Heltin webinaarit, live-striimit, podcastit ja tapahtumat

Rohkeita näkökulmia ja kiinnostavia vieraita

Me Heltissä haluamme tukea jaksamistasi ja inspiroida sinua niin töissä kuin kotonakin. Inspiroivat ja rohkeat asiantuntijamme kohtaat webinaareissa, live-striimeissä ja podcasteissa. Lupaamme tarttua ajankohtaisiin teemoihin rohkeasti. Kaikissa webinaareissa ja striimeissä sinulla on mahdollisuus kysyä sekä saada vastauksia ammattilaisilta.

Me tuomme työn murroksen, työkyvyn ja hyvinvoinnin johtamisen sekä kestävän hyvinvoinnin näkyväksi osaksi arkea herättelevällä, työyhteisöä, esihenkilöitä, johtajia ja johtoryhmiä koukuttavalla tavalla.

Heltti Akatemian webinaarit

Inspiraatiota, vinkkejä ja parhaita käytäntöjä työpaikalle, tiimeille ja johtamiseen

Heltti Akatemian webinaarit ovat 45-60 minuutin mittaisia webinaareja, joita voit seurata itse tai koota kollegat aamupalan ääreen ja katsoa porukalla. Kaipaatko konkreettisia vinkkejä johtamiseen tai esihenkilötyöhön? Kiinnostaako yrityskulttuurin kehittäminen tai tiimidynamiikan rakentaminen? Heltti Akatemian webinaarit puhuttelevat erityisesti esihenkilöitä, HR:iä ja johtajia.

Willfeel live-striimit ja podcastit

Itsehoidollisia vinkkejä, tietoa ja tukea mielen hyvinvointiin ja mielenterveyteen

Willfeel on Heltin mielenterveyteen ja mielen hyvinvointiin keskittynyt yhteisö ja media. Willfeel-kanavissa näet joka viikonpäivä uutta sisältöä – itsehoidollisia vinkkejä, voit katsoa asiantuntijoiden ja kokemusasiantuntijoiden haastatteluja sekä voit kysyä ja saat vastauksia mielenterveyteen liittyviin asioihin. Willfeelin sisällöt sopivat kaikille, jotka haluavat pitää mielestään huolta töissä ja kotona.

Tulevat Heltti Akatemian webinaarit

Muutoksen johtaminen ja psykologinen turvallisuus muutostilanteissa

ke 5.10. kello 9.00-10

Heltti Akatemian kolmiosaisen Johtoryhmä-webinaarisarjan viimeisessä eli kolmannessa webinaarissa keskiviikkona 5.10. klo 9-10 vieraina Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen johtaja Sanna Svahn sekä kokenut yritysjohtaja ja hallitusammattilainen Pertti Korhonen.

Syvennymme studiovieraidemme kanssa muutoksen johtamiseen ja psykologiseen turvallisuuteen merkittävissä muutostilanteissa. Teema on erittäin ajankohtainen meille jokaiselle, sillä maailmantilanne heijastuu eri tavoin jokaisen työyhteisön ja organisaation arkeen.

Katso LinkedIn eventin tai YouTuben kautta

Mielellään töissä

ma 10.10. kello 8.30-9.15

Mielenterveydellä on nykytyöelämässä ehkä suurempi merkitys kuin koskaan. Sekä työntekijöiden mielen hyvinvointia että työpaikkojen ymmärrystä mielen hyvinvoinnin merkityksestä strategisena kilpailuetuna tulee kasvattaa. Nuorten työelämään integroituminen, työpaikkojen sensitiivisyys reagoida erilaisiin työntekijöiden kuormitustekijöihin ja viime kädessä mielenterveyttä tukevan työn ja työpaikan rakentaminen puhututtaa meitä kaikkia. Tule kuulemaan maailman mielenterveyspäivänä 10.10. klo 8:30-9:15 mitä Heltissä ajatellaan näistä asioista, ja miten Järvenpään kaupunki on tarttunut tähän kokonaisuuteen.

Katso LinkedIn eventin tai YouTuben kautta


Willfeel viikottaiset live-striimit

Viikon startti psykologi Marin kanssa

Maanantaisin klo 20

Perjantaisin Willfeel-livessä laitetaan viikko pakettiin psykologin kanssa! Mari – tai jo Willfeel-piireissä tutummin “Marilogi” – keskustelee eri mielenterveyden teemoista kanssasi.

Terapeutti-Villen mielenterveys Q&A

Tiistaisin kello 20

Viikot aloitetaan Willfeel-liveissä yhdessä koko mielenterveysyhteisön perustajan psykoterapeutti Ville “Terapeutti-Ville” Merisen kanssa. Tule mukaan kuuntelemaan, kysymään ja keskustelemaan.

Vieras LIVE

Keskiviikkoisin kello 20

Mielenterveyden ammattilaisia ja kokemusasiantuntijoita puhumassa Terapeutti-Villen kanssa eri teemoista.

Psykologiikkaa Samulin kanssa

Torstaisin kello 20

Torstaisin Willfeel-livessä puhutaan erilaisista neuropsykologisista teemoista – kuten vaikka ADHD:sta – sekä tarkastellaan maailman ilmiöitä psykologian linssien lävitse yhdessä psykologi Samuli “Psymuli” Shintamin kanssa.

Tule mukaan striimeihin Willfeel-kanavilla!

YouTube Twitch