Webinaari: Etätyö ulkomailla juridisesta näkökulmasta

Heltti

Heltin ja Asianajotoimisto Alfa Oy:n webinaari etätyö juridisesta näkökulmasta (katso tallenne!) oli erittäin suosittu ja sai runsaasti positiivista palautetta ajankohtaisesta aiheesta ja käytännönläheisistä esimerkeistä.

Heltin jäsenten toiveesta webinaari saa jatkoa toisella webinaarilla, jolla käsitellään etätyöskentelyä ulkomailla.

Etätyön suosio on kasvanut nopean teknologisen kehityksen seurauksena. Yhä useammat asiantuntijatehtävissä työskentelevät haluavat tehdä töitä ulkomailta käsin. Ulkomailla etätyöskentelyyn liittyy kuitenkin paljon juridisia kysymyksiä, jotka työnantajan ja työntekijän olisi syytä tunnistaa ennakkoon. Webinaarissa käydään käytännönläheisesti läpi vastuita ja velvoitteita, joita työnantajan ja työntekijän tulee ottaa huomioon etätyömahdollisuuksia arvioidessa.

Webinaarin kouluttajina toimii Asianajotoimisto Alfa Oy:n yritysjuridiikan tiimistä Peter Rasmussen (toimitusjohtaja, asianajaja) ja Otto Santala (juristi, KTM), jotka hoitavat monipuolisesti liikejuridiikkaan ja liike-elämän riidanratkaisuun liittyviä toimeksiantoja.

Katso webinaarin tallenne

Katso myös: Etätyö juridisesta näkökulmasta


Asianajotoimisto Alfa Oy on yli 20 vuotta toiminut korkealuokkaisten asianajopalvelujen tarjoaja. Webinaarin kouluttajina toimii Asianajotoimisto Alfan Oy:n yritysjuridiikan tiimistä toimitusjohtaja Peter Rasmussen ja lakimies Otto Santala.

Asianajaja Peter Rasmussen on kokenut liikejuridiikan ja oikeusprosessien osaaja. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat osakeyhtiöoikeus, yrityskaupat, yritysten sopimusasiat ja työoikeus. Otto Santala hoitaa monipuolisesti liikejuridiikkaan ja liike-elämän riidanratkaisuun liittyviä toimeksiantoja.