Yrittäjän ja freelancerin oma työterveys

Heltti välittää siitä, miten voit.
Vain hyvinvoiva yrittäjä voi menestyä.

Heltin modernit työterveyspalvelut yksinyrittäjille ja freelancereille auttavat sinua onnistumaan. Olemme hyvinvointisi ja jaksamisesi kumppani: huolehdimme sinusta sekä terveenä että sairauden yllättäessä. MyHeltti -sovelluksen kautta löydät apua arjen haasteisiin vuorokauden ympäri.

 

Pyydä tarjous

Kannattaako yrittäjän ottaa työterveys?

Yrittäjyys on monelle elämäntapa ja työtä tehdään rakkaudesta lajiin. Vaikka yrittäjä ei ole velvollinen järjestämään työterveyshuoltoa itselleen, on se kuitenkin suositeltavaa. Mielekäskin työ voi kuormittaa ja yrittäjyyden haasteet saattavat yllättää. Pidä huolta itsestäsi ja jaksamisestasi ennaltaehkäisevästi ottamalla yrittäjän työterveyspalvelut käyttöösi.

Heltin työterveyspalveluiden jäsenenä saat:

 • Nopeammin ja helpommin hoitoa (ei jonotusta julkisella puolella) 
 • Mutkattoman pääsyn mm. fysioterapeutille ja psykologille lääkäri- ja sairaanhoitopalvelujen lisäksi
 • Kela-korvausta myös ennaltaehkäisevästä avusta
 • Rajattoman pääsyn MyHeltti -sovelluksen materiaaleihin ja Heltin hyvinvointitapahtumiin

Älä siis jää yksin haasteiden kanssa, vaan ota Heltin työterveyspalvelut
hyvinvointisi ja työssä jaksamisen tueksi. 

Osta Heltin työterveys
extraimage

Työterveyden palvelut käyttöön mutkattomasti

1. Ota meihin yhteys

Laita meille viesti lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Varmistamme sinulta tarvittavat tiedot puhelimitse ja keskustelemme tarkemmin palvelun aloittamisesta.

Puhelun jälkeen saat sähköpostiisi sopimuksen, jonka liitteistä löydät myös suoriteperusteisten palvelujen ja vastaanottojen hinnaston. Kun olet tutustunut soppariin, voit allekirjoittaa sen sähköisesti.

2. Palvelut käynnistyvät

Kun palvelut käynnistyvät, saat tunnukset MyHeltti -sovellukseen. Sovelluksesta löydät terveyskyselyn, joka sinun tulee täyttää.

Työterveyshoitaja on yhteydessä sinuun ja tekee lakisääteisen työpaikkaselvityksen – tämä tarvitaan, jotta saat tarvittaessa Kela-korvaukset.

3. Palvelut käytössäsi 24/7

Me emme tue sinua vain silloin kun olet kipeänä, vaan erityisesti myös silloin kun voit hyvin ja olet terveenä.

Käytössäsi on rutkasti erilaisia digitaalisia hyvinvoinnin palveluita, rahanarvoisia jäsenetuja sekä webinaareja ja tapahtumia.

4. Entä jos sairastut?

Kun sairastut tai tarvitset ennaltaehkäisevästi moniammatillisen työterveyden tiimin, kuten sairaanhoitajien, psykologien, fysioterapeuttien tai lääkäreiden tukea, voit olla meihin yhteydessä helposti HelttiLinjan tai HelttiChatin kautta.

Helttiä ja hyvinvointia kiinteään kuukausihintaan!

Kiinteällä kuukausimaksulla saat Heltin monipuoliset työterveyden peruspalvelut ja MyHeltti -sovelluksen käyttöösi.

Kuukausihintaan kuuluu työpaikkaselvityksen lisäksi mm. hoidontarpeen arviointi ja sairaanhoitajavetoinen etähoito, reseptien uusinnat sekä useimmat diagnoosit ja kotihoito-ohjeet.

Halutessasi voit hyödyntää myös Heltin ja kumppaneidemme sairaanhoito- ja fysioterapiapalveluita, hyvinvointivalmennuksia sekä muita palveluita suoriteperusteisesti.

Ensimmäisen kuukausimaksun yhteydessä veloitamme sinulta 160 €:n aloitusmaksun.

Summa maksetaan kertamaksuna ja sillä katetaan Kela-korvausten hakemista varten tehtävä työpaikkaselvitys sekä sen dokumentaatio. Tämän jälkeen maksat työterveydestäsi vain kiinteän kuukausihinnan (26 €/kk).

Työterveyden jäsenenä olet oikeutettu työterveyden mukaisiin Kela-korvauksiin sairaanhoidon lisäksi myös ennaltaehkäisevästä toiminnasta.

Mitä yrittäjän työterveyspaketti sisältää?

Nämä palvelut saat käyttöösi

Aktiivinen hyvinvoinnin tuki

 • Työterveyshoitaja tukenasi ja tavoitettavissa sähköisesti MyHeltti-palvelun kautta työkykyysi ja hyvinvointiisi liittyvissä asioissa
 • Vuosittainen terveyskysely hyvinvoinnin kartoittamiseen
 • Materiaalipankki, jossa vinkkejä ja ohjeita mm. parempaan uneen, itsensä johtamiseen ja fiksuihin työtapoihin
 • Heltin hyvinvointitapahtumat ja -webinaarit
 • Hyvinvointia tukevat jäsenedut yhteistyökumppaneiltamme

Tehokasta etähoitoa sairastuessa

 • Akuuteissa terveysasioissa voit olla yhteydessä Heltin terveydenhuollon ammattilaisiin HelttiChatin ja HelttiLinjan kautta, missä päivystävä hoitaja kartoittaa tilanteesi, neuvoo ja tekee sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman.
 • Tarvittaessa hoitaja konsultoi päivystävää lääkäriä tai muita työterveyden asiantuntijoita. Tuttuihin vaivoihin ja kysymyksiin löytyy usein heti apua, esimerkiksi lyhyen sairausloman kirjoittaminen, reseptin uusinta ja lääkkeiden määräys, mikäli tämä on sairaudesta riippuen mahdollista tehdä etäarvion kautta.
 • Optimaalisesta hoitosuunnitelmasta riippuen sinut ohjataan tarvittaessa sopivan asiantuntijan lähi- tai etävastaanotolle (huom. ajanvaraukselliset vastaanotot eivät kuulu kiinteään kuukausimaksuun).

Lakisääteinen työterveys

 • Työpaikkaselvitys ja toimintasuunnitelma sekä esitäytetyt Kela-korvaushakemukset ennaltaehkäisevistä palveluista ja sairaanhoidosta
  Lue lisää Kela-korvauksista

Pidä huoli tärkeimmästä – sinusta

Hanki tästä työterveys

Laita meille viestiä ja otamme sinuun yhteyttä. Saat Heltin työterveyden palvelut käyttöösi nopeasti ja helposti.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

Heltti numeroina

13 000
jäsentä eli asiakasyritysten työntekijää
95 %
jäsenistä ajatus- ja tietotyöläisiä
65%
toiminnasta ennaltaehkäisevää
68
asiakastyytyväisyys
NPS