Tiedote: Heltin työterveys- ja hyvinvointipalvelut nyt myös Turkuun ja Vantaalle!

Heltti

Heltti aloitti toimintansa pääkaupunkiseudulla helmikuussa 2014, kun Salmisaaren Liikuntakeskuksessa sijainnut ensimmäinen toimipisteemme avasi ovensa. Aloitimme muutaman asiakasyrityksen kanssa tarmokkaasti kasvaen jäsen jäseneltä, asiakas asiakkaalta ja Helttiäinen Helttiäiseltä.

Vaikka hoidamme Heltissä kolme neljäsosaa (3/4) jäsentemme terveysasioista digitaalisesti tai etäältä, – kasvokkain tapahtuvat ihmiskohtaamiset ovat nyt ja tulevaisuudessakin tärkeä osa palveluitamme. Myös fyysisiä hyvinvoinnin huoltamoita, eli Helttilöitä, siis tarvitaan.

Uuden aluevaltauksen aika

Kun olimme toimineet kaksi vuotta, hetki oli sopiva uudelle kaupungille. Avasimme uuden Helttilän Tampereen Yliopistorinteen Technopoliksessa kesällä 2016. Merkittävä asiakkaamme houkutteli meidät melko pian tämän jälkeen Ouluun, jossa avasimme alkukesästä 2017. Olimme oppineet aiemmista starteista ja pääsimme nopeasti vauhtiin uudella paikkakunnalla.

”Jokainen uusi Heltti-kaupunki auttaa meitä lisäksi olemaan entistä kilpailukykyisempi vaihtoehto myös monilla eri paikkakunnilla toimiville suurille yrityksille”

Nyt olemme kasvaneet jo niin vahvoiksi nykyisillä paikkakunnillamme, että olemme valmiita ottamaan taas uuden askeleen ja aloittamaan toiminnan myös Turussa vuoden 2019 alkupuoliskon aikana.

Jatkossa siis Heltin nykyiset asiakasyritykset saavat Turussa aiempaa parempaa palvelua. Heltillä on paljon mielenkiintoista tarjottavaa myös Turun hyvässä kasvussa olevalle ajatustyöläisyhteisölle, jonka uskomme toivottavan Heltin tervetulleeksi modernina vaihtoehtona hyvinvointi- ja työterveyspalveluissa. Jokainen uusi Heltti-kaupunki auttaa meitä lisäksi olemaan entistä kilpailukykyisempi vaihtoehto myös monilla eri paikkakunnilla toimiville suurille yrityksille.

Pistämme siis seuraavaksi hihat heilumaan. Tavoitteena on ihan aluksi löytää Heltille turkulainen tähtimyyjä ja helttimäiset toimitilat, minkä jälkeen alamme etsiä ensimmäisiä hoitajia ja lääkäreitä.

Heltillä on paljon mielenkiintoista tarjottavaa Turun hyvässä kasvussa olevalle ajatustyöläisyhteisölle, jonka uskomme toivottavan Heltin tervetulleeksi modernina vaihtoehtona hyvinvointi- ja työterveyspalveluissa

Ajatustyöpaikkojen kumppani

Eikä siinä kaikki. Lisäksi Heltti avaa uuden Helttilän Vantaan Aviapoliksessa tammikuussa 2019. Aviapoliksen alueella työskentelee jo 35 000 ihmistä, joista suurin osa ajatustyöläisiä. Alueen saavuttaa kätevästi kehäradan junilla niin Helsingin keskustasta kuin lentokentältäkin. Haluamme olla mukana tämän uuden alueen kasvussa. Vantaan toimipisteemme parantaa jälleen palveluitamme pääkaupunkiseudulla.

TURKU, HERE WE COME! VAPISE VANTAA!

p.s. Liity kasvavaan joukkoomme! Haussa mm. Myynnin vauhdittaja Turkuun sekä terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita Turkuun ja pääkaupunkiseudulle. Hae tai vinkkaa kaverille nyt!

HELTTI ON EDELLEEN

sataprosenttisesti suomalainen

ja sataprosenttisesti täällä sinua varten.

Terveysalalla suomalainen yritys alkaa olla harvinaisuus. Heltti on täysin suomalaisessa omistuksessa. Suurimman osan yrityksestä omistavat edelleen Heltin työntekijät eli helttiäiset. 

Lisäksi Heltillä on ammattisijoittajia kasvun tukena, kuten Risto Siilasmaan First Fellow ja Pauligin suvun English Tearoom. Tämän lisäksi kuulumme myös Työterveyslaitoksen työterveyshuollon laatuverkostoon

Vuonna 2024 Heltin työterveyden toimipisteet eli Helttilät löydät Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Oulusta.

Tutustu toimipaikkoihimme lisää täällä.