Resilienssi

Puheenvuoro

Muutoksessa eläminen & resilienssi

2 200 € / luento

Haluatko vahvistaa työyhteisönne muutoskyvykkyyttä ja sopeutumista nopeasti muuttuvaan maailmaan? Resilienssi -puheenvuoro tarjoaa konkreettisia työkaluja mielen hyvinvointiin ja menestyksekkääseen tiimityöskentelyyn muutosten keskellä.

Palvelukuvaus

Tämä puheenvuoro on suunniteltu organisaatioille, jotka haluavat varmistaa menestymisensä nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Keskitymme mielen taitojen vahvistamiseen sekä positiivisen vuorovaikutuksen kehittämiseen, jotka ovat avainasemassa muutostilanteissa. 

Ydinkysymykset valmennuksessa koskevat muun muassa ihmisen muutosta ohjaavia lainalaisuuksia, muutostilanteiden psykologista hintaa ja totuttujen tapojen muuttamista. Puheenvuorossa käytetään ennakoinnin, reagoimisen ja muutoksen aikaansaamisen menetelmiä, jotka auttavat valmistautumaan, reagoimaan ja toimimaan muutoksessa tehokkaasti ja rakentavasti.

Mitä palvelu sisältää?

Hinnoittelu

2 200 € (+alv) / luento

Reima haluaa aina auttaa ja tukea muita. Hän on uskomattoman kannustava työkaveri. Reima uskaltaa olla ryhmässä eri mieltä, mutta jos hän havaitsee, että se ei ole ryhmän kannalta antoisaa, hän osaa perääntyä. Se on ihailtava ja harvinainen ominaisuus ihmisessä.

Peter Kenttä

Kenelle palvelu soveltuu?

Palvelu sopii kaikille työyhteisöille ja tiimeille.

Asiantuntijat

Reima Launonen (VTM) on työhyvinvoinnin, itseohjautuvuuden ja sisäisen motivaation asiantuntija. Hänen valmennustensa suosio perustuu tieteellisen tiedon ja konkreettisten esimerkkien sujuvaan yhdistämiseen. Reima haluaa rakentaa työelämää, jossa ihmiset kokevat työnsä mielekkääksi ja pääsevät vaikuttamaan työtehtäviinsä. 

Reima Launonen

Kaipaatko apua verkko-ostamiseen? Ota yhteyttä!