Webinaari: Etätyö juridisesta näkökulmasta

Heltti

Etätyön tekemisen suosio on kasvanut työpaikoilla erityisesti koronan myötä ja on tullut jäädäkseen yhtenä työntekomuotona. Kehittyvä teknologia on mahdollistanut sujuvamman työnteon kotoa tai ulkomailta käsin. Etätyöhön liittyy paljon oikeudellisia kysymyksiä, jotka työnantajan olisi syytä tunnistaa ja huomioida.

Heltin asiakkaille ekslusiivisesti tuotetussa webinaarissa, asianajotoimisto Alfan Oy:n Peter Rasmussen ja Otto Santala käyvät läpi asioita ja velvoitteita, joita työnantaja olisi hyvä ottaa huomioon sovittaessa etätyömahdollisuuksista työntekijän kanssa.

  • Miten etätyöstä tulisi sopia
  • Etätyö ja vaatimus työntekijöiden tasapuolisesta kohtelusta
  • Työajan valvonta ja seuranta etätyössä
  • Työturvallisuudesta huolehtiminen etätyössä
  • Etätyössä sattuneet työtapaturmat

Katso webinaarin tallenne

Jotta voit katsoa sisällön, hyväksy ensin nämä evästeet: statistics, marketing

KATSO MYÖS: ETÄTYÖ ULKOMAILLA JURIDISESTA NÄKÖKULMASTA


Asianajotoimisto Alfa Oy on yli 20 vuotta toiminut korkealuokkaisten asianajopalvelujen tarjoaja. Webinaarin kouluttajina toimii Asianajotoimisto Alfan Oy:n yritysjuridiikan tiimistä toimitusjohtaja Peter Rasmussen ja lakimies Otto Santala.

Asianajaja Peter Rasmussen on kokenut liikejuridiikan ja oikeusprosessien osaaja. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat osakeyhtiöoikeus, yrityskaupat, yritysten sopimusasiat ja työoikeus. Otto Santala hoitaa monipuolisesti liikejuridiikkaan ja liike-elämän riidanratkaisuun liittyviä toimeksiantoja.