MIELEN PALVELUT

In-house psykologi

Madalla kynnystä psykologipalveluihin hakeutumisessa ja tuo tuttu psykologi säännöllisesti osaksi työyhteisöä – toimistolle tai hybridinä. Helppo ja kustannustehokas tapa varmistaa, että mielen kuormitus tulee purettua hyvissä ajoin!

Kynnys jutella omasta jaksamisesta, kuormituksesta tai tuottavan ajatustyön esteistä on edelleenkin monille korkea. In-house psykologi on palvelu, joka on työnantajalle kustannustehokas ja työntekijöille ja esihenkilöille mutkaton. Sopii monenkokoisille yrityksille. Palvelu tarjolla useilla kielillä.

Ajatustyöntekijöiden mielenterveysperusteiset sairauslomat ovat lisääntyneet +68% vuosien 2019 ja 2023 välisenä aikana.

sairauspoissaoloja on edeltänyt tyypillisesti viikkoja tai kuukausia kestänyt kuormitustilanne.

Palvelu kiteytetysti

MIKSI?

Kun työ kuormittaa tai jokin estää tuottavan ajatustyön tekemisen, on tärkeää purkaa tilanne heti

Liian moni sitkeilee orastavan kuormituksen kanssa tai haastavat tilanteet työpaikalla jäävät hiertämään. Matalin kynnys purkaa tilannetta tai hakea apua on monesti ilman ajanvarausta tai lähetteitä tapahtuva juttuhetki psykologin kanssa.

In-house psykologi on työpaikallasi sovittuina päivinä, ja on valmis auttamaan niin työn kuin muun elämän haasteissa tai kysymyksissä.

MITÄ?

Tuttu psykologi, tutussa ympäristössä madaltaa kynnystä puhua tai hakea apua

In-house psykologi -palvelu tuo matalan kynnyksen keskustelutuen työpaikallesi, tuttuun ympäristöön. Työntekijäsi voivat käydä juttelemassa, kun siltä tuntuu. Tarvittaessa psykologi ohjaa muihin työtä ja työkykyä tukeviin palveluihin, kuten työterveyteen.

Valitse Heltin psykologeista omaan organisaatioosi soveltuvin, sovi jatko-ohjauskäytännöt psykologin kanssa ja esittele hänet henkilöstöllesi.

Miten?

Kustannustehokas: jatkuvana palveluna tai kertaluonteisena tukimuotona

  • In-house psykologimme on tavattavissa työpaikallasi esimerkiksi 1-2 päivää viikossa tai kertaluonteisena palveluna.
  • Työntekijäsi voivat matalalla kynnyksellä hakea keskustelutukea tutulta psykologilta – etänä tai toimistolla.
  • Psykologi kääntää yksilöiden kokemukset organisaatiotasoiseksi dataksi (tietosuoja huomioiden) Heltin käyttämällä systeemisellä viitekehyksellä. Työnantajana voit halutessasi hyödyntää dataa organisaatiosparrauksessa.

Asiakastarina: Supercell

Kattava kehityshanke pelialan huippuosaajien mielen ja työkyvyn tueksi

Työpaikassa, jossa osaajat suhtautuvat työhönsä intohimolla, on jaksamisen ja mielen johtamiseen kiinnitettävä erityistä huomiota. Lue, miten Supercell huolehtii työntekijöidensä tärkeimmästä työkalusta – päästä.

Tyypillisesti työntekijät kaipaavat psykologin keskustelutukea työhön, omaan jaksamiseen tai työn ja arjen yhdistämiseen liittyen. Esihenkilötehtävissä toimivat kaipaavat tukea johtajuuteen ja henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä.

Mari Laari, mm. Supercellin in-house psykologi

Lisätietoja palvelusta

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Katriina Kanto | LinkedIn
katriina.kanto@heltti.fi
044 712 9505

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!