Inhimillinen tekoäly

Luento

Inhimillinen tekoäly

3 400 € / luento

Inhimillinen tekoäly -puheenvuorossa opit ymmärtämään miten tekoäly muuttaa työelämää, ja miten voit hyödyntää sitä oman työn johtamisen ja tiimityön tukena.

Palvelukuvaus

Viime vuosina tekoäly on vyörynyt uutisiin ja keskusteluihin vertautuen internetin ja älypuhelinten kaltaiseen teknologiamullistukseen, joka on muuttanut työelämää jo nyt merkittävästi. Tekoälyn ympärille on syntynyt valtavasti odotuksia ja hypeä, mutta myös huolta ja ahdistusta.

Puheenvuorossa pyritään luomaan ymmärrystä siitä, mitä tekoäly todella on ja miten sitä voi hyödyntää työelämässä. Lisäksi opitaan käyttämään tekoälyä oman työn johtamisen ja tiimityön tukena, sekä tunnistamaan tekoälyn rajoitukset. Puheenvuoro on suunnattu kaikille työyhteisöille ja tiimeille, jotka haluavat oppia hyödyntämään tekoälyä omassa työssään.

Teemoihin kuuluvat muun muassa tekoälyn vaikutukset tietotyöhön, tekoälyn eri muodot (kuten suuret kielimallit, koneoppiminen, suppea ja laaja tekoäly), sen käyttömahdollisuudet tietotyössä sekä käytännön vinkit tekoälyn käyttöönottoon työssä jo tänään.

Mitä palvelu sisältää?

Hinnoittelu

3 400 € (+alv) / luento

Lauri on rohkea visionääri, joka perustaa uutta ja tekee isoja, yhteiskunnallisia juttuja. Todellinen verkostoituja, jota kutsutaan puhumaan Valkoiseen Taloon ja Nasaan. Lauri on tarpeeksi hölmö, että ei ota eitä vastaukseksi, mutta tarpeeksi innostava, että ei kääntyy kylläksi.

Tapani Riekki

Kenelle palvelu soveltuu?

Palvelu sopii kaikille työyhteisöille ja tiimeille.

Asiantuntijat

Lauri Järvilehto (FT) on Filosofian Akatemian perustaja. Laurista mielekäs elämä on fundamentaalinen ihmisoikeus. Siihen kuuluu mielekäs työ, oppiminen ja innostus. Laurin pääfokus on oppimisen uudistaminen ja uusien oppimisratkaisujen kehittäminen.

Lauri Järvilehto

Kaipaatko apua verkko-ostamiseen? Ota yhteyttä!