Avoin valmennus

Ajatustyön johtaminen esihenkilövalmennus

720 € / henkilö

+ alv 24%

Herättelevä ja konkreettisia välineita tarjoava avoin valmennus esihenkilöille, jossa opitaan miten tukea yksilöiden ajatustaitojen kehittymistä ja johtaa tiimitason ajatustyötä onnistuneesti.

Palvelukuvaus

Esihenkilön yksi tärkeimpiä tavoitteita on auttaa tiiminjäseniä saavuttamaan potentiaalinsa, olemaan kestävästi tuloksellisia ja kasvamaan ammatillisesti. Ajattelun ajattelun taidot ovat keskeisiä korkean suorituskyvyn elementtejä ja vaikuttavat merkittävästi itsensä johtamiseen ja hyvinvointiin. Valmennuksessa tarkastelemme, miten mieli toimii muutoksessa, kuinka ajattelun vinoumat vaikuttavat ja mitä ratkaisukeskeinen lähestymistapa johtamisessa tarkoittaa.

Avoimen ETÄvalmennuksen päivämäärät:
29.8.2024 klo 12:30-15:30
19.9.2024 klo 12:30-15:30

Mitä valmennus sisältää?

Tutustu tarkemmin valmennuksen moduulien sisältöihin.

Kenelle valmennus soveltuu?

Tiiminvetäjät, esihenkilöt, johtajat

Hinnoittelu

Hinta 720 € (+ alv 24%) / henkilö

Valmennukseen on paikkoja rajoitetusti (12) ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset tapahtuu ostamalla paikka valmennukseen.

Valmentajat

Reima Launonen

Reima Launonen (VTM) on vuorovaikutuksen, itse- ja yhteisöohjautuvuuden ja sisäisen motivaation asiantuntija. Hänen valmennustensa suosio perustuu tieteellisen tiedon ja konkreettisten esimerkkien sujuvaan yhdistämiseen. Reiman tavoitteena onkin välittää tietoa eteenpäin niin, että se on helposti integroitavissa jokapäiväiseen työhön.

Hanna Rainio (VTM) on kokenut organisaatioilmiöihin perehtynyt sosiaalipsykologi sekä liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämisen ammattilainen, jonka intohimona on saada ihmisten potentiaali kukoistamaan. Hannan tapaat useinmiten yrityskulttuurin ja johtamisen kehittämisen sekä ryhmädynaamisten teemojen parista.

Kaipaatko apua verkko-ostamiseen? Ota yhteyttä!