Lehdistötiedotteet

Heltti | 29.4.2021

Heltille huima tulosparannus, Heini Pirttijärvi hallitukseen

Heltin yhtiökokous on valinnut yhtiön hallituksen uudeksi jäseneksi Heini Pirttijärven, jolla on laaja kokemus terveysalan johtotehtävistä. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa puheenjohtaja Kaj Hagros ja jäseninä Laura Raitio ja Janne Tuomikoski.

“Olemme erittäin iloisia saadessamme Heinin hallituksemme jäseneksi. Heinin kokemus henkilöstöjohtajana, liiketoimintajohtajana ja toimitusjohtajana terveys- ja terapia-aloilta on kuin tehty Heltin seuraavaan kasvuvaiheeseen”, iloitsee Kaj Hagros.

“Koen terveysalan kehittämisen hyvin merkityksellisenä työnä ja odotan innolla, että pääsen kirittämään Heltin kaltaista terveysalan haastajaa sen kasvussa. Ihmisten hyvinvointi on ollut aina minulle tärkeää”, toteaa Heini Pirttijärvi.

Samassa yhtiökokouksessa Heltin osakkeenomistajat myös vahvistivat vuoden 2020 tilinpäätöksen. Heltin kasvu jatkui vuonna 2020, ja liikevaihto kasvoi 24 % yhteensä 6,6 miljoonaan euroon. Koronavuodesta huolimatta Heltti ylsi jatkuvalaskutteisen liiketoiminnan skaalan kasvun ansiosta merkittävään 1,7 miljoonan tulosparannukseen ja positiiviseen tilikauden tulokseen.

Heltti on jälleen mukana Financial Times vuotuisessa FT1000: European Fastest Growing Companies -listauksessa, jossa Financial Times seuraa Euroopan 1000 nopeimmin kasvavaa yritystä. Listalle nousi 13 suomalaisyritystä, ja Heltti sijoittui 63,3 % keskimääräisellä vuotuisella kasvullaan sijalle 484.

“Kun Heltti perustettiin vuonna 2013, tavoitteemme oli kääntää koko terveysala ylösalaisin ja keskittyä pitämään ihmiset terveenä eikä vain hoitaa sairauksia mutta myös luoda samalla maailman paras työpaikka terveysalalla. Olen ylpeä siitä, että yhtiömme on alun investointivaiheen jälkeen onnistunut saavuttamaan kannattavan liiketoiminnan, mikä mahdollistaa meille jatkossa kasvun halutessamme omilla kassavaroillamme. Samalla haluan kiittää sijoittajiamme siitä, että he ovat rahoituksellaan mahdollistaneet yrityksemme kasvattamisen kannattavaan kokoluokkaan”, sanoo Heltin toimitusjohtaja Timo Lappi.


Lisätietoja:
Kaj Hagros, hallituksen puheenjohtaja, kaj.hagros@heltti.fi, 040 849 1749
Heini Pirttijärvi, hallituksen jäsen, heinipirttijarvi@gmail.com, 050 389 0511
Timo Lappi, toimitusjohtaja, timo.lappi@heltti.fi, 040 756 7809