Nyt on aika ottaa influenssarokotus!

Influenssarokotus Heltistä

Heltin avoimia rokotusvastaanottoja tullaan järjestämään jokaisessa Heltin toimipisteessä vuoden loppuun asti. Tee ennaltaehkäisevä teko itsesi ja muiden terveyttä ajatellen, ja ota influenssarokote! Katso alta ohjeet rokotusajan varaamiselle.

Blogi: Kannattaako ottaa influenssarokotus?

Varaa aika influenssarokotukseen nyt!

TOIMI NÄIN:

35 €

 • Kirjaudu MyHelttiin
 • Varaa aika haluamaasi Helttilään influenssarokotusten ajanvarauskalenterista. Saat vahvistuksen varauksestasi tekstiviestillä.
 • Saapuessasi rokotusvastaanotolle saat kasvomaskin, sekä täytettäväksesi esitietolomakkeen. Jos influenssarokotukset eivät kuulu yrityksenne työterveyshuollon sopimukseen, niin rokottaminen on omakustanteista, ja maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä korttimaksuna.

 

Kirjaudu MyHelttiin

45 € / 85 €

Myös lapset ovat tervetulleita rokotukseen yhdessä aikuisen kanssa! 2-6 vuotiaat voivat halutessa saada rokotteen nenäsumutteena, jonka hinta on 85 €. Lasten rokotuksille on varattavissa rajatut rokotuspäivät. Varaa vastaanottoaika kentästä jossa lapset on mainittu. Samalle ajanvarukselle voi tulla enintään kaksi lasta aikuisen kanssa.

extraimage

 • Hinnat sisältävät rokotteen, rokottamisen sekä toimisto- ja kantamaksun.
 • Jos influenssarokotukset eivät kuulu yrityksenne työterveyshuollon sopimukseen Heltin kanssa, niin rokottaminen on omakustanteista, ja maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä korttimaksuna. Halutessasi voit vielä varmistaa työnantajaltasi sisältyykö kausi-influenssarokottaminen työterveyshuollon sopimukseenne.
 • Muistathan että voit tulla vastaanotolle ainoastaan täysin terveenä.
  Vaikka pieni nuha tai yskä ei estä rokotuksen ottamista, estää se vastaanotolle saapumisen. Vastaanottoajan saa perua koska vain ilman veloitusta MyHeltin ajanvaraussivun kautta.
 • Huomioithan että rokotusvastaanotolle saattaa ajoittain muodostua jonoa joka voi vaikuttaa ajanvaraukseesi. Kehoitamme myös varaamaan 15 min aikaa rokotuksen jälkeen, jotta voimme varmistua että lähdet hyvävointisena jatkamaan matkaasi.
 • Heltin rokotusvastaanotoilla vaaditaan kaikilta kasvomaskin käyttöä.
  Saat maskin tarvittaessa Helttilästä.

Mikä influenssarokote?

Vuosittainen influenssarokote antaa parhaimman suojan influenssaa ja sen jälkitauteja vastaan. Tärkeää on muistaa, että influenssarokote suojaa vain influenssavirusten aiheuttamilta taudeilta, ei koronavirukselta, tai tavalliselta flunssalta ja nuhakuumeelta. Rokote on paras suoja influenssaa vastaan. Se torjuu terveillä työikäisillä 5-8 influenssaa kymmenestä.

Lisätietoja influenssarokotteesta