Kuka olen?

Tanja Lappi on yksi työterveysyritys Heltin perustajista, ajatustyöhön, -työntekijöihin ja -yrityksiin erikoistunut työterveyspsykologi ja johdon luottovalmentaja, joka on hoitanut työurallaan satoja työuupuneita sekä sparrannut esihenkilöitä ja johtoa lukuisissa organisaatiossa. Hän kutsuu itseään työuupumusaktivistiksi, joka uskoo että työuupumuksesta voidaan vielä joskus puhua mennessä aikamuodossa.

Puhujana Tanja on rohkea, vaikuttava ja tuo vahvan asiantuntemuksensa esille sekä yksilöitä että organisaatioita kunnioittavalla tavalla. Hänellä on jokaisessa puheenvuorossaan kaikkia koskettava sanoma: meidän tulee johtaa jaksamista, koska jokainen työuupumus on liikaa. Tanja haluaa laittaa itsensä likoon, hänellä on ratkaisukeskeinen, positiivinen asenne elämään ja aina pieni pilke silmäkulmassaan.

Tanjan kokemus sekä yritysmaailmasta, kasvuyrittäjyydestä (yksi Heltin perustajista) että kliinisestä työterveyspsykologin työstä on ainutlaatuinen yhdistelmä liiketaloutta, psykologiaa ja johtamista. Tanjan asiantuntijuuden ytimessä ovat työkyky- ja jaksamisen johtaminen työpaikoilla, johdon rooli työkykyjohtamisessa, esihenkilöiden innostaminen johtamaan jaksamista ja kuinka työpaikoilla on mahdollista päästä eroon työuupumuksesta.

Olen erikoistunut:

Työkyky ja sen johtaminen

Ajatustyössä jaksaminen

Arvot:

Vapaus, vastuullisuus, välittäminen

Tanja mediassa

Tanjaa on haastateltu eri medioissa, kun on kaivattu asiantuntemusta työuupumukseen ja työpaikkojen jaksamisen haasteiden ratkaisemiseen. Tanja emännöi #nollatyöuupumusta-podcastia, jossa hän haastattelee työuupumus ja työkykyjohtamisen -teemoista mielenkiintoisia henkilöitä Suomen parhaista työpaikoista.

Koulutus ja kokemus

  • Kirjoittanut  tietokirjan työuupumuksesta ”Eroon työuupumuksesta – Jaksamisen johtaminen työpaikoilla” (2022).
  • Työkykyjohtamisen asiantuntijana konsultoinut useita eri yrityksiä.
  • Työterveyspsykologina erikoistunut työuupumukseen.
  • Monipuolinen työkokemus sekä HR- että työterveyden eri tehtävistä ruohonjuuritasolta. johtotehtäviin. 
  • Paljon kokemusta yksilöiden, työyhteisöjen ja johdon coachauksesta. 
  • Ollut läpi työuran kehittämässä palveluita, prosesseja ja erilaisia konsepteja myös teknologiaa sivuten.
  • Pidetty puhuja, joka pokka-naisena uskaltaa haastaa kuulijoitaan.

Palautteita

Tanja on HR:n ja johdon luotettu kumppani, jolla on hyvin laaja näkemys työkyvyn johtamisesta ja hyvistä käytännöistä ajatustyöyrityksissä.