Johdetaanko teillä työkykyä?

Vai hoidetaanko vain sairauksia?

Työterveyden perustamme pitää sisällään neljä teemaa: työikäisten jaksaminen, mielenterveys, työkyvyn entistä kokonaisvaltaisempi johtaminen sekä ajasta ja paikasta riippumaton sairaudenhoito. Tavoitteemme, nolla työuupumusta, tähtää siihen, että burnoutista voitaisiin tulevaisuudessa puhua menneessä aikamuodossa!

 

Kysy lisää

extraimage

Maailma on muuttunut,
työterveysjärjestelmä ei

Suomalainen työterveys on vuosikymmeniä keskittynyt hoitamaan sairaita, eikä pitämään ihmisiä terveinä.

Perinteinen työterveyshuoltojärjestelmä ei myöskään vastaa tämän päivän ajatustyöläisen tarpeita: mielenterveysongelmat, uupumus ja burnout ovat suurin syy sairauspäivärahoille.

Me Heltissä ajattelemme asiasta toisin.

Hyvinvoivan organisaation rakentaminen ja työntekijöiden terveenä pitäminen pitäisi olla kaikkien etu – myös terveyspalveluita tarjoavien. Meidän modernin ajatustyön tarpeisiin suunniteltu toimintamallimme perustuu kumppanuuteeen, joka huomioi työyhteisön, johtajien ja työntekijöiden yksilölliset tarpeet.

Tavoitteena nolla työuupumusta

– burnout ei saa olla uusi normaali

Työuupumus ja mielenterveysperustaiset sairauspoissaolot ravistelevat suomalaisia työpaikkoja rankemmin kuin koskaan. Monesti uupuja ottaa syyn harteilleen, mutta kukaan ei uuvu yksin. Kyseessä on jaksamisen johtamisen haaste, johon on tartuttava.

Jaksamista voidaan ja pitää johtaa tavoitteellisesti ja systemaattisesti. Vain siten rakennetaan työpaikkoja, joissa ihmisten on mahdollista voida hyvin, onnistua työssään ja tehdä tulosta.

Työkykyjohtaminen ja mielenhuollon palvelut päästä päähän ovat Heltin työterveyspalveluiden ytimessä.

Lue lisää

extraimage
extraimage

Ajasta ja paikasta riippumaton sairaanhoito

Ainutlaatuinen sairaanhoidon konseptimme on rakennettu puhtaasti asiakkaidemme ja jäsentemme näkökulmasta, tukemaan liikkuvaa ja hektistä ajatus- ja tietotyötä. Tarjoamme laadukkaat sairaanhoidon palvelut siellä missä sinä olet.

Tavoitteenamme on, että asiasi ratkeaa jo ensimmäisen yhteydenoton aikana tai sinulle varataan aika suoraan oikealle asiantuntijalle välttäen näin turhat käynnit. Sairaanhoidon vastaanotot toteutetaan Helttilöissämme ympäri Suomea sekä kumppaneidemme lääkärikeskuksissa.

Olemme rakentaneet kumppaneidemme kanssa saumattoman yhteistyön, jossa hoitovastuu säilyy aina Heltin omalla työterveystiimillä ja tieto liikkuu sähköisesti kumppaneiden välillä. Tällöin sairausvastaanotoilla esiin tulleet työkykyriskit tulevat myös heti Heltin työterveystiimin tietoon ja johdettaviksi.

Heltin työterveyspalvelut

Työterveyspalvelut yrityksesi tarpeisiin

Yrittäjät

Yksinyrittäjyys on työelämän nouseva trendi.
Vain hyvinvoiva yrittäjä voi menestyä.
Heltin työterveyspalvelut yksinyrittäjille ja freelancereille auttavat sinua onnistumaan.

Pienyritykset (alle 20 hlö)

Meille pienyrityskin on tärkeä asiakkuus. Heltti on luonut kustannustehokkaat ajatustyöläisille suunnatut työterveyspalvelut pienyritysten menestyksen ja kasvun tueksi.

Isot yritykset (yli 20 hlö)

Yrityksen kasvaessa esimiestyö ja työkyvyn johtaminen korostuvat, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat erottautumistekijä. Heltin nopeasti kasvaville ja yli 10 hengen ajatustyöyrityksille suunnatut työterveyspalvelut räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaisiksi.

Kysy lisää!

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai varaa aika Kimmolle

Heltti on kotimainen ajatustyöläisten työterveyskumppani, joka toimii Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa*.  Keskitymme työntekijöidesi terveyden edistämiseen ja hoidamme sairaudet tehokkaasti. Jopa 76 % vastaanotoista hoidetaan Heltissä diginä. Näin voimme aidosti laittaa paukut työntekijöidenne hyvinvointiin ja tietotyöläisten henkisten haasteiden ennaltaehkäisyyn.

* Heltiltä löytyy ketteriä ratkaisuja myös jos yrityksellänne on työntekijöitä muilla paikkakunnilla.

”Heltti on moderni, digitaalinen, vahvasti ennakoiva ja luotettava kumppani. Varaa aika ja katsotaan miten voimme olla avuksi!”

Kimmo Laine | LinkedIn
kimmo.laine@heltti.fi
050 410 0908

Varaa aika

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.