Voimavarojen nykytilan kartoitus ja kehittämissuunnitelma

Miksi?

Ymmärrys yksilöiden voimavaroista

Omien vahvuuksien ja voimavarojen tunnistaminen lisää tutkitusti hyvinvointia. Voimavarojen varaan rakennettu muutosprosessi luo kestävämpää hyvinvointia kuin perinteinen kehittäminen. Minkälaisista vahvuuksista sinun henkilöstösi on tehty? Ymmärtämällä paremmin yksilöiden voimavaroja, pystyt suuntaamaan organisaation kehittämistä vaikuttavammin.

extraimage
extraimage

Mitä?

Työhyvinvoinnin kartoitus eri näkökulmista

Voimavarakysely kartoittaa henkilöstön työhyvinvointia arvo-, asenne-, taito- ja vahvuusnäkökulmista. Se tuo näkyväksi kestävän kasvun voimavarat ja kehittämiskohdat.

Miten?

Kysely, haastatteluja ja työpaja työskentelyä

Nykytilan kartoitus sisältää koko organisaatiolle tarkoitetun kyselyn ja avainhenkilöiden haastattelut. Kehittämissuunnitelma rakennetaan yhdessä Heltin moderoimassa työpajassa. Kartoitusta voi jatkossa hyödyntää myös kehittämistoimenpiteiden toteutumisen arvioinnissa.

extraimage

Asiakkaitamme

Heltti palvelee jo yli 1000 yritystä valtakunnallisesti

 

“Olen älyttömän ylpeä meistä kaikista – saimme todella paljon aikaiseksi. Yhdessä saimme rakennettua luottamuksen ilmapiirin, avoimuuden, jossa meidän oli helppo käsitellä asioita. Oma sisäinen energiani on nyt myös tämän prosessin uudistusten myötä paremmalla tasolla. Kehitysprosessin hyötyjä meille oli mm. seuraavat: työskentelymme systemaattisuus ja fokus on vahvistunut, uudistamisen kautta saimme lisäksi erilaisuutemme paremmin hyötykäyttöön koko organisaatiota ajatellen. Ymmärrämme ja tunnemme johtoryhmänä toisiamme nyt paremmin ja olemme ns. samalla sivulla.”

– PETRI GRANDELL, CEO, OY BRYNOLF GRÖNMARK AB

     
    
         

Jutellaanko lisää?

Ota yhteyttä suoraan Siniin tai laita viestiä lomakkeella