työn merkityksellisyys

Luento

Sisäinen motivaatio & työn merkityksellisyys

3 400 € / luento

Haluatko lisätä työn merkityksellisyyttä päivittäisessä arjessa? Puheenvuoron myötä opit, mikä motivoi ihmisiä ja miten motivaatiotekijöitä voi integroida osaksi päivittäistä työtä.

Palvelukuvaus

Tulevaisuuden työssä sisäisen motivaation rooli korostuu entisestään, kun työn murroksen seurauksena luova asiantuntijuus, tiimityöskentely ja itsenäinen työote korostuvat. Tutkimukset osoittavat, että työntekijöiden sisäisen motivaation rooli on keskeinen sekä luovuuden, tehokkuuden, energisyyden että jaksamisen kannalta. 

Puheenvuorossa käsitellään, kuinka työn merkityksellisyyden kokemusta voidaan lisätä  päivittäisessä arjessa. Keskitymme siihen, mikä motivoi ihmistä, ja miten omia motivaatiotekijöitä voi integroida osaksi päivittäistä työtä luodaksemme innostavampaa arkea. Osallistujat oppivat kuinka motivaatio ja innostus voivat synnyttää työn imua – tilaa, jossa henkilö tuntee vahvaa energisyyttä, syventymistä ja omistautumista työlleen.

Mitä palvelu sisältää?

Hinnoittelu

3 400 € (+alv) / luento

Frank on tutkija, joka osaa ja uskaltaa ottaa osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun kommentoimalla ajankohtaisia aiheita. Se on harvinaista. Hän osaa taitavasti konkretisoida teoriaa yleistajuisesti.

Maria Ruotsalainen

Kenelle palvelu soveltuu?

Palvelu sopii kaikille työyhteisöille ja tiimeille.

Asiantuntijat

Frank Martela (FT, VTT, hyvinvoinnin psykologian dosentti) on tutkijatohtori, joka on noussut yhdeksi johtavaksi motivaatio- ja hyvinvointitutkijaksi Suomessa. Frankin tutkimus, puheenvuorot ja kirjat ovat tarjonneet välineitä lukemattomille organisaatioille ja ihmisille matkalla kohti itseohjautuvuutta, sisäistä motivaatiota ja merkityksellisyyttä.

Kaipaatko apua verkko-ostamiseen? Ota yhteyttä!