Ensimmäiset 200 kasassa – ja muutama ylikin

Tytti Kuusinen

Ensimmäiset kymmenen on kasassa – ja muutama ylikin”, kirjoitettiin Heltin blogissa 2.6.2014. Olimme tuolloin toimineet neljä kuukautta ja onnistuneet vakuuttamaan kymmenennen yrityksen työterveyspalveluidemme jatkuvaksi asiakkaaksi.

Puolitoista vuotta, yhdeksän uutta helttiäistä (=Heltin tiimiin kuuluvaa ammattilaista) ja kaksi uutta Helttilää (=Heltin toimipistettä) myöhemmin pääsin marraskuussa 2015 kirjoittamaan blogiimme siitä, että työterveyden asiakasyritystemme lukumäärä oli kasvanut jo sataan.

Nyt, kun 11 kuukautta on kulunut 100 asiakkaan rajapyykin rikkoutumisesta, voimme Heltissä ylpeinä kertoa asiakasyritystemme lukumäärän nousseen jo kahteen sataan. Näillä 200 asiakasyrityksellämme on palveluidemme piirissä noin 3.200 työntekijää, eli Heltin jäsentä. Kasvuvauhtimme on vain kiihtynyt, mikä on meille merkki siitä, että teemme oikeita asioita.

Mitä muuta näiden 11 kuukauden aikana on ehtinyt tapahtua? Olemme ehtineet kasvaa jo 19 työterveyden ammattilaisen tiimiksi, avanneet kolme uutta Helttilää ja kehittäneet palveluitamme jälleen eteenpäin.

Ilolla olemme pistäneet merkille sen, että olemme yhä suuremmille asiakasyrityksille uskottava vaihtoehto työterveys- ja hyvinvointipalveluiden tarjoajaksi. Kun asiakasyrityksissämme tällä hetkellä on keskimäärin vajaa 20 työntekijää, niin viime aikoina yhä suuremmat yritykset ovat aloittaneet Heltin asiakkaina, ja käymme paraikaa neuvotteluja useiden monia satoja työntekijöitä työllistävien organisaatioiden kanssa.

Avattuamme Helttilän myös Tampereelle pystymme aiempaa paremmin palvelemaan myös useilla eri paikkakunnilla toimivia yrityksiä. Vuoden 2017 aikana kartoitamme mielenkiinnolla muita yliopistokaupunkeja, joihin Heltin toiminta seuraavaksi laajenee.

Hyvät Heltin 200 ensimmäistä asiakasta, kiitämme että olette valinneet Heltin! Vastapalveluksena luottamuksestanne teemme jatkossakin parhaamme luodaksemme työntekijöillenne lisää terveitä elinvuosia.

Artikkelin on kirjoittanut Heltin hallituksen puheenjohtaja ja yksi perustajista, Timo Lappi.

“Parhaat fiilikset saan siitä, kun onnistumme tuomaan toimialalle uusia parempia käytäntöjä. Tavoitteenani on, että Heltti tuo lisää terveitä elinvuosia ja hyvinvointia puolelle miljoonalle ihmiselle ja tarjoaa työntekijöilleen – helttiäisille – toimialamme parhaan työpaikan. Pyrin elämään myös vapaa-ajalla Heltin oppien mukaisesti, eli minut löytää usein Espoon rantaraitilta juoksemasta tai pyöräilemästä.”