Asiantuntijat

Heltin organisaatioiden ja johtamisen kehittämisen asiantuntijat

Heltin organisaatioiden ja johtamisen kehittämisen asiantuntijat ovat joukko kokeneita ja näkemyksellisiä ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet vuosia erilaisten organisaatioiden tukena ja luottokumppaneita.

Joukosta löytyy asiantuntijoita, joiden osaamisalueisiin kuuluu esimerkiksi johtoryhmien ja esihenkilöiden johtajuuden kehittäminen vahvistaminen, strategisen työkykyjohtamisen, resilienssin sekä organisaatioiden kehittämisen, tunneälyn ja mielen hyvinvoinnin kehittäminen ja ajattelun uudistaminen.

Tutustu alta asiantuntijoihimme!

TRAPLIGHT

”Tämä koko ohjelma ja se kuinka Heltin valmentaja ohjasi meitä, vahvisti itseluottamustamme. Valmentajan avulla ymmärsimme olevamme toimiva tiimi täynnä potentiaalia! Ohjelma on auttanut meitä kukoistamaan sekä tiimitasolla että ihan koko organisaation tasolla.”

Riku Rakkola, toimitusjohtaja

Organisaatioiden ja johtamisen kehittämisen asiantuntijat

Asiakastarina: ALMA TALENT

Esihenkilövalmennus auttoi kehittämään valmentavaa johtamista

Kun työelämä, työn tekemisen tavat ja organisaatio kehittyvät, myös johtamisen täytyy kehittyä. Alma Talentissa painopiste on muuttunut yhä enemmän valmentavan johtajuuden suuntaan ja siksi esihenkilöiden johtajuustaitoja ja itsetuntemusta haluttiin syventää Heltin organisaatiopsykologin valmentamana.

ajatustyöpaikkojen organISaation kehittämisen asiakkaitamme

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Anni Tuominen | LinkedIn
anni.tuominen@heltti.fi
0400 792 488

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!