Heltin verkkokauppa

Täältä löydät erilaiset verkko-tilattavat palvelut työpaikoille – tutustu ja tilaa silloin kun sinulle sopii

Tilaa hyvinvointia tukevat palvelut työpaikallesi juuri silloin, kun se sinulle sopii. Heltin verkkokauppa tarjoaa esimerkiksi mielen hyvinvoinnin ja mielenterveyden palveluita, luentoja ja koulutuksia sekä työterveyden palveluita työpaikallesi.

Verkkokaupan tuotekategoriat:

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Tuotekategoria: työterveys

(1-10 työntekijän yrityksille sekä yrittäjän työterveys)

Aloittelija

Jostain pitää startata, kun yritykseen palkataan ensimmäisiä työntekijöitä. Aloittelija-paketti onkin sopiva silloin, kun sinun pitää täyttää lakisääteiset velvollisuudet ja haluat kumppanin joka on suomalainen ja kasvollinen.

Hinta: 35 € / kk / työntekijä

(Ennen Kela-korvauksia)

Huolehtija

Kun haluat, että työntekijäsi pääsevät tarvittaessa mutkattomasti sairaanhoidon piiriin ajasta ja paikasta riippumatta. Huolehtija-paketti on fiksu valinta: mitä nopeammin hoitoon, sitä nopeammin terveenä työpaikalle.

Hinta: 51 € / kk / työntekijä

(Ennen Kela-korvauksia)

Edelläkävijä

Kun haluat, että työpaikallasi panostetaan proaktiivisesti ihmisten jaksamiseen ja hyvän työkyvyn ylläpitämiseen. Haluat varmistaa, että teillä on myös osaamista johtaa jaksamista, sekä asiantuntijakumppani tukena.

Hinta: 62 € / KK / Työntekijä

(Ennen Kela-korvauksia)

Yrittäjän työterveys

Heltin modernit työterveyden, sairaanhoidon ja hyvinvoinnin palvelut tukevat myös yksinyrittäjien sekä freelancereiden arkea – huolehdimme sinusta sekä terveenä että sairauden yllättäessä.

Hinta: 39 € / kk

(Ennen Kela-korvauksia)

työterveyden

Aloitusmaksu

Huomioithan, että palveluiden käyttöönoton yhteydessä veloitamme uusilta työterveyden asiakkailtamme aloitusmaksun 449 €

Aloitusmaksu maksetaan vain kerran ja se pitää sisällään kaikki käynnistykseen liittyvät kustannukset sekä perustyöpaikkaselvityksen ja toimintasuunnitelman laadinnan.

Panostamalla yhteistyön aloitukseen ja tiedottamiseen varmistamme, että työntekijänne osaavat hyödyntää Heltin palveluvalikoimaa mahdollisimman tehokkaasti.

Tuotekategoria: luennot ja valmennukset

(Hintoihin lisätään alv 24%)

valmennus työpaikallesi

Filosofian Akatemia: Inhimillinen tekoäly

Lauri Järvilehdon valmennus jossa opitaan ymmärtämään, mitä tekoäly on, miten sitä voi hyödyntää ja miten se muuttaa työelämää.

Hinta: 2600 € / valmennus

Nolla työuupumusta
– luento koko henkilöstölle

Herättelevä etäluento, joka pureutuu ajatustyössä jaksamiseen sekä siihen mikä on kenenkin rooli jaksamisen johtamisessa.

Hinta: 1200 € / luento

Tunnista ja puutu kuormituksen merkkeihin

Etäluento, joka soveltuu mainiosti esimerkiksi esihenkilöille tai koko henkilöstölle. Luennon pitää Heltin työterveyspsykologi.

hinta: 1200 € / luento

Jaksamisen johtaminen esihenkilöroolissa

Vahvista esihenkilöiden jaksamisen johtamisen taitoja tunnin napakalla, rutkasti tietoa ja esimerkkejä sisältävällä etäluennolla.

Hinta: 1200 € / luento

Vireystilan optimointi ja palautuminen ajatustyössä

Luento, joka tarjoaa energiaa ja vireyttä työpäiviin sekä konkreettisia vinkkejä!

Hinta: 1200 € / luento

Miten johtaa psykologista turvallisuutta

Tämän luennto tutustuttaa psykologisen turvallisuuden merkitykseen ja käytännön esimerkkien kautta demonstroi sen hyödyt ja kuinka sitä voi työpaikoilla tehostaa.

Hinta: 1200 € / luento