Holvi: Välittävä ja mutkaton työterveys ajatustyöläisille

Case Holvi

Holvilla – kuten myös Heltillä – uskotaan vanhan haastamiseen ja uudenlaiseen ajatteluun. Holvilla työskentelee jo yli 100 ajatustyöläistä 20 eri maasta, joiden terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen on ollut Heltin ja Holvin yhteinen tavoite jo viiden vuoden ajan.

Haastattelimme Holvin henkilöstövastaavaa Terhi Norokorpea Heltin ja Holvin yhteistyöstä. Lisäksi Holvin käyttäjä- ja markkinatutkimuksia tekevä Jarno kertoo millaista on olla Heltin jäsen, ja miksi Heltti sopii niin hyvin ajatustyöläisen arkeen. Heltillä Holvin työterveyshoitajana toiminut Selena Kartomaa kuvailee Heltin ja Holvin välistä yhteistyötä niin yhteyshenkilö kuin jäsentasolla.

Yhteistyö kiteytetysti

Lähtötilanne

Holvi halusi työterveyspalvelut tukemaan tieto- ja ajatustyöntekijöistä koostuvan henkilöstön terveyttä ja hyvinvointia. Työterveydeksi toivottiin kumppania, joka jakaisi Holvin kanssa samoja arvoja ja jonka kanssa yhteistyötä olisi mahdollista tehdä lämminhenkisesti etänä ja livenä.

Miten tilannetta ratkottiin

Työterveyskysymyksiä lähdettiin ratkomaan yhdessä Heltin kanssa. Valintaan vaikutti vahvasti Heltin toimintamalli ja arvomailma, sekä ymmärrys ajatustyöntekijöiden tarpeista. Työterveyden paketti räätälöitiin Holville sopivaksi: monipuolisesti tukea ja apua työntekijöiden arkeen, mutkattomasti.

Katsaus nykytilanteeseen

Holvin ja Heltin yhteistyö on ollut aktiivista ja keskusteluyhteys HR:n ja Heltin tiimin välillä on ollut avointa ja välitöntä. Sekä Holvi että Heltti ovat molemmat sitoutuneita ylläpitämään holvilaisten hyvinvointia ja varmistamaan, että työterveys näkyy myös arjessa.

Hyödynnetyt Heltin palvelut:

  • Edelläkävijä -paketti:
  • Mielen hyvinvoinnin tuki
  • Johdon ja esihenkilöiden sparraus
  • Työkyvyn tukeminen

HOLVIN JA HELTIN YHTEISTYÖ

Välitön ja välittävä kumppanuus

HR:n näkökulmasta yhteistyö on lämminhenkistä ja sparraavaa, kertoo Terhi ja jatkaa: ”Aina voin soittaa Selenalle.” Holvilaisten ja Holvin asioista Heltissä vastaava työterveyshoitaja Selena kuvailee yhteistyön taustalla olevan mainio kulttuurien yhteensopivuus: ”Holvilla vallitsee mun mielestä aika saman tyylinen kulttuuri kuin meillä täällä Heltissä, puhutaan sellaisesta villasukkakulttuurista. Ihmiset ovat kuin kotonaan. Se on tietenkin yksi tekijä, joka on tehnyt meidän yhteistyöstä tosi hyvää.”

”Meillä tosi välittömät ja hyvät välit. Niin että puolin ja toisin on voinut kysyä oikeastaan ihan mistä tahansa työterveyteen liittyvästä. Meillä on yhteinen tavoite: Pitää työntekijät terveinä, ja tavoite ohjaa tekemistämme koko ajan. Uskon, että tämä näkyy myös Holville.”

Katso videolta Holvin ja Heltin fiiliksiä yhteistyöstä

Jotta voit katsoa sisällön, hyväksy ensin nämä evästeet: statistics, marketing

“Heltin toiminnasta paistaa läpi se, että heitä kiinnostaa jäsenten hyvinvointi. Välittämisen tunne näkyy Heltin tekemisessä.”

Heltin jäsen, Jarno

Sukella tarkemmin yhteistyöhön

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita, laita viestiä, tai varaa suoraan aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Katriina Kanto | LinkedIn
katriina.kanto@heltti.fi
044 712 9505

Haluaisitko keskustella palvelusta lisää lyhyessä etätapaamisessa? Varaa aika tapaamiseen oheisesta linkistä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

MUUTAMA MINUUTTI VIELÄ AIKAA? JATKA LUKEMISTA NÄISTÄ