In-house psykologi

extraimage

Miksi?

Matalan kynnyksen tuki

Oletko koskaan haaveillut omasta psykologista työpaikallenne? Oma psykologi istuu kaikille tutussa neuvotteluhuoneessa ja on valmis auttamaan niin työn kuin muun elämän haasteissa tai kysymyksissä. Hänellä on myös ohjausmahdollisuus muihin työtä ja työkykyä tukeviin palveluihin. Matala kynnys mahdollistaa helpon tavan hakea tukea – ilman ajanvarauksia tai lähetteitä. 

 

Mitä?

Yksilöiden kokemukset organisaatiotasoiseksi dataksi

In-house psykologimme työskentelee asiakkaan tiloissa yhdessä sovitusti, esimerkiksi 1-2 päivää viikossa. Psykologi kääntää yksilöiden kokemukset organisaatiotasoiseksi dataksi (tietosuoja huomioiden) Heltin käyttämällä systeemisellä viitekehyksellä. Tätä dataa voidaan hyödyntää organisaatiosparrauksessa (erikseen sovittavissa).

extraimage
extraimage

Miten?

Hyöty kasvaa jokaisella käynnillä

Heltin in-house psykologi -palvelu on helppo ottaa käyttöön, ja hyöty kasvaa jokaisella käynnillä:

  1. Tutustu Heltin psykologeihin, ja valitse omaan organisaatioonne soveltuvin asiantuntija
  2. Sopikaa yhdessä in-house päivistä, sekä jatko-ohjauskäytännöistä
  3. Esittele psykologimme ja hänen tarjoama palvelu henkilöstöllenne

Asiakkaitamme

Heltti palvelee jo yli 1000 yritystä valtakunnallisesti

 

“Olen älyttömän ylpeä meistä kaikista – saimme todella paljon aikaiseksi. Yhdessä saimme rakennettua luottamuksen ilmapiirin, avoimuuden, jossa meidän oli helppo käsitellä asioita. Oma sisäinen energiani on nyt myös tämän prosessin uudistusten myötä paremmalla tasolla. Kehitysprosessin hyötyjä meille oli mm. seuraavat: työskentelymme systemaattisuus ja fokus on vahvistunut, uudistamisen kautta saimme lisäksi erilaisuutemme paremmin hyötykäyttöön koko organisaatiota ajatellen. Ymmärrämme ja tunnemme johtoryhmänä toisiamme nyt paremmin ja olemme ns. samalla sivulla.”

– PETRI GRANDELL, CEO, OY BRYNOLF GRÖNMARK AB

     
    
         

Jutellaanko lisää?

Ota yhteyttä suoraan Siniin tai laita viestiä lomakkeella