Valmennus

Uuden ajan johtaminen

1450 € / osallistuja

8x2,5h etävalmennuskertojen kokonaisuus tarjoaa esihenkilöille ja johtajille uusia ajatuksia ja työkaluja ihmisten johtamisen tueksi.

Palvelukuvaus

Kahdeksasta 2,5 tunnin etävalmennuksesta sekä kotitehtävistä muodostuva kokonaisuus tarjoaa esihenkilöille ja johtajille uusia ajatuksia ja työkaluja ihmisten johtamisen tueksi.

Yksilöille suunnattu tutkituimpaan motivaatioteoriaan pohjautuva Uuden ajan johtamisen esihenkilövalmennus on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka myötä päivität johtamistaitosi tämän päivän tarpeisiin ja varmistat sinun, tiimisi ja organisaatiosi menestymisen tulevaisuudessa. Valmennus tarjoaa sinulle ajanmukaisia työkaluja, ja sen aikana syvennytään modernin johtamisen tärkeimpiin taitoihin sekä yksilön, että tiimin menestymisen näkökulmasta.

Valmennuksessa käsiteltäviä teemoja ovat:

  • Itsetuntemus
  • Itsensä johtaminen
  • Valmentava johtaminen
  • Psykologinen turva
  • Oppimisen johtaminen
  • Resilienssi

Mitä palvelu sisältää?

Esihenkilövalmennus koostuu kahdeksasta 2,5 tunnin etävalmennuksesta, joiden lisäksi osallistujat saavat itsenäisesti suoritettavia tehtäviä ja omassa organisaatiossa käytäviä keskusteluja oppimisen tueksi. 

Hinnoittelu

Hinta: 1450 € / osallistuja

Hinta sisältää kahdeksan 2,5 tunnin etävalmennuskertaa, joiden lisäksi osallistujat saavat itsenäisesti suoritettavia tehtäviä ja omassa organisaatiossa käytäviä keskusteluja oppimisen tueksi.

Tule oppimaan, kuinka menestyt esihenkilönä muuttuvassa maailmassa. 

Miia Järvilehto, valmentaja

Kenelle valmennus soveltuu?

Valmennus sopii kaikille esihenkilötyötä tekeville aiempaan kokemukseen katsomatta. Olitpa sitten aloitteleva tai kokenut, tule päivittämään johtamistaitosi ja oppimaan, millainen johtajuus kantaa nyt ja tulevaisuudessa.

Esihenkilötyö on merkittävin organisaation tuloksellisuuteen ja hyvinvointiin vaikuttava tekijä. Silti suuri osa esihenkilöistä kokee omat johtamisen taitonsa puutteelliseksi. Tule oppimaan, kuinka menestyt esihenkilönä muuttuvassa maailmassa. 

Valmentajat

Inspiroivat valmentajamme: Miia Järvilehto ja Peter Jung ovat mukana matkallasi kohti parempaa johtamista.

Teemoittain vaihtuvat valmentajat ovat oman aihealueensa johtavia asiantuntijoita.

Tutustu valmennuspäivien sisältöön tarkemmin

Kaipaatko apua verkko-ostamiseen?
Ota yhteyttä!