TIEDOTE: Mieli ry palkitsee Ville Merisen, WithHeltti mielenterveyden media ja yhteisö uudistuu ja laajentuu

Heltti

Ville ”terapeuttiville” Meriselle tämän vuoden Mieli ry:n jakama Mielenterveyspalkinto. Ville Merinen käynnistämä Willfeel ja nykyisin koko Heltin yhteinen mielenterveyden median, yhteisön ja palveluiden kokonaisuus laajenee ja uudistuu 10.10.2022 alkaen. Lue lisää tiedotteestamme.

“10.10. vietetään jälleen maailmanlaajuisesti Mielenterveyspäivää. Tänä vuonna päivä on todella erityinen myös Heltissä. Olemme terapeuttivillen kanssa murtaneet mielenterveyden stigmaa nyt reilun vuoden verran ja tänään olemme uuden äärellä,” sanoo Heltin toimitusjohtaja Timo Lappi.

Heltin mielenterveysmedian ja -yhteisön sydän Ville “terapeuttiville” Merinen palkittiin vuoden 2022 Mielenterveyspalkinnolla

Mieli ry. jakaa vuosittain Mielenterveyspalkinnon Maailman Mielenterveyspäivänä. Palkinto myönnetään vuosittain henkilölle tai yhteisölle, joka on omassa elämässään ja toiminnassaan edistänyt ihmisten henkistä hyvinvointia ja tukenut mielenterveyttä varsinaisen mielenterveystyön ulkopuolella. Tänä vuonna palkinnon sai Ville Merinen. Lue Mieli ry:n tiedote täältä.

Ville sai tunnustuksen sosiaaliseen mediaan tekemästään mielenterveys-sisällöstä, jonka kohderyhmänä ovat erityisesti esimerkiksi nuoret ja nuoret aikuiset.

“En oikeastaan ole koskaan odottanut minkäänlaisia tunnustuksia tai huomiointia tästä minun tavastani purkaa mielenterveyden stigmaa ja auttaa ihmisiä. Siksi tuntuukin erityisen hienolta saada tällainen tunnustus Mieli ry:ltä ja olen siitä todella otettu,” summaa Ville “terapeuttiville” Merinen tunnelmia.

Koko helttiäisparvi onnittelee Villeä!

“Tässä olisi lainaus tekstistä Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam”

Willfeel mielenterveyden media ja yhteisö uudistuu ja laajenee, sekä tunnetaan jatkossa nimellä w/ Heltti

“Vielä vuosi sitten Willfeel oli yhtä kuin terapeuttiville. Mutta nyt meitä samalla kanavalla mielenterveydestä striimaavia on jo useampia, kuten esimerkiksi psykogit Samuli ja Mari sekä terapeutti Kati. Yhteisö on kasvanut ja muodostuu nyt eri ikäisistä ihmisistä ympäri Suomen, ja heitä kaikkia edelleenkin kiinnostaa kuulla ja keskustella mielenterveydestä suoraan,” summaa Ville “terapeuttiville” Merinen.

KAIKILLE AVOIN JA MAKSUTON MIELENTERVEYDEN KIRJASTO LÖYTYY JATKOSSA OSOITTEESTA WITH.HELTTI.FI

Tiedote löytyy myös täältä.

“Jatkossa yhä useampi mielen ammattilainen on tekemässä sisältöä, sillä ihmiset kaipaavat lisää tietoa mielenterveydestä. Isommalla porukalla voimme tarjota uutta sisältöä, keskustelua ja vertaistukea useita kertoja viikossa,” Ville jatkaa.

“Villen ja Willfeelin koko porukan tekemien sisältöjen katsojamäärät osoittavat, että elämme ihmisten mielen hyvinvointia ja jaksamista ennennäkemättömällä tavalla kuormittavaa aikaa. Tarvitsemme uudenlaisia tapoja, joilla ihmiset voivat löytää matalan kynnyksen apuja arkeensa. Näitä me Heltissä haluamme olla luomassa”, pohtii Timo Lappi.

WILLFEELISTÄ W/ HELTTI

MITÄ UUDISTUKSESSA TAPAHTUU PÄHKINÄNKUORESSA:

  • Willfeel tunnetaan jatkossa w/ Heltti -nimellä verkossa ja sosiaalisen median kanavissa
  • terapeuttivillen ja muiden hostien lisäksi mukaan on tulossa lisää eri mielenterveyden teemoihin perehtyneitä mielen asiantuntijoita tuottamaan sisältöä
  • w/ Heltin mielen asiantuntijat tuottavat uutta vuorovaikutteista mielenterveys-sisältöä w/ Heltti -kanavissa useita kertoja viikossa
  • keskustelufoorumi tarjoaa paikan vertaistuelle – keskustelufoorumilla myös mielen ammattilaiset ovat mukana keskusteluissa