Oman työn johtaminen

Luento

Oman työn johtaminen & ajatustyön taidot

2 200 € / luento

Haluatko oppia ymmärtämään mielen ja aivojen toimintaa ajatustyössä, ja kehittämään entistä parempia ja vaikuttavampia työtapoja?

Palvelukuvaus

Ajatustyön lisäarvo syntyy laadukkaasta ajattelusta, ei pelkästä työmäärästä. Tämä edellyttää oikeiden asioiden priorisointia, sillä työtä on aina enemmän kuin ehtii tehdä. Älykkäät ja tehokkaat työtavat pyrkivät vapauttamaan tilaa ajattelulle, ja siten tehostamaan työn vaikuttavuutta.

Tässä puheenvuorossa osallistujat oppivat ymmärtämään mielen ja aivojen toimintaa ajatustyössä. Käymme läpi muistin, keskittymiskyvyn ja tahdonvoiman merkityksen ajatustyössä menestymisen kannalta sekä keinoja niiden tukemiseen. Puheenvuoron tavoitteena on tarjota osallistujille valmiudet parantaa omia työtapojaan  virtaviivaisemmiksi ja vaikuttavammiksi.

Mitä palvelu sisältää?

Hinnoittelu

2 200 € (+alv) / luento

Sami on systeemiälykkö, ihmislähtöinen prosessinero, ekonomi filosofin sydämellä. Keskustelussa hän maalaa elävän kuvan organisaatiosta ja osoittaa, miten sen käytäntöjä ja rakenteita kannattaa muuttaa tavoitetilan saavuttamiseksi. Se on kertakaikkiaan ällistyttävää, mukaansatempaavaa ja inspiroivaa.

Karoliina Jarenko

Kenelle palvelu soveltuu?

Palvelu sopii kaikille työyhteisöille ja tiimeille.

Asiantuntijat

Sami Paju (BBA, KTM) on kehitystoiminnan ja organisoitumisen asiantuntija, kokeilukulttuurin sanansaattaja sekä Kehitä kokeillen ja Järki töihin -kirjojen kirjoittaja. Perinteinen konemainen lähestymistapa organisaatioihin on vaikeuksissa nopeasti muuttuvassa maailmassa ja kompleksisissa toimintaympäristöissä. Siksi reagointi- ja uusiutumiskyvyn takaamiseksi organisaatioihin tulisi Samin mukaan suhtautua elävinä ja alati muuttuvina systeemeinä. 

Sami Paju

Kaipaatko apua verkko-ostamiseen? Ota yhteyttä!