Heltin työterveys – millainen se on ja miten se toimii?

Suomen ainoa ajatustyöhön erikoistunut työterveys – laajin hoitoverkosto ja kiinteä kuukausihinnoittelu

Heltin työterveys on moderni, ajatustyöhön erikoistunut työterveys, jossa on huomioitu työelämän, työn tekemisen tapojen ja ihmisten arjen murros, lisääntyneet mielenterveyden haasteet ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vaade. 

Heltillä on Suomen laajin hoitoverkosto, joka mahdollistaa nopean hoitoonpääsyn. Kattavat mielen palvelut. Ennustettava ja läpinäkyvä hinnoittelu eri kokoisille yrityksille. Helposti lähestyttävä kumppani jaksamisen johtamiseen.

Työterveyspalvelumme on suunnattu ajatustyöhön keskittyneille työpaikoille, joiden henkilöstöä työskentelee pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja/tai Pirkanmaan, Turun tai Oulun seuduilla. 

 

Tutustu paketteihin

Pyydä tarjous

Suomen ainoa ajatustyöpaikkoihin erikoistunut työterveys

Suomalainen työterveys on vuosikymmeniä keskittynyt hoitamaan sairaita, eikä pitämään ihmisiä terveinä. Maailma on kuitenkin muuttunut ja ajatustyöntekijöiden yleisin työterveydellinen uhka on työuupumus.

Heltin työterveyspalvelut on suunniteltu vastaamaan modernin ajatustyön tarpeita ja olemmekin Suomen ainoa ajatustyöpaikkoihin erikoistunut työterveyspalvelujen tarjoaja.

Ensisijainen tehtävämme on auttaa pitämään työntekijät terveenä töissä. Me työskentelemme kanssasi sen eteen, että jokainen yksilö voi työssä hyvin ja tekee tulosta. Tämä edellyttää ihmisen kokonaisvaltaista huomioimista, juurisyiden tunnistamista sekä koko organisaation kattavaa strategista jaksamisen johtamista.

 

extraimage

Pienyritykset, alle 20 työntekijää

Pienille ajatustyöhön keskittyneille työpaikoille luodut kiinteähintaiset, kustannustehokkaat työterveyden palvelupaketit, jotka kasvavat yrityksesi mukana.

 • Kolme eri laajuista palvelupakettia
 • Kiinteä, ennakoitavissa oleva hinta
 • Mukautuu yrityksesi kasvaessa ja tilanteiden muuttuessa
 • Osta työterveys helposti ja nopeasti verkkokaupasta

Lue lisää ja osta verkkokaupasta

Keskisuuret ja suuret yritykset, yli 20 työntekijää

Olemme erityisesti kasvuyritysten ja keskisuurten ajatustyöpaikkojen työterveyshuollon, työkykyjohtamisen sekä mielen hyvinvoinnin ja jaksamisen johtamisen luottokumppani.

 • Yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt palvelukokonaisuudet
 • Kiinteä tai osittain käytön mukainen hinnoittelu valintasi mukaan
 • Kattavat lisäpalvelut johtamisen ja organisaation tueksi

Tutustu lisää ja pyydä tarjous

Yrittäjät ja freelancerit

Työelämä muuttuu ja erityisesti ajatustyössä on tyypillistä siirtyminen yrittäjyyteen, kevytyrittäjyyteen tai freelanceriksi.

Me tarjoamme työterveyden myös tähän tarpeeseen.

 • Selkeä palvelupaketti
 • Kiinteä hinta
 • Sopii myös kevytyrittäjille, ammatinharjoittajille ja freelancereille

Tutustu lisää ja pyydä tarjous


extraimage

Nopea hoitoon pääsy ja Suomen laajin hoitoverkosto

Laajat palvelut ja +90 toimipistettä käytössänne

Työtä tehdään nykyisin missä ja milloin tahansa, siksi hoitoonkin pitää päästä joustavasti. Sairaanhoidon konseptimme on rakennettu tukemaan liikkuvaa ja hektistä ajatus- ja tietotyötä.

Meillä on Suomen laajin hoitoverkosto, joka muodostuu +90 toimipisteestä. Omat lääkärimme, sairaanhoitajamme sekä muut työterveyshuollon ammattilaisemme pitävät jäsenistämme huolta Helsingin, Espoon, Tampereen, Oulun ja Turun Helttilöissä. Lisäksi työntekijöidenne käytössä on laaja kumppaniverkosto ympäri Suomen.

Meidät tunnetaan ketteristä  ja ammattitaitoisista etäpalveluistamme. Meillä on poikkeuksellisen lyhyet vasteajat puhelin- ja chat-palveluissamme, joista vastaa suoraan sairaanhoitaja – yli 40% yhteydenotoista ratkeaakin jo heti chatissa ja puhelimessa.

 

Lue lisää Heltin sairaudenhoidosta

Pyydä tarjous

Ennustettava ja läpinäkyvä hinnoittelu

Kiinteä hinnoittelu ja yhteinen ideologia vaikuttavuuden perustana

Me tarjoamme työterveyspalvelut kiinteään kuukausihintaan, jotta asiakkaanamme sinun olisi helppoa budjetoida terveyspalveluiden kokonaisuus. Valittavanasi on työterveyden palvelupaketteja suppeammasta laajaan. Lisäksi voit valita haluamasi lisäpalvelut sekä asettaa niille haluamasi käyttörajoitukset.

Ennakoitavuuden lisäksi kiinteä hinta ohjaa yhteistyötä oikeaan suuntaan – molemmat osapuolet voittavat, kun työntekijät pysyvät terveenä. Palveluiden käyttöä seurataan yhdessä ja hinnoittelua päivitetään tarpeen mukaisesti.

Kaikki Heltin työterveyden palvelupaketit ovat yhdistettävissä mihin tahansa sairauskuluvakuutukseen. Varmistamme yhdessä vakuutusyhtiön kanssa saumattoman yhteistyön niin, että olennainen tieto liikkuu Heltin ja vakuutuskumppaneiden välillä. Mikäli haluat kuukausihintaisen palvelun sijaan suoriteperusteisesti hinnoiteltavan työterveyden – ota meihin yhteyttä ja jutellaan.

 

Pyydä tarjous

extraimage
extraimage

Kokonaisvaltainen yksilön ja yrityksesi tarpeiden huomiointi

Mitä se oikein tarkoittaa työntekijöillesi ja yhteistyöllemme?

Emme pelkästään hoida sairauksia, vaan huomioimme yksilön kokonaisuutena – myös silloin kun kaikki on hyvin. Meidät tunnetaankin ennaltaehkäisevästä ja aidosti työntekijöistä välittävästä tavastamme tehdä hommia asiakasyritystemme kanssa. Työterveyspalveluidemme perusta onkin aktiivinen yhteistyö HR:n ja esihenkilöiden kanssa, sekä matalan kynnyksen psykofyysistä hyvinvointia tukevat palvelut työntekijöille.

Yritystason kumppanuus on kanssamme kasvollista ja tavoitteellista. Yrityksellesi on dedikoitu moniammatillinen tiimi, jonka välillä tieto liikkuu mutkattomasti. Meitä arvostetaan erityisesti kokonaisvaltaisista jaksamisen johtamisen toimintamalleista, prosesseista sekä yritystason sparrauksesta. Me uskomme, että jaksamista voidaan ja pitää johtaa tavoitteellisesti ja systemaattisesti – vain siten rakennetaan työpaikkoja, joissa ihmisten on mahdollista voida hyvin, onnistua työssään ja tehdä tulosta.

Moniammatillisesta asiantuntijajoukostamme löydät Suomen parhaimmat työterveyden, sairaanhoidon, mielen ja työkykyjohtamisen ammattilaiset.

Modernit digitaaliset palvelut ja työkalut

Taustalla oma terveydenjohtamisjärjestelmä

Työterveysyhteistyö on parhaimmillaan kun yhteydenpito on proaktiivista ja vaivatonta oman työterveystiimin kanssa ja kaikilla osapuolilla on aito tilannekuva yritykseen työkyvyn ja terveyden tilanteesta ja sitä johdetaan dataa hyödyntäen yhteistyössä.

Olemme kehittäneet asiakkaillemme ja asiakkaidemme työntekijöille työkalut ja digitaaliset palvelut, jotka mahdollistavat sujuvan asioinnin ja sekä yrityksen että työntekijöiden terveyden johtamisen modernilla tavalla.

Lue lisää digitaalisista palveluistamme

extraimage

Asiakkaitamme

 • Pk-sektorin asiakkaitamme ovat tyypillisesti eri alojen asiantuntijayritykset, kasvuyritykset ja startupit sekä luovien alojen yritykset ja järjestöt, kuten Suomen parhaaksi työpaikaksi valittu Unfair, Taito Research, Valote, Mothers in Business.
 • Keskisuurista ja suurista yrityksistä asiakkaitamme ovat tyypillisesti kasvuyritykset ja modernit yritykset, joissa halutaan johtaa jaksamista ja työntekijöiden hyvinvointi on keskiössä. He luottavat meihin strategisena työkykyjohtamisen sekä ihmisten kokonaisvaltaisen jaksamisen sekä hyvinvoinnin työterveyskumppanina.
 • Keskisuuria asiakkaitamme ovat esimerkiksi Opus Capita, Talented Growth, Dreamlook Games, Unicef, Relove, Slush, Fraktio, Frozenbyte, Citrus, Digital Workforce Services, Boco IP, Smarp ja Hellon ovat asiakkaitamme.
 • Suuria asiakkaitamme ovat Fondia, Qvik, Relex, Greenstep, Cinia, Fonecta, Schibsted (Tori), Blueprint Genetics, Integrata, Plan, Next Games (Netflix), Vuokraturva, Nomentia, Buutti, Duunitori ja Taaleri.


Haluaisitko kuulla lisää Heltin työterveydestä?

Varaa aika Katriinalle tai laita viestiä.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.