Kiinteähintainen työterveyspaketti

Yrittäjän työterveys

39 € / KK / HLÖ

(ennen Kela-korvauksia)

Yksinyrittäjille ja freelancereille suunnattu työterveyspaketti, joka sisältää Heltin modernit työterveyden, sairaanhoidon ja hyvinvoinnin palvelut.

Palvelukuvaus

Yksinyrittäjille ja freelancereille suunnattu kiinteähintainen työterveyspaketti, joka sisältää Heltin modernit työterveyden, sairaanhoidon ja hyvinvoinnin palvelut. Huolehdimme sinusta sekä terveenä että sairauden yllättäessä.

Heltin yrittäjän työterveys on hyvä valinta sinulle, kun haluat käyttöösi kiinteällä kuukausimaksulla sairaanhoidon ammattilaisten avun, sekä käytön mukaan laskutettavat sairaanhoidon ja terveyden edistämisen palvelut Heltissä ja kumppaniverkostossamme.

Mitä palvelu sisältää?

Kiinteällä kuukausimaksulla saat käyttöösi rajattoman Heltin palveluaulan, missä sairaanhoidon ammattilaiset arvioivat hoidon tarpeesi, hoitavat sinua etänä konsultoiden tarvittaessa lääkäriä mm. reseptien uusimiseksi ja varaavat tarvittaessa ajan parhaalle ammattilaiselle tilanteeseesi liittyen.

Saat käyttöösi myös Heltin yhteisöpalvelut mukaanlukien vuosittaisen terveyskyselyn. MyHeltti -sovelluksella hoidat asioinnin nopeasti ja helposti. Saat myös Kela-korvaushakemukset osana kiinteää kuukausimaksua.

Voit hyödyntää Heltin ja kumppaneidemme, kuten Aavan ja Mehiläisen sairaanhoito-, diagnostiikka-, psykologi- ja fysioterapiapalveluita, hyvinvointivalmennuksia sekä muita palveluita suoriteperusteisesti, eli palvelut laskutetaan käytön mukaan Heltin kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Hinnoittelu

Hinta: 39 € / KK / HLÖ

Kuukausimaksu sisältää Heltin modernit työterveyden, sairaanhoidon ja hyvinvoinnin palvelut, vuosittaiset terveyskyselyt sekä Kela-korvaushakemukset ja yhteisöpalvelut ja digitaaliset työkalut.

Aloitusmaksu 449 €. Aloitusmaksu kattaa työpaikkaselvityksen sekä toimintasuunnitelman teon.

Tule oppimaan, kuinka menestyt esihenkilönä muuttuvassa maailmassa. 

Miia Järvilehto, valmentaja

Kenelle yrittäjän työterveyspaketti soveltuu?

  • Yksinyrittäjät
  • Freelancerit

Kaipaatko apua verkko-ostamiseen?
Ota yhteyttä!