “HELTTI”-koodin ilmoittautumislomakkeen laskutusviite-kenttään. Voit halutessasi kirjoittaa samaan kenttään lisäksi myös oman laskutusviitteenne.

 

SPR Koulutuskalenteri

Tilauskoulutus omalle työyhteisölle

Yrityksen on ensiapukoulutus on paras vaihtoehto silloin, kun toivotte räätälöityä sisältöä ja haluatte kouluttaa kerralla isomman porukan vaikkapa omissa toimistotiloissanne.

Tarjoamme asiakkaillemme yhteistyössä SPR Ensiavun kanssa tilauskoulutuksia, jotka voivat olla perinteisiä EA1, EA2 tai hätä-EA -kursseja tai juuri työyhteisön tarpeisiin räätälöityjä kursseja. Kurssit voidaan toteuttaa lähikoulutuksena joko Punaisen Ristin tai asiakkaan tiloissa, sekä vaihtoehtoisesti verkko- tai yhdistelmäkoulutuksina. Lähikoulutusten maksimiryhmäkoko on 15 henkilöä ja verkkokoulutusten 20 henkilöä.

Tilauskoulutusten hinnat ovat kurssista, kestosta ja toteutusajankohdasta riippuen n. 645 € – 1 600 € väliltä (alv 0%). Lähikoulutukseissa hintaan lisätään kouluttajan matkakulut ja päivärahat valtion matkustussäännön mukaisesti. Esimerkki hintoja:

  • SPR Hätäensiapukurssi 4 t, arkipäivänä 645 €
  • SPR Ensiapukurssi EA 1, 16 t, arkipäivänä 1 495 €

Pyydä tarjous ja kerro kurssia koskevat toiveesi tällä lomakkeella. Muistathan kirjoittaa lomakkeen koodi-kenttään “HELTTI”

 

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta

extraimage

Heräsikö kysymyksiä?

Kerromme mielellämme lisää

Ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen myynti@heltti.fi ,
tai ollessanne työterveysasiakas voitte olla suoraan yhteydessä omaan työterveyshoitajaanne