Heltin työterveys – millainen se on ja miten se toimii?

Rakennetaan yhdessä työpaikka, jossa ei polteta ihmisiä loppuun

Työelämän ja maailman kiihtyvä murros ja sen vaikutukset työntekijöihin ja töihin ovat lisänneet pahoinvointia ja mielenterveysongelmia työpaikoilla.

Me tarjoamme nopean, ajasta ja paikasta riippumattoman sairaanhoidon, olemme läsnä teidän arjessa ja autamme teitä rakentamaan työpaikan, jossa ihmisten on mahdollista voida hyvin, onnistua työssään ja tehdä tulosta. Haluamme varmistaa, että ajatustyö lisää ajatustyöläisen hyvinvointia töissä ja kotona.

Heltin työterveyspalvelut on suunnattu ajatustyöhön keskittyneille työpaikoille, joiden henkilöstöä työskentelee pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja/tai Pirkanmaan, Turun tai Oulun seuduilla. 

Tutustu paketteihin

Pyydä tarjous

Tilaa työterveys helposti netistä tai pyydä tarjous

Tietotyöhön ja ajatustyöpaikoille kohdennettu työterveys

Pienyritykset, alle 20 työntekijää

Pienille ajatustyöhön keskittyneille työpaikoille luodut kiinteähintaiset, kustannustehokkaat työterveyden palvelupaketit, jotka kasvavat yrityksesi mukana.

 • Kolme eri laajuista palvelupakettia
 • Kiinteä, ennakoitavissa oleva hinta
 • Mukautuu yrityksesi kasvaessa ja tilanteiden muuttuessa
 • Osta työterveys helposti ja nopeasti verkkokaupasta

Lue lisää ja osta verkkokaupasta

Keskisuuret ja suuret yritykset, yli 20 työntekijää

Olemme erityisesti kasvuyritysten ja keskisuurten ajatustyöpaikkojen työterveyshuollon, työkykyjohtamisen sekä mielen hyvinvoinnin ja jaksamisen johtamisen luottokumppani.

 • Yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt palvelukokonaisuudet
 • Kiinteä tai osittain käytön mukainen hinnoittelu valintasi mukaan
 • Kattavat lisäpalvelut johtamisen ja organisaation tueksi

Tutustu lisää ja pyydä tarjous

Yrittäjät ja freelancerit

Työelämä muuttuu ja erityisesti ajatustyössä on tyypillistä siirtyminen yrittäjyyteen, kevytyrittäjyyteen tai freelanceriksi.

Me tarjoamme työterveyden myös tähän tarpeeseen.

 • Selkeä palvelupaketti
 • Kiinteä hinta
 • Sopii myös kevytyrittäjille, ammatinharjoittajille ja freelancereille

Tutustu lisää ja pyydä tarjous

Suomen ainoa ajatustyöpaikkoihin erikoistunut työterveys

Nykytyöelämässä ajatustyötaitojen kehittäminen on menestymisen edellytys

Heltin työterveyspalvelut on suunniteltu vastaamaan modernin ajatustyön tarpeita ja olemmekin Suomen ainoa ajatustyöpaikkoihin erikoistunut työterveyspalvelujen tarjoaja. Ensisijainen tehtävämme on auttaa pitämään työntekijät terveenä töissä, mutta sen lisäksi haluamme, että jokainen yksilö töissään parhaimmillaan.

Yksilön tietotyötaitojen ja mielen voimavarojen kehittäminen on nykytyöelämässä menestymisen edellytys. Laajimmassa työterveyspaketissamme yksilön voimavarojen kehittäminen on osa jokapäiväistä palveluamme. Lisäksi voit valita pakettiisi mielen huollon lisäpalveluita haluamassasi laajuudessa.

extraimage
extraimage

Meillä on unelma...

Tavoitteena nolla työuupumusta

Työkykyjohtaminen ja mielenhuollon palvelut päästä päähän Heltin työterveyspalveluiden ytimessä.

Suomalainen työterveys on vuosikymmeniä keskittynyt hoitamaan sairaita, eikä pitämään ihmisiä terveinä. Maailma kuitenkin muuttuu ja ajatustyöntekijöiden yleisin työterveydellinen uhka on työuupumus.

Monesti uupuja ottaa syyn harteilleen, mutta kukaan ei uuvu yksin. Kyseessä on jaksamisen johtamisen haaste, johon on tartuttava. Jaksamista voidaan ja pitää johtaa tavoitteellisesti ja systemaattisesti. Vain siten rakennetaan työpaikkoja, joissa ihmisten on mahdollista voida hyvin, onnistua työssään ja tehdä tulosta.

Olemme läsnä arjessanne ja autamme teitä rakentamaan työkykyjohtamisen toimintamallit vastuullisen kasvun mahdollistamiseksi. Työterveyspalveluidemme perusta onkin aktiivinen yhteistyö HR:n ja esihenkilöiden kanssa, sekä matalan kynnyksen mielenhuollon palvelut työntekijöille. Moniammatillisesta asiantuntijajoukostamme löydät Suomen parhaimmat työterveyden, sairaanhoidon, mielen ja työkykyjohtamisen ammattilaiset.

extraimage

Ajasta ja paikasta riippumatonta sairaanhoitoa

Suomen laajin sairaanhoitoverkosto

Ainutlaatuinen sairaanhoidon konseptimme on rakennettu puhtaasti asiakkaidemme ja jäsentemme näkökulmasta, tukemaan liikkuvaa ja hektistä ajatus- ja tietotyötä.

Meidät tunnetaan ketteristä  ja ammattitaitoisista etäpalveluistamme, mutta kovan tason lääkärimme, sairaanhoitajamme sekä muut työterveyshuollon ammattilaisemme pitävät jäsenistämme huolta myös Helsingin, Espoon, Tampereen, Oulun ja Turun Helttilöissä. Helttilässä voit sujauttaa sisätossut jalkoihisi, napata kupin kuumaa ja istua pyöreän pöydän ääreen hoitajasi kanssa rupattelemaan.

Kun Helttilät eivät ole aivan kulman takana, työntekijöidenne käytettävissä on myös laaja kumppaneidemme Aavan ja Mehiläisen verkosto ympäri Suomen. Laajasta verkostostamme löytyy aina paras osaaja tilanteeseesi.

 

Lue lisää Heltin sairaudenhoidosta

Pyydä tarjous

Kustannustehokas ja vaikuttava työterveyden toimintamalli

Kiinteä hinnoittelu ja yhteinen ideologia vaikuttavuuden perustana

Sairaskuluvakuutusten yleistyessä, yritykset haluavat enenevissä määrin myös työterveyspalvelut kiinteään kuukausihintaan. Näin terveyspalveluiden kokonaisuus on helppo budjetoida ja yllättävät, kertaluontoiset kulut eivät heilauta yrityksen taloutta. Alle 20 hlö yritysten palvelupakettimme ovat aina kiinteähintaisia, mutta yrittäjille ja isommille yrityksille on saatavilla osittain kiinteähintainen palvelu, missä yritystason yhteistyö on hinnoiteltu kiinteään hintaan ja yksilötason työ laskutetaan käytön mukaisesti.

Ennakoitavuuden lisäksi kiinteä hinta ohjaa yhteistyötä oikeaan suuntaan – molemmat osapuolet voittavat, kun työntekijät pysyvät terveenä. Palveluiden käyttöä seurataan yhdessä ja hinnoittelua päivitetään tarpeen mukaisesti.

Kaikki Heltin työterveyden palvelupaketit ovat yhdistettävissä mihin tahansa sairauskuluvakuutukseen. Varmistamme yhdessä vakuutusyhtiön kanssa saumattoman yhteistyön niin, että olennainen tieto liikkuu Heltin ja vakuutuskumppaneiden välillä.

 

Tutustu paketteihin

Pyydä tarjous

extraimage

Tuntuuko työterveyshuollon kokonaisuus kimurantilta?

Kokosimme useimmin kysyttyjä kysymyksiä yhteen helposti silmäiltäväksi

Saamme usein yrityksiltä kysymyksiä työnantajan velvollisuuksiin ja erilaisiin tilanteisiin liittyen. Kokosimme kysymykset ja vastaukset yhteen.

 

Tietopaketti työterveyshuollosta

Keräsimme myös yleisimmät kysymykset liittyen työterveyden palvelusopimuksiimme, hinnoitteluumme sekä palveluiden sisältöihimme.

 

Heltin työterveys ja hinnoittelu

Kysy lisää!

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai varaa aika Kimmolle

 

”Heltti on moderni, digitaalinen, vahvasti ennakoiva ja luotettava kumppani. Varaa aika ja katsotaan miten voimme olla avuksi!”

Kimmo Laine | LinkedIn
kimmo.laine@heltti.fi
050 410 0908

Varaa aika

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.