2-20 HLÖ PIENYRITYKSEN KIINTEÄHINTAINEN TYÖTERVEYS

Edelläkävijä

62 € / kk / hlö

Panostus hyvinvointiin näkyy paitsi työhyvinvoinnissa, mutta erityisesti myös työn tuottavuudessa, tehokkuudessa ja liiketoiminnassa viivan alla.

Edelläkävijä-paketin avulla varmistat yhdessä kanssamme, työpaikalla että työntekijäsi voivat hyvin, onnistuvat työssään ja tekevät tulosta.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Laske hinta ja tilaa verkkokaupasta

Käytön mukaan laskutettavat palvelut Palvelupakettien vertailu  Useimmin kysytyt kysymykset

Huom! Veloitamme aloittavilta työterveysasiakkailtamme kertaluontoisen aloitusmaksun (449 €), joka kattaa perustyöpaikkaselvityksen sekä toimintasuunnitelman teon.

Kun ostat Heltin työterveys- ja hyvinvointipalvelut verkosta, hyväksyt Heltin työterveys- ja hyvinvointipalveluiden palveluehdot liitteineen.

Palvelut käynnistyvät seuraavan kuukauden ensimmäisenä päivänä. Heltillä on oikeus olla hyväksymättä tilausta.

Edelläkävijä-paketin palvelusisältö

Lakisääteinen työterveys Heltti yhteisö  Sairaanhoito Terveyden edistäminen

Kiinteään hintaan kuuluva lakisääteinen työterveys

Heltti yhteisö

Kiinteään hintaan kuuluva työterveyspainotteinen sairaanhoito

Sairaanhoidolliset palvelut toteutetaan Heltillä tai Heltin kumppaneilla. Mikäli asiakkaalla on voimassa oleva sairauskuluvakuutus toteutetaan vakuutuksen korvaamat sairaanhoitopalvelut ensisijaisesti vakuutuksen kautta.

Heltin palvelut eivät sisällä Asiakkaan työntekijöille (ilman Asiakkaan yhteyshenkilön erillistä vahvistusta) konsultaatiota, diagnostiikkaa tai vastaanottoja liittyen seuraaviin: raskaus (ellei liity työkyvyn arviointiin tai työssä oleviin, raskaudelle haitallisiksi tiedettyihin altisteisiin), ehkäisy (naisilla tai miehillä), työtapaturmat (hoito lakisääteisen tapaturmavakuutuksen kautta), hormonikorvaushoito (naisilla tai miehillä), diagnostiikka ilman lääketieteellistä tarvetta (esim. laboratoriotutkimukset ilman sairautta tai oireita).

Siltä osin kuin Asiakkaan yhteyshenkilö on vahvistanut Asiakkaan työntekijälle edellä lueteltuja palveluita, ne laskutetaan kuukausittain jälkikäteen Heltin kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisin hinnoin.

Terveyden edistämisen palvelut

Asiakastarina: Valote

Kasvuyrityksen ensimmäinen työterveys

Kun yritys on palkkaamassa ensimmäistä työntekijäänsä, niin myös vähintään lakisääteisen työterveyden hankkiminen nousee äkkiä ajankohtaiseksi. Mutta miten oikea kumppani valitaan? Ja voiko työterveydestä saada apua myös etänä?

ajatustyöpaikkojen Työterveyden asiakkaitamme

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai osta suoraan verkkokaupasta

Tilaa verkosta

Voit ostaa työterveyspalvelut kätevästi suoraan verkkokaupasta.

Lähetä lomake