Tiedote: Heltille huima tulosparannus, Heini Pirttijärvi hallitukseen

Heltti

Heltin yhtiökokous on valinnut yhtiön hallituksen uudeksi jäseneksi Heini Pirttijärven, jolla on laaja kokemus terveysalan johtotehtävistä. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa puheenjohtaja Kaj Hagros ja jäseninä Laura Raitio ja Janne Tuomikoski.

“Olemme erittäin iloisia saadessamme Heinin hallituksemme jäseneksi. Heinin kokemus henkilöstöjohtajana, liiketoimintajohtajana ja toimitusjohtajana terveys- ja terapia-aloilta on kuin tehty Heltin seuraavaan kasvuvaiheeseen”, iloitsee Kaj Hagros.

“Koen terveysalan kehittämisen hyvin merkityksellisenä työnä ja odotan innolla, että pääsen kirittämään Heltin kaltaista terveysalan haastajaa sen kasvussa. Ihmisten hyvinvointi on ollut aina minulle tärkeää”

Heini Pirttijärvi

Heltin kasvu jatkuu – merkittävä tulosparannus koronavuodesta huolimatta

Samassa yhtiökokouksessa Heltin osakkeenomistajat myös vahvistivat vuoden 2020 tilinpäätöksen. Heltin kasvu jatkui vuonna 2020, ja liikevaihto kasvoi 24 % yhteensä 6,6 miljoonaan euroon. Koronavuodesta huolimatta Heltti ylsi jatkuvalaskutteisen liiketoiminnan skaalan kasvun ansiosta merkittävään 1,7 miljoonan tulosparannukseen ja positiiviseen tilikauden tulokseen.

Heltti on jälleen mukana Financial Times vuotuisessa FT1000: European Fastest Growing Companies -listauksessa, jossa Financial Times seuraa Euroopan 1000 nopeimmin kasvavaa yritystä. Listalle nousi 13 suomalaisyritystä, ja Heltti sijoittui 63,3 % keskimääräisellä vuotuisella kasvullaan sijalle 484.

“Kun Heltti perustettiin vuonna 2013, tavoitteemme oli kääntää koko terveysala ylösalaisin ja keskittyä pitämään ihmiset terveenä eikä vain hoitaa sairauksia — mutta myös luoda samalla maailman paras työpaikka terveysalalla. Olen ylpeä siitä, että yhtiömme on alun investointivaiheen jälkeen onnistunut saavuttamaan kannattavan liiketoiminnan, mikä mahdollistaa meille jatkossa kasvun halutessamme omilla kassavaroillamme. Samalla haluan kiittää sijoittajiamme siitä, että he ovat rahoituksellaan mahdollistaneet yrityksemme kasvattamisen kannattavaan kokoluokkaan”, sanoo Heltin toimitusjohtaja Timo Lappi.

Mikä Heltti on?

Heltti on yli 160 ajatustyön asiantuntijan joukko lääkäreitä, psykologeja, johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, työterveyshoitajia, terapeutteja, sairaanhoitajia ja fysioterapeutteja.

Jo yli kymmenen vuoden ajan olemme työskennelleet tarmokkaasti, jotta työpaikat ja ihmiset voisivat paremmin. Me uskomme, että työuupumus on kukistettavissa työpaikoilta, ja vastuullinen työelämä luo hyvinvointia sekä liiketoiminnalle että ihmisille.

Ainutlaatuisen konseptimme myötä tarjoamme ratkaisuita nykyajan työelämän haasteisiin monella eri tasolla. Ympärillämme muuttuva maailma asettaa haasteita johtamiselle, organisaatiokulttuurillemme ja hyvinvoivan työpaikan rakentamiselle. Työntekijöiden vaihtuvuus ja mielenterveyden haasteiden kasvu haastavat henkilöstöjohtoa ja esihenkilöitä. Etätöiden myötä ajasta ja paikasta riippumaton sairaudenhoito korostuu ja tukea mielen haasteisiin kaivataan matalalla kynnyksellä.