Kestävä työtahti

Luento

Kestävä työtahti

2 200 € / luento

Kestävä työtahti -puheenvuoron myötä osallistujat ymmärtävät tietotyön perusteita muistin ja keskittymisen kannalta, ja saavat konkreettisia vinkkejä ja työkaluja työtapojen kehittämiseen.

Palvelukuvaus

​​Koetko pystyväsi jatkamaan töitä nykyisellä tahdilla ja tekemisen tavoilla seuraavat vuodet? Vai onko jonkin muututtava? Mitä oman suorituskykysi ja vaikuttavuuden varmistaminen pidemmällä aikavälillä tarkoittaa tämän päivän arkirutiinien kannalta? 

Kestävässä työtahdissa on kyse siitä, että sinulla on mahdollisuus palautua edellisistä työpäivistä ja -viikoista seuraaviin mennessä. Puheenvuoro tarjoaa osallistujille tietoa tieto- ja ajatustyön perusteita muistin ja keskittymisen kannalta. Lisäksi käsittelemme konkreettisia vinkkejä organisaation ja tiimin työskentelytapojen kehittämiseksi, sekä yhteisten pelisääntöjen luomiseksi esimerkiksi viestinnässä ja saavutettavuudessa.

Puheenvuorossa käsitellään seuraavia teemoja:

  • Tietotyön erityispiirteet
  • Muisti ja tietoinen tarkkaavaisuus
  • Palautuminen
  • Viestinnän yhteiset pelisäännöt
  • Kestävää työtahtia tukevien arkirutiinien rakentaminen

Mitä palvelu sisältää?

Hinnoittelu

2 200 € (+alv) / luento

Sami on systeemiälykkö, ihmislähtöinen prosessinero, ekonomi filosofin sydämellä. Keskustelussa hän maalaa elävän kuvan organisaatiosta ja osoittaa, miten sen käytäntöjä ja rakenteita kannattaa muuttaa tavoitetilan saavuttamiseksi. Se on kertakaikkiaan ällistyttävää, mukaansatempaavaa ja inspiroivaa.

Karoliina Jarenko

Kenelle palvelu soveltuu?

Palvelu sopii kaikille työyhteisöille ja tiimeille.

Asiantuntijat

Sami Paju (BBA, KTM) on kehitystoiminnan ja organisoitumisen asiantuntija, kokeilukulttuurin sanansaattaja sekä Kehitä kokeillen ja Järki töihin -kirjojen kirjoittaja. Perinteinen konemainen lähestymistapa organisaatioihin on vaikeuksissa nopeasti muuttuvassa maailmassa ja kompleksisissa toimintaympäristöissä. Siksi reagointi- ja uusiutumiskyvyn takaamiseksi organisaatioihin tulisi Samin mukaan suhtautua elävinä ja alati muuttuvina systeemeinä. 

Sami Paju

Kaipaatko apua verkko-ostamiseen? Ota yhteyttä!