Vessi Junalainen

Luento

Typerän työn taito

2 600 € / valmennus

Tuntuuko työelämä sinusta joskus typerältä tai hullunkuriselta? Ei ihme, työ on täynnä typeryyksiä. Typerän työn asiantuntija Vessi Junalainen valaisee ne sinulle herätyskokouksessa, jossa ravistelet typeryyden irti työstäsi.

Palvelukuvaus

Typerän työn herätyskokouksen tavoite on viisastaa ihmisten työtä auttamalla heitä tajuamaan omat työn typeryytensä. Typerän työn tietäjä Vessi Junalainen on kääntänyt viisaan työn opit ympäri ja kouluttaa typeriä työtapoja. Hän ei ole konsultti, vaan insultti, joka humoristisen otteen avulla auttaa kohtaamaan monelle haastavia teemoja, nauramaan niille ja herättää muutokseen.

Huumorikulmasta huolimatta opit pohjautuvat tieteeseen ja toimivimpiin käytänteisiin – kyseessä on asiantuntijasisältö koomisella otteella.

Mitä palvelu sisältää?

Hinnoittelu

2 600 € (+alv) / luento

Jussi auttaa organisaatioita poistamaan turhia flow-tilan esteitä ja ihmisiä olemaan oman työnsä mestareita flow-osaamista kouluttamalla.

Kenelle palvelu soveltuu?

Palvelu sopii ajatustyötä tekeville työyhteisöille ja tiimeille.

Asiantuntijat

Jussi Venäläinen on sarjayrittäjä, Flow Akatemian päävalmentaja ja Flow-tila -kirjan kirjoittaja. Jussi on entinen kiire- ja suorittamisuskovainen, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia viisaan työn, itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin keinoja yli 10 vuoden ajan.

Jussi Venäläinen

Kaipaatko apua verkko-ostamiseen? Ota yhteyttä!