Tiedote: Heltti ja Oral aloittavat työterveyshammashoidon kumppanuuden

Henna Ojala

Heltti ja Oral aloittavat yhteistyön, joka tuo Heltin työterveysasiakkaille entistä laajemman valikoiman palveluita ja etuja. Jatkossa Heltin ajatustyöhön erikoistuneen työterveyden palvelupaketteihin voi lisätä työterveyshammashoidon palveluita. Lisäksi kumppanuuden myötä Heltin työterveyspalveluiden piirissä oleville on tarjolla jäsenetuna alennuksia Oralin palveluihin.

Heltin työterveysasiakkaat voivat maaliskuusta 2024 alkaen hyödyntää Oral Hammaslääkäreiden korkealaatuisia ja kattavia hammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluita Heltin työterveyspalveluiden rinnalla. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tarjota työntekijöilleen entistä kattavamman ja kokonaisvaltaisemman työterveydenhuollon ratkaisun.

Heltin työterveysasiakkaat voivat tarjota työntekijöilleen työterveyshammashoidon palvelut ennalta sovittuun korvauskattoon saakka. Lisäksi Heltti ja Oral tarjoavat vaihtuvia jäsenetuja Heltin työterveyspalveluita käyttävien yritysten työntekijöille.

“Hammasvaivat aiheuttavat usein kipua ja muita oireita, jotka voivat häiritä työntekoa. Kivun keskellä on vaikea keskittyä, ja se voi hidastaa tai jopa estää työntekoa. Huono suun terveys on yhteydessä  myös elämänlaatua heikentäviin kansansairauksiin, kuten diabetekseen. Siksi ennaltaehkäisevä ja korjaava hammashoito ovat tärkeitä osia kokonaisvaltaista terveydenhuoltoa,” toteaa Heltin työterveyslääkäri Marja-Leena Hyypiä.

“Yritysten kiinnostus tarjota hammashoidon palveluita työntekijöilleen on selvä signaali siitä, että työntekijöiden kokonaisvaltainen hyvinvointi on prioriteetti. Kumppanuus Oralin kanssa mahdollistaa asiakkaillemme laajan työterveyshammashoidon palveluvalikoiman ja jäsenillemme vaivattoman pääsyn laadukkaisiin työterveyshammashoidon palveluihin yli 60:ssä toimipisteessä ympäri Suomen.” kertoo Heltin Kaupallinen johtaja Anni Tuominen.

“Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteistyön Heltin kanssa. Suomalaisten suun terveys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeitä meille Oralissa. Tämä yhteistyö mahdollistaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioinnin entistäkin paremmin Heltin asiakkaille,” kertoo Oralin aluejohtaja Jarkko Tuunainen.

“Hampaiden ja suun terveys on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja edistää siten myös työkykyä. Akuuttien hammashoitoon liittyvien ongelmien riski vähenee, kun työntekijöillä on helppo ja nopea pääsy laadukkaisiin hammashoitoloihin. Tämä puolestaan vähentää poissaoloja töistä ja auttaa ylläpitämään työntekijöiden hyvinvointia,” jatkaa Heltin työterveyslääkäri Marja-Leena Hyypiä.

Lisätietoja kumppanuudesta antaa: